Şimdi Ara

AUTOCAD ile uğraşanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 gün sonra bilgisayar destekli teknik çizimden vize sınavı var.
    şuana kadar hoca 2 kağıt dağıttı.1. kağıtta toplam 6 tane 3 boyutlu perspektif çizimler var. hoca bunlardan ilk 3'ünü(en basitlerini) tahtaya ön-üst-yan olarak çizdi. diğer kağıtta ise tek boyutlu şekiller var. bunları ise autocad'de belli komutları(mirror,offset,array,move,rotate vs) öğreterek çizdi. sınavda 1. kağıttaki gibi 3 boyutlu bir cisim vereceğini ve bilgisayarda bunu ön yan arka neyi isterse onu çizeceğimizi istedi.
    şimdi benim sizlerden istediklerim perspektif çizimler. acaba nette video olarak bahsettiğim şeyin çizim dersi var mıdır? veya resimlerle açıklamalı olarak? konuya tam hakim olamadığımdan google'den nasıl aratacağımı bilemiyorum. autocad perspektif çizim yazıyorum hep autocad'de perspektif çizimler çıkıyor. benim istediğim kısacası elimizde bulunan kağıttaki perspektif çizimleri autocadda bakış açışısına göre çizmek. ama bulamadım. yardım ederseniz çok çok memnun olurum

• _____________________________
    Pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgment of human affairs...

Albert Einstein
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Libre Office'den anlayan var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.