Şimdi Ara

AUTOWAX'tan hiç memnun kalmadım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
19.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "El, elin eşşeğini türkü çığırarak ararmış."
    Yani hiçbir yıkamacı, sizin aracınıza baktığınız gibi bakmaz, yıkamaz, özen göstermez.
  • Haftasonu Garanti bankasından interneti kullanarak ödememi yapmam nedeniyle SOnax ankara Hammam antares alışveriş merkezindekine götürdüm. Arabam peugeot 307 kırmızı olduğu için ilk aldığüımda zaman zaman fırçalı yıkamaya gimiştim üstünde ufak tefek çizikler vardı birkaç bölgedede eşim nedeniyle çizikler vardı :) tüm hepsi %80 oranında ortadan kalktı araba yaklaşık4,5-5 saat gibi bir sürede boya koruma cilalama pasta vs iç dış temizliği ancak sona erdi.

Size tavsiyem böyle yerlerde mutlaka 3saat 5 saatte sürse yapılan işin başında bekleyin adam 3 kez sigara 1 kez yemek molası verdi geri kalan tüm zamanlarda ne yaptığını sürekli sordum hangi malzemeyi kullandığını ve içeriklerini okudum. Kısacası didik didik edin hele tanımadığınız yerse mutlaka ama mutlaka hiç güvenmeyin. 250 milyon olan işlemi 100 milyona yapıyorlardı biliyorsunuz acba dedim malzemeler mi farklı yada ne olduda bukadar indirim oldu neden filan diyince adam yemin ediyor malzemeler aynı sadece gelen araç sayısında ciddi artış sağladığı için ve bir miktarını garanti bankasından ücret aldıkları için böyle bir kampanya yapmışlar.

Kısacası SONAX dan ben memnun kaldım araba cillop gibi parlıyordu o gögüs kapı kolları vb yerlere sürülen malzemede cila gibi birşeydi. Uunutmadan 3 gün oldu arabanın üstünde biriken toz miktarında da ciddi bir azalma söz konusu. SONAX hoşuma gitti. öneririm daha önceden sokak arasındaki yerlerde 15-20 milyona yaptırdıgım işi 100 milyona çok daha detaylısını yaptırdım.

Şimdi gelelim kendiniz yapın diyenlere arkadaşlar aramızda pasta cila işini hiç bilmeyenler olabilir o iş okadarda herkesin yapabileceği bir iş değil eğer pasta yaparken iz bırakırsanız oda kurusa arabanızın boyasına geçmiş olsun lütfen ama lütfen kendileri yapacaklar dikkat etsin heleki elle yapacaklar şöle bu işe girişmeden yat kalk sürün eğitimi almalı 4-5 saat sürecek ve elle sürekli miyagi sandı sanırım :) sagdan sola soldan saga valla zor iş haberiniz olsun ben eski golfe birkaç kez denemiştimde gençken tabii gebermiştim o yüzden bayagı bir antreman lazım haberiniz ola yarıda bırakırsanız karışmam. Uyarmak istedim.

• arabayla ilgili ne işlem yapılırsa yapılsın başında durmak şart.

bu memleket öyle şerefsiz adamlarla doluki arabanı alır gezer tozar geri getirir.
    Yaşadım ordan biliyorum.
  • merhaba arkadaşlar;

