Şimdi Ara

Autocad Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
87.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Autocad i yükledikten sonra açamıyorum . Açarken

1. Hata
    Heidi module load error
    the configured Heidi driver cannot be loaded Switching to default sofware driver

2.Hata
    Autocad Error Aborting
    FATAL ERROR : unhandled e0434f4dh Exception at fd69cacdh

yı veriyor.... Ne yapmam gerekiyor .. Laptopum asus n53sn sz007v windows 7 x64

• başlat çalıştıra dxdiag yazarak enterlayın..açılan pencerede display ya da görünüm sekmesine tıklayın.orada 3 tane madde olması lazım..onlardan disable edilmiş olan var mı? varsa onu enable edip öyle deneyin autocad e girmeyi.

( donanım hızlandırma yı değiştirseniz sadece o da işe yarayabilir.diğerlerine ellemeyin.eğer enable ise disable, disable ise enable yapın.)

bunun yanında kullandığınız ekran kartı nedir?autocad in hangi versiyonu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 2 Kasım 2011; 11:51:22 >
  • hepsi etkin... autocad 2011 ekran kartı nvidia geforce gt 550m 2 gb ?
  • dxdiag da donanım hızlandırmayı disable edip dener misiniz?
  • DirectDraw
    Direct3D
    AGP Doku var 3 üde enable , disable yapılmıyor...

• şimdi bakın..aklıma şu soru geliyor.
    kullandığınız autocad sürümü laptopda bulunan gt540 ya da 550 kartı ile uyumlu olabilir ama onboard intel ile uyumluı olmayabilir.
    autocad i açmadan önce ekran kartları arası geçiş yapın, GT540 a geçin, autocad i öyle açmayı deneyin.
  • yardımınız için teşekkürler ama malesef olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autocad 2017 Loading hatası
    9 yıl önce açıldı
    JAVA - HATASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nvidia ekran kartına geçtiğiniz zaman dxdiag da hangi kart görünüyor?
    directx sürümünüz güncel mi?güncellemenizi tavsiye ederim.

bunun yanında autocadin hangi versiyonunu ve modülünü kullanıyorsunuz?

hemen pes etmeyin...böyle şeyleri çözmek insana şevk verir.
  • 1. sorunuzun cevabına nerden bakıcağımı bilmiyorrum... Directx ' in sürümü 11... Autocad 2011 Mechanical sytematic Engineer windows 7 x64 ....
  • tamam başka birşey deneyelim.
    denetim masası programlar ve özelliklere girin..netframework varsa (versiyonunu da belirtin 2.0 olması yüksek ihtimal) onu kaldırın..baştan başlatın pcyi.
    öyle açmayı deneyin autocadi.
  • netframework yok :(
  • Arkadaşlar autocad 2011 var normal açık çalışıyorken oyuna giriyorum, oyundan çıkınca heidi modül hatası diyor, kapatıp açıyorum geçmiyor, titreme yapıyor, oyunla ne alakası var çözemedim, yardım etmek isteyen var mı? tamamen kaldırıp kurmadan düzelmiyor, her oyunda yapmıyor.

EDiT: Çözümü kendim buldum yazıyorum başına gelenlere:
    Sağ alttaki simgelerden hardware hızlandırıcısı kapanıyormuş, onu açınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyh -- 10 Kasım 2011; 16:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrchLL

Autocad i yükledikten sonra açamıyorum . Açarken

1. Hata
    Heidi module load error
    the configured Heidi driver cannot be loaded Switching to default sofware driver

2.Hata
    Autocad Error Aborting

Denetim Masası / Bölge ve Dil / Biçim : İngilizce (Birleşik Krallık) yap düzeliyor
  • aynı sorun bende de vardı, sabahtan beri bunun cevabını arıyordum çok teşekkür whoisis çözüldü sorun
  • whoisis Allah razı olsun deli oldum iki gündür yok böyle bir hata :)
  • whoisis
    çok fazla teşekkürler :) kırk yıl düşünsem bu saçmasapan hatanın oradan düzeldiğini bulamazdım herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoisis

quote:

1. Hata
    Heidi module load error

2.Hata
    Autocad Error Aborting

Denetim Masası / Bölge ve Dil / Biçim : İngilizce (Birleşik Krallık) yap düzeliyor

saolasın :) kafa ağrıtmaya başlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoisis

quote:

1. Hata
    Heidi module load error

2.Hata
    Autocad Error Aborting

1 gundur samanlikta igne ariyordum gercekten /// cok tesekkur ederim /// bir kez daha bilginin paylastikca cogaldini gordum |(
  • whoisis adamsın yemin ediyorum ya. ne kadar aradım bunun çözümünü.
  • whoisis büyük sevaba girdin dostum. yabancı forumlarda avare oldum kaç saattir, meğer cevap bizim köydeymiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.