Şimdi Ara

autocad dll sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. bilgisayara autocad yukledigim zaman kurulum bittiginde ac1st16.dll was not found diye bir hata veriyor. hatayı duzeltmek için autodesk sitesinde dos ekranında komut yazarak cozmem gerektigi yazıyor ama ekrandaki path=c\ kısmını nasıl degistirecegimi bilmiyorum yani eksik olan dll in oldugu klasoru orda tanıtmam gerekiyor nasıl yaparım acaba???

autocad dll sorunu

yardım aldıgım site ise; http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/item?siteID=123112&id=3332401&linkID=9240617

• hangi autocad i (32-64)
    handi isletim sistemine (32-64)
    kuruyorsun?
  • baslat denetim masası sistem gelişmis cevre değişknleri.
  • abi nereden bulabilirim bu autocad i
  • autocad 2004 u vistaya kurmam gerekiyor... ogrenciyim ve okulda o kullanılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssrrccnn

autocad 2004 u vistaya kurmam gerekiyor... ogrenciyim ve okulda o kullanılıyor...

vista 32, vista 64?
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweet81 -- 20 Şubat 2008; 21:03:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vista 32 kullanıyorum.
  • vista32 olduguna gore calistirmanin %95 bir yolu vardir. (yani benim boyle bir ihtiyacim olsa %95 calistirirdim)

sorunun temeli vistanin klasor yapilandirmalarinin farkli olmasi.

cozum icin 2 yol soyleyelim:
    1a) acad2004 un vista ile uyumlu calisabilmesi icin xp32 de hangi dosyalari nereye ne maksatla koydugunu iyi etud etmis birinin nette ki yazilarini bulmak.

Tabi acad2004 artik pek kullanilmadigindan bu tur bir bilgiyi bulmak zor.

1b) her yeni windows ta geriye yonelik uyumluluk ayarlari ile ilgili bisi ler vardir. vista ile acad2004 un uyumlu calisabilmesi icin daha kurulumun ilk asamasinda uyumluluk amaci ile yapacaklarin isine yarayabilir. (tabi varsa oyle bisi, compatibility gibi bisidi, bi arkadasin vista ipuclari ile ilgili yeni actigi bir konuda bu menunun yeri yaziyordu, tabi ms in sitesinde de belki fazladan bisiler vardir)

1a ve 1b den cozum bulman vista32 kullandigina gore epey mumkun.

2) VMware, %100 yontem:
    okulda ogrenilen autocad programin kendisi analiz yapmayacagindan bu yontem cok iyi calisacaktir.
    2i) Bilgisayarina VMWARE isimli bir program kuracaksin.
    2ii) vmware isimli programa xp32bit kuracaksin.
    2iii) vmware de calisan xp32bit e autocad2004 kuracaksin.

yazilim bolumunde vmware konulu bir başlık olacakti. oradan edinecegin bilgilerle 2i ve 2ii yi rahatlikla yaparsin. ondan sonra 2iii de zaten cocuk oyuncagi.

• çok teşekkurler deneyecegim en kısa surede...
  • sorunun ile ne kadar alakali bilmem ama

http://forum.donanimhaber.com/m_13365974/tm.htm
    herhalde kullanici denetimlerini cogu kullanici gibi kapatmissindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.