Şimdi Ara

AUX problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar problemim şu şekilde; teybime yeni bir aux kablosu satın aldım aux kablom telefonum hariç bilgisayarım ve başka telefonlarda sorunsuz çalışıyor. Ara ara kendi telefonumda da çalışıyor ancak bir kere çıkarıp taktıktan sonra en az 1-2 gün çalışmıyor. Telefonum General Mobile 4 ve aux girişi 3.5 mm diğer telefonlarda sorunsuz ve yüksek kalitede ses veriyor. Telefonumdan kaynaklı bir problem olduğunu farkettim ama nasıl bir ayar değiştireceğimi veya ne yaparsam sorunun çözüleceğini birkaç gündür bulamadım. 2.5 mm kablo girişi denememi tavsiye ettiler ama çalışacağından emin olmadığım için satın almadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• telefonun jack girişi temizmi ?
    bu arada aracın teybinden aux seçeneği olması lazım onu aktif etmeniz lazım
  • Telefonda herhangi bir kulaklık çalışıyor mu denediniz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Telefonumda kulaklık sorunsuz çalışıyor jak girisinde problem yok ayrıca teybin aux ayarlarının tamamı yapılı başka telefonlardan bu kablo yardımıyla problemsiz müzik dinleyebiliyorum

• Barbaros Hayreddin kullanıcısına yanıt
    Kulaklığım sorunsuz çalışmakta bir sorun yaşamıyorum yalnızca aux girişine takınca 2-3 günde bir çok nadir çalışıyor ama çıkardığım anda bir daha çalışmıyor yine birkaç gun. Ayrıca ornegin şarkı çalarken aux girişini takıyorum ve şarkı otomatik olarak duruyor kulaklık taktigim zamanla aynı reaksiyon.

• Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mikrofon cızırtı problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.