Şimdi Ara

Autocorrect Sorunları ( iOS8 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu iOS 8 e geçirdikten sonra autocorrect de sorunlar yaşamaya başladım. Örneğin kelimelerde doğru yazdığım kelimeleri değiştiriyor, i leri ı yapıyor ş leri s yapıyor. Çocuk yazıyorum Coçuk yapıyor vs.

En sinir edeni de cümle ortasındaki bazı kelimelerin ilk harflerini büyültüyor vs.

Daha önceden böyle bir sorun yaşamamıştım 8e geçtikten sonra oldu. Betadayken geçtim belki bir sorun olmuştur falan diyerek yedekteki klavye bilgilerini sıfırladım. Yani sözlüğü sildim. Restore ettim vs. bir türlü çözüme ulaşamadım.

Sizde de bu tip sorunlar yaşanıyor mu? Yoksa yedeğimde falan mı sorun var?
    Yedekte sorun varsa nasıl çözebilirim bu sorunu?

İyi forumlar

• Kullanmıyorum en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de cümle Arasında bazı kelimelerin Basını büyük bazilarinin ise tamamen büyük harfle yazıyor , küçük yazmama rağmen :)) şimdi klavyelerin Türkçe desteği çıksa da kullansak rahat rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 7de de cümlenin baş harfi i ise ı yapma hastalığı var ben de kapattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone klavyede yazdığınız kelimeleri aklında tutuyor. Yanlış yazmışsanız yanlış doğru yazmışsanız doğru. Mesela bir kere "ındir" yazmışsanız "indir" i "ındir" e çeviriyor. Bir kaç kez doğrusunu sabır göstererek yazarsanız doğrusunu öğrendiğini göreceksiniz.

Yanılma payım olmasına rağmen benim tahminim ve yorumum bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakaolu --> Seviyorum usta, iyi iş yapıyordu güzel çalışırken.

Atif -->Bende de o sıkıntı var işte. Ama anlamadım ios 7de yoktu öyle bir sorun :(

Highway --> Evet biliyorum bunu. Çok da güzel öğreniyor aslında, süper bir olay. Ama buradaki sıkıntı o değil. iOS7 de kusursuz kullanıyordum ancak şuanda çıldırmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32.dll -- 29 Ekim 2014; 21:04:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    IOS Google Maps sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.