Bildirim
Autoeurope.com Güvenilir bir oto-kiralama sitesi mi ? Kullanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Autoeuropedan kesinlikle uzak durun !
macaristandan bunların vasıtasıyla sixt rent a car dan araç kiraladım,güya refundable excees paket aldım ( hasar durumunda araç kiralama şirketinin yaptığı kesintiği bunlar karşılıyor ) aracın arka bagaj bölmesinde 2 tane karsılıklı boşluk vardı , daha önce hiç bu marka araç kiralamadığım için orda parça olması gerektiği aklıma bile gelmedi,aracı geri bıraktığımda kimse bana br uyarıda da bulunmadı, 1 ay sonra kredi kartımdan 200 euro çekmişler nedenini sorduğumda bagajda 2 parçanın eksik olduğunu ve araç şöför kapısında çizik olduğunu söylediler( çizikte 10 cmlik kapının bittiği noktada), ben aracı hiç bir şekilde dokunmadım mı bile her hangi bir yere. itiraz ettim bana kanıtın varmı diye soruyorlar, bende maden ben bunları yaptım sen 200 euro nasıl masraf çıkardın bana faturasıı ve araç yapıldıktan sonraki resimleri göster diyorum her iki firmada ses çıkaramıyor ama kredi kartından çektikleri için parayıda kurtaramıyorum 20 euroluk masrafı bana 200 euro olarak resmen kitlediler, autoeuropa diyorum ki hani extar para verip paket aldım, onlarda kaza yaptığınız zaman polis zabtı tuturmanız lazımdı diyorlar ulan kaza yapmadım ki zabıt tutturayım.
sonuç ortada ne fatura var ne kaza , kafalarına göre 200 euro aldılar extradan, isteseler 20.000 euroda alabilirlerdi nede olsa hesap soran yok ve kredi kartı bilgilerim ellerinde .
bu durumda ben ne yapabilirim kime nasıl dava açabilirim bilen varsa başına böyle birşey gelen varsa lütfen yardım etsin bana
-
quote:
Orijinalden alıntı: The DarkMaster
Merhabalar öncelikle. Ayın 13'ünde Fransa italya ve ispanya tatiline çıkıyoruz. 7 Kişiyiz ve 9 Kişilik araba istiyoruz. Ancak 9 kişilik arabayı sadece autoeurope.com'da bulabildim.
2000$'dı. Herşey vardı komple sigorta , Limitsiz kilometre v.s. Ancak pek güvenemedim. Bu servisi kullanan var mı ????
1minibus yerine 2 normal araç kiralasanıza daha uyguna gelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X