Şimdi Ara

AUTORUNNNNN YARDIMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AUTORUN.İNF SIKILDIM ARTIK ŞUNDAN

DENEDİĞİM YÖNTEMLER:
    1- Elimdeki bütün hafıza ürünlerine windows cd si ile mavi ekranda format attım (herşeye)
    2- combofix
    3- kaspersky 2010 - 2009
    4- nod32
    5- autorun virüs remover
    6- usb disk security
    7- .bat uzantılı dosyalar (attrib -h -r -s -a ..... (kendimde yazdım)
    8- dracula

üstüne üstlük artık güvenli modda da giremiom mavi ekran verio
    format atsam hiçbişi yüklemesem de giremiom

windows cd si değişik değiişik denedim
    sp3 lü -- sp2 profes. --- sp2 home

BUNA Bİ ÇÖZÜM YA HERŞEYE AYNI ANDA FORMAT ATMAYADA RAZIYIMM

• simdi herseye format atmana gerek yok. oncelikle sunu yapman lazim. makinende sadece kendi diski kalacak sekilde tum cihazlarini cikar.
    makineni kapat
    sonra tekrar ac (restart yapma ozellikle belirtiyorum)
    windows xp cdsi ile kurulum yapmaya basla. format ekrani gelince diski tamamen partitionlarini kaldir. f3 ile yeniden baslatma ver makine basladiginda tekrar kapat ve tekrar ac. format ekranina kadar elleme. format ekraninda yeniden partition yani bolumleme yapm. buyuk ihtimal partition tablosuna bulastigi icin virusten kurtulamiyorsun bu yontem isine yarar.
    makinen ilk masaustunu gordun varsa orjinal cd sinden sadece etherneti tanit. baska birseye dokunma. guncellestirmelerini al + iyi bir antivirus kur(ben nod32 kullaniyorum 4 versiyonunu)
    bu arada hic bir multimedia dedigimiz cd -dvd vs kullanma veya usb disk baglama. baglarsan yeniden bulastirirsin.

ve bunlari yaparken elindeki windows cd si asla yok perfect xp yok bilmemne xp olmasin. sadece xp sp3 olsa kafi. gereksiz seyleri kuracak xpler basini agritabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 8 Haziran 2010; 16:00:04 >

• Kardeşim Kendi Kodladığım Ufak bi yazılım ile Sorununu çözebilirsin . Upload ettim Buyrun Link :http://uploaded.to/file/8pf3cg
  • lanet dosya, bende tüm depolama birimlerine format atmıştım defalarca, neyseki artık yok
  • quote:

simdi herseye format atmana gerek yok. oncelikle sunu yapman lazim. makinende sadece kendi diski kalacak sekilde tum cihazlarini cikar.
    makineni kapat
    sonra tekrar ac (restart yapma ozellikle belirtiyorum)
    windows xp cdsi ile kurulum yapmaya basla. format ekrani gelince diski tamamen partitionlarini kaldir. f3 ile yeniden baslatma ver makine basladiginda tekrar kapat ve tekrar ac. format ekranina kadar elleme. format ekraninda yeniden partition yani bolumleme yapm. buyuk ihtimal partition tablosuna bulastigi icin virusten kurtulamiyorsun bu yontem isine yarar.
    makinen ilk masaustunu gordun varsa orjinal cd sinden sadece etherneti tanit. baska birseye dokunma. guncellestirmelerini al + iyi bir antivirus kur(ben nod32 kullaniyorum 4 versiyonunu)
    bu arada hic bir multimedia dedigimiz cd -dvd vs kullanma veya usb disk baglama. baglarsan yeniden bulastirirsin.

peki kendi elimdeki flash bellekleri nasıl temizlicem onu anlamadım

• en son temizleyeceksin ama oncelikle sistemini temiz duruma getirmek onemli. bunlari yaptiktan sonra antivirus saglam calisacaktir onunla rahatca temizlersin. onun temizleyemedigini mesela sistem dosyasi gibi kendini saklayani dosyalarini gorunur hale getirerek kendinde temizleyebilirsin.
  • kendim silemiyorum autorun yanında bi .pif dosyası oluşturuo oda explorer.exe ye girio

sil dediğimde uygulama kullanılıo diyo işlemlerden kapıyom sadece autorun u silebilyiom oda 5dk sonra geri gelio
  • eger dedigim gibi yaparsan ve guncellemeler antivirusunu falan hallettikten sonra tarama yaparsan hepsini silecektir. ama nasil sileceksin. mesela nod32 de usb yi taktiktan sonra otomatik calismasina izin vermiyorum . asagida nod 32 ye tiklayip scan kismina gelip custom scanden usb bellegi seciyorum ve oyle tariyorum. sıkıntım yok su ana kadar...
  • OK THNKS

MOSO FORCE DELETE KULLANDIM BENİM İŞİMİ GÖRDÜ

RECYCLER DE JWGKVS. GİBİ Bİ DOSYA VARMIŞ ONU SİLDİM KURTULDMM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.