Bu gibi bir firmaya gitmem gerekti.Bu konuda Adanalı arkadaşlardan,abilerden yardım istiyorum.Adana'daki işçiliği iyi ve fiyatı uygun olan firma hangisidir ? Autoking,Sonax,Ziebart üçlüsünden hangisini tavsiye edersiniz ? Daha önce rütuş yaptırdığım yeri yaptıracağım.Psikolojik olarak beni uzaklaştırıyor arabadan.Yıkarken hep gözüme batıyor.Bir de arka amblemin tam kenarında bir taş sıçraması var.Kenardan bakınca çok hafif içine doğru girmiş gibi görünüyor.Gözümle tahmin ettiğim ölçü 3 mm.Çaprazdan bakınca görüntüyü çok bozuyor.Fotoğraflar aşağıda.
Rütuştan önceki hali ;
Rütuştan sonraki hali ;
Taş izi ;
Rütuşun olduğu kısmı tamamen eskisi gibi olsun istiyorum.
Lütfen,bunu niçin yaptırıyorsun,dursun diyecek olan arkadaşlar hiç yazmasın.Sadece firmalar hakkında bilgi istiyorum.
Araç Caravelle.Boya koruma için hangisini tavsiye edersiniz ?
adana sonaxa gitmede nereye gidersen git ali aa autokingin yeri baya karışık zor bulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
adana sonaxa gitmede nereye gidersen git ali aa autokingin yeri baya karışık zor bulursun.
Konuyla ilgisi yok ama bende sonax a boya koruma yaptırmayı düşünüyordum.Siz neden memnun kalmadınız
quote:
Orijinalden alıntı: ercngc
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
Konuyla ilgisi yok ama bende sonax a boya koruma yaptırmayı düşünüyordum.Siz neden memnun kalmadınız
ben ruh sağlığındaki sonaxla çok sorun yaşadım. en son 2 sene önce cam filmi yaptırdım çizildi geri diğer gazipaşadakine yolladılar şimdi arka cam mosmor ön kapılardak filmlerde soyuldu. o yüzden sonaxı tavsiye etmiyorum ama belki boya koruması iyidir ona bişey diyemem tabi.
Forumu biraz araştırırsanız, otokingden uzak durmanız gerektiğini anlarsınız .
adana da otogardan sonra mersin e doğru yeni bir yer açıldı zibart tı yanılmıyorsam onlarla görüşün