Şimdi Ara

#Av Comperatives On Demand Test Results(Ağustos)# (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BrooklynZU şöyle bir sorum olacak avira premium security suite kullanıyordum ancak formattan sonra mcafee kurdum ve şu anda iyi gözüküyor hatta indirdiğim bir kaç dosyada trojan buldu normalde avira olsaydı bu şekilde trojan uyarısı vermezdi diye düşünüyorum belkide yanlış uyarı..acaba aviraya devam mı etsem yoksa mcafee kalsın mı?
    cevap için şimdiden teşekkürler.
  • İkisinden biri ya yanlış alarm vermiştir yada uyarı vermeyen programın veritabanında eksik vardır(testte görüldüğü üzere McAfee çok yanlış alarm vermiş).Ama eksik hepsinde var çünkü %100 güvenlik yok.
    McAfee güzel programdır.Eski sürümleri düşüşte olsa da yeni sürüm güzel görünüyor testlerde.Kullandığım bir program değil çok kesin yorum yapamam ama McAfee güzel prgramdır.Zaten dikkatli kullanıcılar için hangi programı kullandığı önemli değildir.Okadar program değiştirdim sağa sola girdim.En son G-Data kurdum.Pc tertemiz çıktı.İş biraz da kullanıcı da biter.McAfee denemenizi öneririm.Farklılık olması her zaman iyidir.Farklı yorumlar görürüz en azından.McAfee kullanan çok kişi yok forumda zaten.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.