Şimdi Ara

Autocar'ın bir ayda %60 zam yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana göre Türkiyede satılan en iyi dergi olan ve otomobil tarihinin en eski dergisi olan autocar geçen ay yeni bir yapılandırmaya gitmiş yeni bir yayın grubu ve yeni bir yazı yönetmeni (doğan kabak) başa geçmişti.

Bu dergiyi öğrencilik yıllarımdan beri alırım. Az önce şubat sayısını okurken ne göriyim fiyat 10 tl olmuş fakat ocak sayısında 6 tl idi.

Bu fahiş bir zam kabul edilemez, mart sayısın almayı düşünmüyorum, artık rakip aylık dergilerden birini almak şart oldu.

Bunu dergiye atacağım bir şikayet maili ilede paylaşacağım.

• demekki baskı ve satış maliyeti kurtarmıyor, bu yüzden de satışları düşürüp internet üzerinden yayına ağırlık verecekler ya da batacaklar
  • Demekki internetten okuyacaksın bundan böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2015. Hala dergi alan mı varmış.

Internet kullanıyorum

( zam yapmalarını desteklemiyorum )

• İpad'de, android tabletlerde turkcell dergilik, vodefone vread gibi uygulamalarda ücretsiz dergiler oluyordu, şu an nasıl bilmiyorum. Turkcell dergilik projesindeydim, kod yazarken oto dergileri indirir, bakardım bir yandan :) 1 yıldır kulllanmadım, son durumu bilmiyorum.

İngilizceniz varsa yabancı kaynaklarda da güzel dergiler var.
  • İlk çıktığı zaman 5-6 sayısını almıştım.

Sonra internette kaynaklarını keşfettim (Autocar UK).

O günden beri her çarşamba (evet haftalık dergidir anavatanında) bulur okurum.

10 lira dergiye verilmez bence.
  • El değiştirmeden önce, test editörü sayısı 4-5 kişi civarındaydı şimdi sayıda bir hayli azalma olmuş 2 kişiye düşmüşler ve birde genel yayın yönetmeni var, baya bir zam yapmışlar. 6 tlden 10 tlye yükseltmelerine cidden bende şaşırdım, mesela Evo dergisi 7 tl idi, 8 tl olmuş. Zam yapacaklarsa bu kadar yapsınlar

Kurtarmadığı muhtemelen doğru olabilir, bu sektörde zaten aylık maaşın sanıldığı kadar yüksek olduğunu söyleyemem, çok yakınım diyebileceğim biri yaklaşık 3 sene kadar çalıştı.

En iyisi Dijital dergileri takip etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 22 Şubat 2015; 0:05:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006'dan beri otomobil dergisi alıyorum üstelik yaşım 17.
    Ben yine alırım ama başka dergi alırım zaten düzenli aldığım yok her ay başka dergi alıyordum.
    İnternetten okumak tat vermiyor.

• Dergi neden alınmasın ki ? Herşeyi elektronik cihazdan yapmaya alıştık. Dergiden okumanın tadıda başkadır tabi.

• AutoShow alıyorum ben. Her hafta olmasa da. Dergi niye alınmasın ki. Gayet keyifli oluyor.
  • Oto haber abonesiyim keyifle okuyorum
    10 lirada cok para degil bende bir paket sigara bile 10 liradan fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Dergi neden alınmasın ki ? Herşeyi elektronik cihazdan yapmaya alıştık. Dergiden okumanın tadıda başkadır tabi.

Her pazar mutlaka gazete alirim imternetten okumaktan cok daha keyifli bence
    5 yillik dergi koleksiyonum var ara ara eski dergileri okurum keyifle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.