Şimdi Ara

#Av Comperatives On Demand Test Results(Ağustos)# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarımda uzun süredir güvenlik programı kullanmıyorum ama grçekten lisanslı g-data kullanmak isterim..
  • Herkes g data kullanmak istiyor, bende istiyorum ama o kadar kolay değil :) Sistemin canını okuyor resmen. c2d makina p4 e dönüveriyor bir anda. Tekrar test edip yorumlarımı yazıcam donanımla birlikte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 4 Ekim 2009; 22:18:02 >
  • Aşağıdaki görüntüyü web ve phishing proteciton kapalıyken aldım. Göreceğiniz gibi o kadar gereksinim duyacak bir şey yok ortada, ayrıca bu da ram in iyi hali, 1,3 gb a kadar çıktı ki avira kullanırken 600-650 arası geziyordu sistem :) Şu an hiç bir değişiklik yapmadan bu yazıları yazarken işlemcim %25 ile %97 arası geziniyor :) Uzun ömürlü olmayacak bununla da ama bir türlü karar veremedim ne yapacağım, avira da bazı dosyalara sürekli virüslü dediği için sıkıldım. Programlarımı açtığımda her seferinde aynı uyarılara cevap vermek çok sıktı artık. Ne kullanacağıma da bir türlü karar veremiyorum :S Avast hayattım daki en kötü tecrübedir benim, avirayı o sorun yüzünden değiştirmek istiyorum ama diğerleri de aynı güvenliği bana sağlamayacak, bitdefender exe dosyalarını sorgusuz sualsiz siliyor ve sistem gereksinimi fazla. Norton da kullanmam o da bir canavar. Kaspersky düşünüyorum ama kararsızım :S

#Av Comperatives On Demand Test Results(Ağustos)#

Sistemim; Windows 7 ultimate 32 bit, e4300 1,8@2,7 ghz, 2 gb 667 mhz ram, 500 gb seagate+750 gb samsung hdd. Sistemde genel bir kasılma söz konusu değil ve g data da iki programda aktif durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 4 Ekim 2009; 22:25:51 >

• Norton un yeni sürümü hiç canavar değil.G-Data nın bukadar kasmasını ilk kez sizden görüyorum.Ram haricinde şikayet görmedim çünkü.Avast konusunda birşey diyemeyeceğim sizin tercihiniz.Avira da istemediğiniz dosyaları tarama dışı bırakıp uyarılardan kurtulabilirsiniz.
  • Avast ı uzun yıllar kullandım ve en fazla 1 ay içinde format atmaka zorunda kaldım sürekli. C de system32 nin içindekiler sildiği için, diğer disklerinde autorun virüsü bulduğundan bazı dosyaları siliyordu ve sürücüleri direk açamıyordu, meşhur ne ile açayuım sorusu geliyordu. 5 serisi çıkınca tekrar deniycem ama şimdi değil :) Norton 2010 u hatırlamıyorum ama 2009 u denedim ve şöyle söyleyeyim; bilgisayar norton dan önce 30 saniye de açılıyorsa norton da sonra direk 1 dakikaya çıktı bu süre ki masaüstünü gördükten sonra beklediğim zamanı saymıyorum bile. G data da iki programında aktif olmasında olabilir bu durum bilmiyorum ama artık bir önemi de yok, kaldırdım bile :) Avira ile söylediğiniz o dosya tarama olayını nasıl kapatırım? Anlatırsanız sevinirim, geri dönmeyi ciddi şekilde düşünebilirim bu durumda.

Aynı işlemi guard kısmında da yapacaksınız.Ordan da eklemelisiniz.

Hep aynı şeyde uyarı veriyorsa onu da exception a eklemeyi deneyin.
  • g data antivirus 2010 un bir kac puf noktasi var.bunlari yapmassak acilista 100% cpu kullanimi en az 250mb kullanimi gibi seyler olabilir.resme bakiniz task manager da G data process leri kuzu kuzu duruyolar ne islemci kullanimi var nede mb(60-60mb) kullanimi.
    check network accesses
    check system areas during system start
    ve en onemlisi pause the virus check at times of high system load
    hala kasma varsa chech during writing mesela
    web protection
    bunlar kapali tutulmali
    email protection keyfinize gore...bende kapali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 5 Ekim 2009; 12:36:42 >
  • rabbitweed bende check email archıve dısındakılerın hepsı full ısaretlı bır sıkıntı yasamıyorum rabbitweed senın kullandıgın g-data av 2010 sanırım securıty degıl bende bır daha aldıgımda securıty almıycam fırawall ayrı kulanmak en ıyısı g-data ozellıkle vıruslu sıteye gırmenıze dosya ndırmenıze kesınlıkle ızın vermeden dırek bloklaması cok hosuma gıdıyor

kurarken yuklemedim firewall antispam fln

Orijinalden alıntı: metalok

İnternet gazeteleri, birkaç forum sitesi facebook falan türü şeyler için interneti kullanıyorum.
    Bu hali ile Avast çok yeterli bir koruma sağlıyor. Zaten yakaladığı %98'lik başarı oranı da bunu kanıtlıyor.
    Milletin bir zamanlar yere göğe sığdıramadığı Kaspersky'i %94'lerde görünce şaşırdım doğrusu...

İnsanların önyargılarını kırmak gerçekten zor. Şimdi bunu birine göstersen, "Amann" diyip devam eder. Malesef kabullenemiyorlar.

örneğin avast gibi virüslü programı vermiyor bak ne kadar virüs buldu hesabı yapmamışlar

G Data ya gelince program hız ve hafifliğinden dolayı iyi olmamış

Neredeyse 1 yıldır söylüyorum şuan piyasanın kullanımı kolay en hafifi en hızlısı NORTON

Birde eğer virüs programını ücretsiz kullanacaksanız kendi sitesinden indirin programı başka yerde aramayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Ekim 2009; 7:37:43 >
  • Valla ben de NIS 2009 ve 2010 kullanıyorum gerçekten de bilgisayarın açılması çok uzun sürüyor. Açılması da değil de masaüstünü gördükten sonra kendine gelmesi. Bunun dışında çok hafif programlar ve de kullanımı çok kolay.
    Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Kaspersky 2010 kullanıyorum . Bu G datayı merak ettim. Total care 2010 deneme sürümünü indirip deneyeceğim. bu arada boyutu 282mb

Orijinalden alıntı: Plan-M

Kaspersky 2010 kullanıyorum . Bu G datayı merak ettim. Total care 2010 deneme sürümünü indirip deneyeceğim. bu arada boyutu 282mb

Senin bulduğun bendeki total care olmalı eğer aynı siteden alıyorsan ordaki güncellemerinde dahil olduğunu göreceksin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.