Şimdi Ara

Autocad için Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirketimizde kullanılmak üzere AutoCAD kullanabileceğimiz bir bilgisayar almayı düşünüyoruz. Genellikle çizimler 2D olacak 3D pek çizim olacağını düşünmüyoruz. Solid kullanılmayacak ama AutoCAD'ı gayet akıcı bize hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmayacak bir notebook yada masaüstü önerisi istiyorum verebilecek varsa. Masaüstü olursa bizim için daha iyi olur. Bir de AutoCAD için Amd Ryzen işlemciler iş görmez mi birisi çizim için illa ki i7 olacak geleceğe yönelik düşünüyorsan, Ryzenler oyun oynamak içindir dedi. Bu konuda birisi beni aydınlatabilir mi?

Teşekkür ediyorum şimdiden yardımlarınız ve yorulan elleriniz için.

• Bu tür programları kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki iyi performaslı bilgisayar olmalıdır yoksa program iyi çalışmaz.

Soruna cevap olarak laptop için şu özellikler mutlaka olmalıdır ...

- Intel Core i7 serisi işlemciler

- 2060 yada 2070 Ekran kartı serileri

- En az 16 GB Ram

- HDD: 512GB NVMe PCIe SSD 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 5 Ocak 2021; 21:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

Bu tür programları kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki iyi performaslı bilgisayar olmalıdır yoksa program iyi çalışmaz.

Soruna cevap olarak laptop için şu özellikler mutlaka olmalıdır ...

- Intel Core i7 serisi işlemciler

- 2060 yada 2070 Ekran kartı serileri

- En az 16 GB Ram

- HDD: 512GB NVMe PCIe SSD 

hocam ben öğrenciyim autocad kullanmak istiyorum dediklerinizi alırsam ocağım batar ömür boyu düzlüğe çıkamam yok mu daha uygunu bu işin

• ben de aynı ihtiyaçlar doğrultusunda bilgisayar arıyorum.

başlığımı incelemenizi öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/cizim-ve-render-programlari-icin-laptop-tavsiyesi-butce-yaklasik-15k--147319095

şu anda bu ihtiyaçlar için fiyat performans ürünü olarak bulabildiğim ürün

lenovo legion 5

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX

• amd 4000 serisi işlemciler hem intelin 10. serilerinden daha performanslı hem daha serin çalışıyor hem de daha ucuz. intel de intel diye tutturanları bence kafaya takmayın isterseniz benchmark sitelerinden işlencilerin performanslarını kendiniz de inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

hocam ben öğrenciyim autocad kullanmak istiyorum dediklerinizi alırsam ocağım batar ömür boyu düzlüğe çıkamam yok mu daha uygunu bu işin

Alıntıları Göster

Autocad son sürümlerini kullanmak istediğinizde işletim sisteminiz ne olursa olsun Ram ve Ekran kartınız güncel değilse kurmak bile zor oluyor.

Çözüm ise Eski sürüm Autocad programlarını kullanmak olabilir vede laptop yerine de neredeyse 2000 civarı bir kasa ile rahatlıkla bu programı kullanabilirsiniz.Yada İ5 9.veya 10.nesil işlemcili güncele yakın ekran kartlı bir laptop bulabilirseniz ederleri uygun olur.Sorunsuz bu ve benzeri programları da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Autocad için laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.