ben geçen sene autowax mecidiyeköy de detaylı temizlik yaptırdım. (pasta cila, boya koruma, motor yıkama, koltuklar vs.vs.) 300 TL dediler nakitte biraz indirim yaptılar ki fiyatlar hala aynı şahsen çok ama çok memnun kaldım sadece 1-2 hafta tiner değil ama değişik bir koku vardı. sonra o da gitti hala köpükle yıkattırdığımda arabam pırıl pırıl parlıyor. bir arkadaşım da yapmıştı o da çok memnun... diğer yerleri bilemem yazılanlara istinaden bence de markadan ziyade işi yapan kişilerin ehil olması çok önemli. geçen arabamın kapı tafaına dokundurmuşlar gümüş gri araba da kırmızı bir çizik işyerime çok yakın olduğundan yine buraya götürdüm 5 dk. da pasta cila ile çizikten eser kalmadı allahtan kaporta da bir şey yoktu. işim düştükçe gidiyorum diğer yerlei bilemem daha iyiler mutlaka vardır ama mecidiyeköy autowax güzel çalışıyor.
  • arkadaşlar antalya autowax a arabamı yıkasınlar diye bırakmıştım. akşam yıkamanın biteceği saatte almaya gittim aracımı ve aldıktan sonra petrole yakıt almaya girdiğimde arka tamponun sağ tarafında boylu boyunca çizik gördüm autowax ı aradığımda biz sürtmedik otoparka çektik orda sürtmüşlerdir gibi bir cevap aldım kendilerinden. ben arabamın anahtarını teslim ettiğimi bilirim ve nasıl teslim ettiysem öyle almak isterim geriye otoparkta birinin sürtmüş olması yada çalışanların yıkamaya alırken veya yıkamadan çıkarırken biryere sürtmüş olması beni ilgilendirmez. bu durumu sizinle paylaşmak istedim çünkü biliyorsunuz modelli araçlarda boya raç değerini düşürüyor. siz siz olun bence güvenmediğiniz bilmediğiniz hiçbiryere arabanızı teslim etmeyin!!
  • ziebarttan şaşmıycaksın arkadaş.
  • çok geçmiş olsun, güvenemiyorsun işte herkese
  • Vaktim olmadığı için 2 kere mecburen Autowax'ta araç yıkattım; hiçbir şekilde memnun kalmadım. Hafta içi yoğun olmayan bir zamanda bırakmama ve yeni açılan şubelerinden biri olmasına rağmen sonuç beni hiç memnun etmemişti, zaten artık mecbur kalsam da yıkatmam oraya.. Yine de tüm şubeleri böyle değildir herhalde diye düşünüyorum..
  • bu adamlar bu sekılde ıs yaparak nasıl ayakta duruyorlar bır gıden bır daha nasıl gıdıyor acaba
  • arkadaşlar autowax mecidiyeköyde bi kaç kez arabamı yıkatmıştım ve bi fırsat sitesınde indirim kuponuna rastgeldım gecen aylarda detaylı temizlik yaptırdım. Bu başlığa rastgelmemiştim , yoksa gıtmezdım. Gecen yaz el değiştirmişler ve gercekten cok ıyı bır lgıyle karşılaştım. Iyı kı de rastgelmemişim çünkü arabamı gercekten kız gibi yapmışlar, Çok Memnun kaldığımı belirtmek isterim, tavsiye ediyorum...
  • Selam bende bugün mecidiyeköye grupfoni indirimli olarak verdim.
    Sonucu size yazarım :)
  • herkase selam
    bende suanda altunizade autuwaxtayim . 400 tl 8 taksit dediler 350 tl ye anlastim herseyi yapacaklar motor korumssina kadar begenmezsen para verme dedi aksam 7 ye kadat burdayim hayirlisi bakalim sonucu yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autowax, sonax gibi firmalar Turkiye'de artik bu isin cakali olmuslar. Marka isimlerine guvenip giden insanlarin arabasinin bir guzel icine edip veriyorlar. Ben daha ellerinden duzgun is ciktigini gormedim.

10 saatte anca bitecek islemi 2-3 saatte yapabildiklerini iddia ediyorlar. Cok garip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Autowax, sonax gibi firmalar Turkiye'de artik bu isin cakali olmuslar. Marka isimlerine guvenip giden insanlarin arabasinin bir guzel icine edip veriyorlar. Ben daha ellerinden duzgun is ciktigini gormedim.

