Bildirim
Autocad'de dimension sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Proğram lisanslı mı ? -
Açıkçası lisans işinden pek anlamıyorum ama kiptaşta bir mimar yüklemişti bilgisayarıma. :) korsan değildir herhalde.Ayrıca bu sorun daha önce yoktu.Continue dimension'a bastım,böyle oldu. -
sürüm ne?
denedim sizin yaptıklarınızı esc diyorum eski haline dönüyor bende sorun yok çalıştığınız sayfada hata olmasın yeni bir sayfa açın öyle deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: sms3434
Merhaba,
Autocad programında anlayan birileri yardım etsin, Ölçülendirme çizgisini çektim.Spec yapınca tekrar o komuta girmesi gerekirken giriyor ancak,mouse'u hareket ettirmeden komut gelmiyor.Yani imleç kayboluyor ortadan,biz hareket ettirene kadar.Bu sorunu nasıl hallederim?
Hocam biraz daha aciklayici olur musun. Spec ne demek acikla ki yardimci olayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam dimension sorunu çözüldü.Şimdi ki sıkıntım,esc'ye basıyorum imleç birsüre kayboluyo,donuyor gibi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X