Şimdi Ara

Autocad'de dimension sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Autocad programında anlayan birileri yardım etsin, Ölçülendirme çizgisini çektim.Spec yapınca tekrar o komuta girmesi gerekirken giriyor ancak,mouse'u hareket ettirmeden komut gelmiyor.Yani imleç kayboluyor ortadan,biz hareket ettirene kadar.Bu sorunu nasıl hallederim?

• sms3434 kullanıcısına yanıt
    Proğram lisanslı mı ?
  • Açıkçası lisans işinden pek anlamıyorum ama kiptaşta bir mimar yüklemişti bilgisayarıma. :) korsan değildir herhalde.Ayrıca bu sorun daha önce yoktu.Continue dimension'a bastım,böyle oldu.
  • sürüm ne?

denedim sizin yaptıklarınızı esc diyorum eski haline dönüyor bende sorun yok çalıştığınız sayfada hata olmasın yeni bir sayfa açın öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sms3434

Merhaba,

Autocad programında anlayan birileri yardım etsin, Ölçülendirme çizgisini çektim.Spec yapınca tekrar o komuta girmesi gerekirken giriyor ancak,mouse'u hareket ettirmeden komut gelmiyor.Yani imleç kayboluyor ortadan,biz hareket ettirene kadar.Bu sorunu nasıl hallederim?

Hocam biraz daha aciklayici olur musun. Spec ne demek acikla ki yardimci olayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam dimension sorunu çözüldü.Şimdi ki sıkıntım,esc'ye basıyorum imleç birsüre kayboluyo,donuyor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Bilgisayar ve AUTOCAD Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.