Şimdi Ara

AutoKing Maslak nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki aracı abim park yerinde biraz vurmuş. Yarın AutoKinge götürmeyi düşünüyorum. Hasar biraz büyük o yüzden mini onarıma girmeyebilir ama mini onarım olursa yaptırmayı düşünüyorum. İnternette çok fazla şikayet var. Ama biliyorsunuz bayiiden bayiiye de fark oluyor. Maslaktakinde işlem yaptıranlar var mı? Memnun kaldınız mı?

AutoKing Maslak nasıldır?

Not: SRC Oto Maslak düzeltilmesi ve lokal boya için 300lira fiyat verdi.

• Günceldir..
  • 2008 yılında maslak auto king,de mini onarım yaptırdım çok memnun olduk ama şöyle bir olay,da geldi başımıza yıl 2011 aracımızın tampon degişmesi gerekiyordu özel servise verdik arabayı özel servise eksper geldi tampon değişmesi ne onay verdi olay burdan sonra başlıyo tampon,u özel servislerin almasını kasko şirketleri izin vermiyorlarmış direk auto king yönlendiriyorlar,mış tam 2 gün sonra yeni tampon özel servise ulaşmıştı. auto king tarafından bu olaylar sonrasında lanet etmiştim toplamda bir tamponun degişmesi 5 iş günü sonrasında takılmıştı aracımıza ama sonuç olarak biz mini onarım,dan memnun kaldık tampon degiştirilmesinden memnun kalmadık bilginize.ayrıca yılda 1 sefer,e mahsus mini onarımlarda kasko bozulması,da olmuyor.
  • Aman diyeyim aracını rezil ettirme. Maslak Autoking çok büyük, insanı cezbediyor ve uzaktan profesyonel duruyor. Ama kim gittiyse, kim selam verdiyse daha beter ettiler sıvadılar hatta. Gidin yetkili servsinize yaptırın. Kasko illa Autoking diyorsa iptal edin poliçenizi.
  • Teşekkürler. Bende kaskoyu bozmadığı için yaptırıcam yoksa direk SRC'de yaptırırdım. Ama 300lirada öğrenci adam için az para değil.
  • sikayetlerle ün salmis bir sirkete arac emanet etmek pek mantikli degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Aman diyeyim aracını rezil ettirme. Maslak Autoking çok büyük, insanı cezbediyor ve uzaktan profesyonel duruyor. Ama kim gittiyse, kim selam verdiyse daha beter ettiler sıvadılar hatta. Gidin yetkili servsinize yaptırın. Kasko illa Autoking diyorsa iptal edin poliçenizi.

Servis lokal olmaz komple boyanacak dedi. Zaten kaskoda da mini onarım AutoKingden olması lazım. Yarın bir inceleyeyim poliçeyi. Zaten yarın sadece sormaya gidicem. Olmadı eğer yapıyorlarsa göçüğü düzelttirip sarı boyaları temizletirim. Aracı boyatmam bir süre daha sonra spoyler falan alınca hepsini bir hallederim iyi bir yerde. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmit Kocaeli Opel servisi
    15 yıl önce açıldı
    Ankara expertiz önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.