yı veriyor.... Ne yapmam gerekiyor .. Laptopum asus n53sn sz007v windows 7 x64
Denetim Masası / Bölge ve Dil / Biçim : İngilizce (Birleşik Krallık) yap düzeliyor
Süpersin whosis Allah senden razı olsun
Allah razı olsun...
merhaba arkadaşlar sırf bu sorun için üye oldum. herkes yardımcı olmaya çalışmış ama ben çözdüm :)) Artık daha sık gireceğim bu siteye. Çözümü çok basitmiş açılışta heidi hatası verenler için ... autocadi açın hatayı geçin sağ altta ampul resmi var. sağdan üçüncü ikon küçük ampul ona tıklayın ve hardware çentiğini kaldırın kolay gelsin....
quote:
Orijinalden alıntı: mbekturk
merhaba arkadaşlar sırf bu sorun için üye oldum. herkes yardımcı olmaya çalışmış ama ben çözdüm :)) Artık daha sık gireceğim bu siteye. Çözümü çok basitmiş açılışta heidi hatası verenler için ... autocadi açın hatayı geçin sağ altta ampul resmi var. sağdan üçüncü ikon küçük ampul ona tıklayın ve hardware çentiğini kaldırın kolay gelsin....
Teşekkürlerr, 2012 de çalıştı senin yöntem.
whosis adamın kare kökünün x2 si sin
Arkadaşlar çözüm bulunmuş ama ben de bilgisayarının ayarlarını değiştirmek istemeyenler için bir çözüm daha önereyim.
AutoCAD 2011 Update 1.1 i yüklerseniz bilgisayarınız ayarlarını değiştirmeden problemi çözmüş olursunuz. Google'a "AutoCAD 2011 Update 1.1" yazın. Çıkan ilk linke tıklayıp işletim sisteminize göre (32 Bit / 64 Bit) güncellemeyi indirin ve kurun.
Bu kadar basit birşey için yarım günümüz gitti.Bilgisayar da format yedi.Allahtan mesajını okuduk.Teşekkürler whoisis ;)
quote:
Orijinalden alıntı: whoisis
quote:
Orijinalden alıntı: SrchLL
Autocad i yükledikten sonra açamıyorum . Açarken
1. Hata Heidi module load error the configured Heidi driver cannot be loaded Switching to default sofware driver
yı veriyor.... Ne yapmam gerekiyor .. Laptopum asus n53sn sz007v windows 7 x64
Denetim Masası / Bölge ve Dil / Biçim : İngilizce (Birleşik Krallık) yap düzeliyor
abi süpersin ya 4 gündür staj dayım tüm mühendis arkadşlar toplandı bir türlü cad i düzgün çalıştıramadk. meğer sorun nerdeymş. hayır merak ettim sen nasıl buldun bunu :))
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN YA
quote:
Orijinalden alıntı: hegosi
aynı sorun bende de vardı, sabahtan beri bunun cevabını arıyordum çok teşekkür whoisis çözüldü sorun
çok teşekkürler kardeş kimin aklına gelebilir ki :)
adamsın whoisis allah razı olsun..
Allah hepinizden razı olsun, yardımcı olabildiysek ne mutlu