Bildirim
vista ultimate ile autocad 2006
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çaresi autocad 2008 kurman :) -
Arkadas ne tuhaf is yaaws... Corel 11 calisti.. photoshop cs2 calisti.. takildik kaldik autocad 2006'da yaa.. uhhuhuhuh
acaba ulead 10 ile pinnacle calisacak mi???? uhuuhuh -
Vista'nın OpenGL kullanan yazılımlarla bir uyumsuzluğu var. Ulead, Corel gibi yazılımların sorun yaratacağını sanmıyorum. -
evet autocad 2008 destekliyor vistayı ama istediği özellikler autocad için fazla bence....
The System requirements for Windows Vista or 3D modeling (32 and 64-bit AutoCAD)
* Intel® 3.0 GHz or greater
* 2 GB RAM or greater
* 2 GB free hard disk available not including installation
* 1280 x 1024 32-bit color video display adapter (True Color) 128 MB or greater, OpenGL®, or Direct3D® capable workstation class graphics card.
* For Windows Vista, a Direct3D capable workstation class graphics card with 128 MB or greater is required. -
ben 2007 yi kullandım ama vista dan vazgeçtim vista laptop la birlikte gelemsine rağmen -
avista ultimate ile autocad 2007 kullanıyorum,
kurulumda uyumsuzlukla ilgili birkaç yazı çıktı ise de kullanımda herhangi bir problem yok şu anda... -
Arkadaşım KULLANICI HESAP DENETİMİ ni kapat, öyle Autocad 2006 kur. Sorun olmaz...Çok uyumlu çalışıyor. Ben kullanıyorum.... -
Nereden ve nasil yapiliyor bu is tam olarak??? Biraz kurcaladim ama kayda deger pek birsey bulamadim...
quote:
Orjinalden alıntı: aslan666
Arkadaşım KULLANICI HESAP DENETİMİ ni kapat, öyle Autocad 2006 kur. Sorun olmaz...Çok uyumlu çalışıyor. Ben kullanıyorum....
-
"vista kullanıcı hesap denetimini" kaldırarak autocad 2006 kurabilen varmı? -
AutoCAD 2007
yi kur, bi kac uyari cikarsada kurulacaktir
ben xp64 de 64bit uyumusuzlugunu bertaraf ederek autocad2000 dahi kurdum
autocad lerin kurulum prosedurunde yazildigi isletim sistemleri haricindekilere kurulmamasi icin bi anahtar var (MS in tavsiyesi ile koydugu anahtar), her nasilsa autocad2007 daha esnek davraniyor ve daha onceki arkadasimizin dedigi gibi bi kaç uyari vererek kuruluyor.
autocad 2008 de ise durum biraz degisik, 2 versiyonu var, 32bit ve 64bit
32biti de 64bitide kurdum, ama 64bit icin olan crack calisamadi bi turlu
tekrarlayayim: autocad denemlerimi xp64 de yaptim -
quote:
Orjinalden alıntı: blackeagle34
"vista kullanıcı hesap denetimini" kaldırarak autocad 2006 kurabilen varmı?
6-7 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yok. Kullanıcı denetimini kapatıp yükleyebilirsin. -
kullanıcı denetimlerini kaldırınca güvenlik sorunu yaşamazmıyız peki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X