Şimdi Ara

#Av Comperatives On Demand Test Results(Ağustos)#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağımsız test şirketi Av-Comparatives tarafından 3 ayda bir yapılan test sonuçları tamamlandı.Bu verdiğim test on-demand yani el ile tarama sonuçlarına aittir.

Test sonuçlarına baktığımızda Avira ve G-Data her zamanki gibi lider.Hatta G-Data bu sefer yannlış alarm konusunu aşmış ve liderliği almış durumda.Avira yine yanlış alarm vermiş ancak tespit oranı olarak hala g-data ile önde gidiyor.Kapsersky ise hiç te beklediğim sonucu vermedi açıkçası.Bu sürümüne güvenmiştim.Avast yükselmeye devam ediyor ve bu çok iyi.5 sürümü önümüzdeki ay çıkıyordu sanırım.Sabırsızlıkla bekliyorum denemek için.

Kaynak :
    http://www.av-comparatives.org
    http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report23.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Ekim 2009; 13:34:06 >

• hımm avg kullanıordum orta halli derken baya altlarda kalmış.
  • Hadi proaktif koruma olsa diyeceğim ki tamam.Ama on-demand taramada Kaspersky nin bu durumda olması hiç iyi değil.Belki ileriki build lerde bunu düzeltirler.Keza AVG 8.5 sürümünün 8 den daha iyi olması gerekirken onda da düşüş var.%94 iyi bir rakam değil bunu belirtmek isterim.Kaspersky motoru kullanan eScan bile kaspersky i geride bırakmış.Neyse 3 ay sonra da proaktif testleri göreceğiz bakalım aktif korumada liderlik kimde olacak.

Proaktif korumada Avast'ın sözü geçer sanırım artık.Heuristic önemli bir özellik.Bu özellikle ilk üçe girer.Avast çok iyi ama yanlış alarmı çok fazla.Avast ne kadar yanlış alarm verirse G-data için kötü haber olur.
  • Avast ta heuristic koruma yok.Aslında var gibi ama yeterli değil o yüzden de alwil var demiyor.Zaten proaktif koruma testinde Avast 5 çıkmış olacak ve durumunu göreceğiz.G-Data elindeki tarama motorlarını çok iyi kullanıyor.Piyasada kullanabilecek en güzel ikililerden birini tek programda toplamış.Başarının büyük kısmı da Avast ın malware tanımlamasından geliyor sanırım.Ama bitdefender ın da veritabanı çok iyi.Onu da göz ardı edemeyiz ki benim eskiden en sevdiğim yazılımdı kendisi.Şu an program çok ağırlaştığı için kendisini pek sevmiyorum ama başarısını da göz ardı edemem.G-Data nın kampanya yapmasını beklemiyorum açıkçası.Çıktığından beri yok sanırım kampanyası.Ama fiyatı uygun.Hemde çok uygun

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=144&productid=by1658

2009 sürümü satın alıp 2010 da kullanabiliyorsunuz.Maddi durumu olanlar alsın bence.Parasını hak ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgiler için teşekkürler.Avast'ta Heuristic özelliği olmadığını biliyorum.Bende 5. sürümden bahsetmiştim.
  • Bu sefer de Kaspersky şaşırttı. Avira ve G Data yine güvenilirliklerini korumuşlar. Symantec de iyi durumda. Bakalım bir sonraki testte kim şaşırtacak merakla bekliyoruz. Paylaşımların için sağol BrooklynZU.
    Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
  • herustik olayına fazla takılmayın zira kasperskyde, esette var da ne olmuş...
  • g-data ıkı cok ıyı 2 vırus programını tek bır catı altında topladıgı ıcın (avast ve bıtfender ) hep bırıncı oluyor bende kullanıyorum ozellıkle 2010 surumu cok ıyı bu arada yanlıs vırus tespıt sorununuda cozmusler
    Doctus ta da öyle nevrans arkadaşım.G-data konularını sıkı takip ediyor.Haklı da.Yani fanatizmini yapsa birşey diyemem.Program kendi kendine söyleyeceğini söylüyor zaten.G-Data genelde kurumsal şirketler için hazırlandığından ram konusuna önem vermiyorlar.Aslında tahmin ediyorum neden yüksek olduğunu.Bitdefender kullanan anlar bunu.O da ağır program ve ram tüketimi fazla.E bilgisayarı iyi olan kullansın bi zahmet.Düşük sistemler Avira veya Avast tercih etsinler hatta symantec(norton)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 21 Eylül 2009; 1:03:15 >
  • sevgılı arkadaslarım kötü malı metetsek haksızsın dıyeceksınız g-data cok ıyı oldugu ıcın cok metedıyorum 2 cok ıyı yazılımı kullandıgı ıcın g-data hep bırıncı oluyor sanırım bu hep bu sekılde devam edecek g-data 2010 surumlerı 2009 surumlerıne gore kasma olayı cok daha az bunuda belırteyım ve ayrıca 1 yıllık lısans fıyatlarıda son derece butceye uygun bu arada kaspersky son surumu benıde cok sasırrtı eset bıle kaspersky gecmıs kolay gelsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 21 Eylül 2009; 9:27:45 >
  • Avira kullandığımdan beri şimdiye kadar güvenlik konusunda en ufak sorun yaşamadım tabi Comodo'yuda firewall olarak sağladığı güvenliği bir kenara atamam. İkisi şu anda güvenlik konusunda benim için en iyi çözümlerden biri yine Avira'yı satın alacağım. Alman firmalarının bu başarısı gerçekten övgüye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Eylül 2009; 9:49:10 >
  • Her şey güncelleme demek değildir.Labaratuarda iyi yapılmadıysa isterse saniyede güncellensin yine fayda vermez o antivirüs.Kaspersky'i niye çok iyi görüyorsunuz. 1 senedir düşüşte.Daha iyi alternatifler varken niye kaspersky.Sadece adı var.Başka hiçbir işe yaradığı yok.
  • Her antivirüs ün güncelleme şekli farklı.Norton 5-15 dk da bir çıkarıyor ama bu yakalama oranına çok etki etmiyor.Güncelleme elbet önemli ama hiçbir zaman ilk sırada değildir.Kaspersky sürekli güncelleme yapsa bile ne bir avira ne avast nede g-data olamamış ki olamıyor da.Aslında önceki iki testte avira ile kafa kafaya gitmişti.Hatta proaktif korumada 2009 sürümü ile en iyi proaktif koruma ödülü onlarındı.Ama bakınız bu sürümde herşey değişti.Güncelleme sıklığının önemi kadar güncelleme dosyasının içindeki zararlı tanımlaması da önemlidir.Avast geç güncelleme yapsa bile zararlı tanımlaması kaspersky den iyi teste göre.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.