Şimdi Ara

Autocad 2014 windows 10 da pencere problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 ve win 8 kullanırken sorun yaşamadığım autocad 2014 de windows 10 a geçince nette çözüm bulamadığım bir sorun yaşıyorum. Hatta aslında sadece autocad de değil 3ds max ve diğer autodesk programlarındada aynı sıkıntıyı yaşıyorum :/ Programın en üst penceresindeki toolbar gözükmüyor sadece proje adı yazıyor yanlar beyaz pencere olmasına rağmen oralarda araç çubukları vs oluyordu onlar gözükmüyor ama üzerlerine gelince isimleri belirliyor tıklayınca işlem yapıyor buda büyük sıkıntı yaşatıyor bana. ekran görüntüsünü görünce daha iyi anlarsınız. Sorun hakkında bilgisi olan varsa acil yardım edebilirse sevinirim.
     Autocad 2014 windows 10 da pencere problemi ?

• repair yapin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    acad i mi ? silip yeniden kurdum yine aynı
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    o zman ilgincx gercekten. ilk defa goruyorum. laptoptami kullaniyorsunuz?
    evet hocam asus n56vz
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    yuksek performansta calisirkende oluyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet hocam zaten her zaman yüksek performansla ve nvdia ile çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silin 2016 yükleyin ben sorunsuz kullanıyorum autocad2016 yı win10da bu bahaneyle 2016ya geçmiş olursunuz daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehset21 -- 19 Kasım 2015; 0:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dehset21 kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım 2016 da clasic mod yok 2015 dede yoktu :) malesef bazı alıskanlıklardan kopmak çok zor oluyor 2008 den beri clasic mod kullanıyorum yeni mod a hiç alışamadım :) gerçi tüm komutları klavyeden kullanıyorum ama dediğim gibi alışkanlık göz uyumu :/ :)
  • bende de aynı sorun var daha doğrusu windows 8 deyken açılan autocad 2014 windows 10 da önce açıldı şimdi açılmıyor. repair yaptım olmadı sildim tekrar yükledim olmadı. windows un ayarlar kısmından da gerekli düzeltmeleri yaptım ama yine olmadı. başka neler yapabilirim. çizimlerim var ve ortada kaldım. eğer sıkıntı oluyorsa 2014 yüklemek autocad 2015 64 bit varsa nerden yükleyebilirim.
  • 2015 isteme sebebim iş yerinde de o kullanılıyor. sıkıntı olmasın diye
  • Autodesk virtual page diye bir yer vardı ordan herhangi bir autodesk programını hangi sürüm istiyorsanız indirebilirsiniz. Bu arada kendi sıkıntımı da çözdüm yabancı bi forum da bir dosya paylaşılmış kayıt defterine bir müdahale de bulunuluyor ve düzeliyor.

• Hocam merhabalar aynı sorunla bende karşı karşıyayım çözüm hakıında bilgi verebilirmisiniz.
  • Boşuna uğraşmayın çözülmüyor. Sadece 2.Ekran kullanıp laptop ekranını kapatınca yüksek performanslı grafik işlemciye tamamıyle geçtiğinde gözüküyor. Laptop ekranında görüntü varken hiç bir şekilde düzelmiyor. Yeni sürümlerde düzeltmişler ama eski sürümlere yama bile yapmamışlar. Bence intel karttan kaynaklanıyor. Ayarlardan sadece harici kart deseniz bile harici ekran dışında düzelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalar45

Hocam merhabalar aynı sorunla bende karşı karşıyayım çözüm hakıında bilgi verebilirmisiniz.
    hocam arkadaş çözülmüyor demiş ama yıllardır ben çözdüm çözdüğümüde belirttim zaten. Bir dosya var sistemine göre seçiyorsun o kayıt defterine otomatik bişiler yazıyor sonra tamamdır hersey. forumda dosya paylasılmıyor galiba bulamadım mail adresinizi söylerseniz dosyayı mail atayım size iyi günler iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

hocam arkadaş çözülmüyor demiş ama yıllardır ben çözdüm çözdüğümüde belirttim zaten. Bir dosya var sistemine göre seçiyorsun o kayıt defterine otomatik bişiler yazıyor sonra tamamdır hersey. forumda dosya paylasılmıyor galiba bulamadım mail adresinizi söylerseniz dosyayı mail atayım size iyi günler iyi çalışmalar

Alıntıları Göster
    Kayıt defterinde yapılan değişiklikleri de uyguladım fakat çözülmüyor. Harici ekran takınca orada gözüküyor. Gezmediğim yabancı forum kalmadı. Belkide sizdeki problemle bende ki prblem aynı olmayabilir. Bende dosyayı alabilirim sizden özelden mesaj atıyorum. İnşallah bende ki problem çözülür.

• Arkadaşın gönderdiği dosyada disableyi çalıştırınca düzeliyor. Kusura bakmayın yanlış bilgi vermişim.
  • tsmsk kullanıcısına yanıt
    Hocam. Nasil duzeltildigini ozelden yazabilir misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.