10 saatte anca bitecek islemi 2-3 saatte yapabildiklerini iddia ediyorlar. Cok garip.

oldum olası bu tarz işlemlere hep para tuzağı olarak bakmışımdır. o kadar para bayılıp, paranla rezil olmak ta ayrıca kötü olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

Autowax, sonax gibi firmalar Turkiye'de artik bu isin cakali olmuslar. Marka isimlerine guvenip giden insanlarin arabasinin bir guzel icine edip veriyorlar. Ben daha ellerinden duzgun is ciktigini gormedim.

oldum olası bu tarz işlemlere hep para tuzağı olarak bakmışımdır. o kadar para bayılıp, paranla rezil olmak ta ayrıca kötü olsa gerek.

Bu islemler kalite urun ve kaliteli iscilikle yapilirsa yararini gorursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elden satın aldığım aracımın içindeki berbat sigara kokusunu gidermek için yıkamada tercih ettiğim Autowax'a gittim. Detaylı iç temizlik, cila vs. 150 TL anlaştık. İç temizlikten memnun kaldım. ancak bir kaç gün için de o berbat koku yine ortaya çıktı. Tekrar götürdüm, ısrarım üzerine yeniden ozona tabii tuttular, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz filan dediler. ancak nafile bir süre sonra koku yine ortaya çıktı. Elinize halı şampuanına batırılmış bir lif alıp döşemeyi silmedikçe bu koku çıkmayacak anlaşılan.
    Yeni arabaya kesenin ağzını açıp Ziebart'tan şaşmamak lazım.

Boya koruma yapılan araçlar üzerindeki polisaj makinesinin bıraktığı izler ise en vahimi. adam makineyi tutmayı bilmiyor; alıyor eline polisaj makinesini, parlatıyorum diye arabayı boydan boya çiziyor. Yeni aracımın başına gelmişti Sonax'ta...

Ucuz etin yahnisi de, işçiliği de aynı oluyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

Bu islemler kalite urun ve kaliteli iscilikle yapilirsa yararini gorursunuz.

ben hiç bir yararını görmiyim 300-400 tl cebimde kalsın

• Ben haftasonu BAkırköy Bakırtaş Sonax'ta yaptırdım hem iç hem dış temizlik+koruma. En ufak harelenme ya da çizik olmadı boyada. İş ustalıkta arkadaşlar.
  • Aynı durum torium avm içerisindeki autowax da benim başıma geldi, yıkamaya bırakacaktım ama aracı teslim alan kişi kanıma girdi, şöyle bir kampanyamız var böyle bir güzelliğimiz var diyip cilalı yıkama jant lanstik parlatma vs vs 100 tl yerine 50 tl dedi, ben de kabul ettim. aracım geldiğinde jantlardaki çamur izi bile duruyordu, ne bu rezillik dedim böyle saçmalık mı olur falan diye kızdım. arabayı teslim alan vale arkadaş yıkamacıyı çağırdı araç başında uğraştılar temizlediler fakat 15 tl yıkama parası verip çıktım.

Autowax öyle kaliteli falan değil arkadaşlar
  • evet sabah 9:30 gibi baslandi aracima once koltuklar yikandi temizlendi sonra dosemeler taban ve tavan yikandi.sonra fazla sular makineyle cekildi.daha sonra baska bir makine ile kurutmays baslanildi yaklasik 2 -3 saat bu makina cakisti. bu arada pasta islemi yapildi o bitince hare vr cizik giderme islemi yspildi o bitince cila atildi ve son islem olarakta boya koruma islemi yapildi . koltuklar kuruyunca koltuk doseme ve vinil koruma yapildi tekrar son kontroller ve arac yeniden yikamaya alindi . yikandiktan sonra motor yikama ve koruma yapildi bu islemde bittikten sonra ozonlama makinasi ile dezenfrkte islemi yapildi ve yaklasik 9 -10 saatte islemler bitti be sonuc olarak stscim sifir gibi oldu sltunizade autowax tsvdiye ederim arkadaslar. imlalar ve anlatim bozuklugu icin uzgunum cepten ysxiyorum ve darjim bitmek uzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.