Şimdi Ara

---AUTOATTACK---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM MILLET.YA HERKES DİOKİ AUTOATTACK 'A BASINCA ""SUREKLI"" CANAVARLARA SALDIRIMUS CHARINIZ. BEN DENEDİM.OLMUO YA. BİDE AUTOSKİLL DNEN BİŞİ VARMIŞ. AYN AUTOPOT GİBİ KENDİ BASIOMUŞ. BENDE AUTOSKİLL YAPMAK İSTİOUM. YARDIM PLS?

• bot kullancam dion yani auto atack war ama ne işe yarar bilmiom auto skill yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaDave.

bot kullancam dion yani auto atack war ama ne işe yarar bilmiom auto skill yok
    auto attack sen canavarı seçersin ve ona tıklarsın o canavarın peşinden koşar ve kendi sardırır anlıcaın senin işaretlediğin canavara sardırıyo sadece ama auto skill i bilmiyom ve olduğunuda zannetmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaDave.

quote:

Orjinalden alıntı: lordmaniac

YOK YA.BOT BNM İŞİM DİİL. BİGUN FORUMDA GORDM. O YZDEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

quote:

Alıntıları Göster
    auto skill diye bir olay yok ama sen bot kullanmak istiyorsun besbelli onun için SROBOT diye bi program war ancak paralı 14$ bu parayı odeyemem diyorsan crack lari de internet üzernden bulabilrsin ki onlar da 10 $ ve eğer srobot kurarsan oyunda seni gormuyım protector la isini pitiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ßoneknitte®

auto skill diye bir olay yok ama sen bot kullanmak istiyorsun besbelli onun için SROBOT diye bi program war ancak paralı 14$ bu parayı odeyemem diyorsan crack lari de internet üzernden bulabilrsin ki onlar da 10 $ ve eğer srobot kurarsan oyunda seni gormuyım protector la isini pitiririm

Alıntıları Göster
    1 = ADAM SRO BOT KULLANMAK ISTEMIYOR.
    2 = ARTIK SRO BOTLARI POROTECTORLER DURDURAMIYOR ARKADASIM ONLAR ESKİDE KALDI
    quote:

Orjinalden alıntı: ßoneknitte®

• quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

quote:

1. gamerzplanet e gir oku bakalim durduramıyor mu..
    2. kullansin kullanmasin ben yapcagimi bilirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    repel physical attack ?
    18 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoneknitte®

quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

quote:

1. gamerzplanet e gir oku bakalim durduramıyor mu..
    2. kullansin kullanmasin ben yapcagimi bilirim..

Alıntıları Göster
    3- KULLANCANA ALIN AKINLA 70 LVL OL DDAA İİ

• quote:

Orijinalden alıntı: K_RAL

3- KULLANCANA ALIN AKINLA 70 LVL OL DDAA İİ

Alıntıları Göster
    protector ise yaramıo kımse aksını ıspatlayamaz al o protectoru janganda kapının onune at belkı -10 lvlde biri saldırır

• quote:

Orijinalden alıntı: URUKHAI

protector ise yaramıo kımse aksını ıspatlayamaz al o protectoru janganda kapının onune at belkı -10 lvlde biri saldırır

Alıntıları Göster
    hahaha
    protector calismaz

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

hahaha
    protector calismaz

Alıntıları Göster
    YA BEN DELI DIILIM. BOT LA İŞİM OLMAAAAAAAAZZ ! hayatta en sevmediğim kişiler botterlar ve yalancılardır. Benden başka hiçkimse ne düşündüğümü benden ii bilemez. Tejrar sölüoum. BOT kurmak istemioum Sadece bi kere forumda duydum. Duyduğum şey şöyleydi :
    XXX: Ben bot kurcam ama kızmayın.
    XxXxX: Onun yerine AutoAttack'a bas. Oda sürekli saldırır ama "BOT" değil.

bunları söleyen forumda önemli yere gelmiş 69 lvl çarı olan biriydi.

• quote:

YA BEN DELI DIILIM. BOT LA İŞİM OLMAAAAAAAAZZ ! hayatta en sevmediğim kişiler botterlar ve yalancılardır. Benden başka hiçkimse ne düşündüğümü benden ii bilemez. Tejrar sölüoum. BOT kurmak istemioum Sadece bi kere forumda duydum. Duyduğum şey şöyleydi :
    XXX: Ben bot kurcam ama kızmayın.
    XxXxX: Onun yerine AutoAttack'a bas. Oda sürekli saldırır ama "BOT" değil.

bunları söleyen forumda önemli yere gelmiş 69 lvl çarı olan biriydi.

Alıntıları Göster
    kardeşim auto attack a canavarı tıkladıktan sonra basıyosun oda saldırıyo yani çift tıklamakla aynı şey

auto pot var zaten potu skill bölümüne koyuyosun klavyeden 5 inci harfe bas (ben f klavye kullanıyorum o
    yüzden sizde hangi harf bakın işte) ordan skille potu koyduğun yere basıyosun ordan ayarlıyosun % kaçın altına
    düşeceğini filan otomatik hp mp pot pill filan basıyo ben kullanıyorum pot derdinden kurtuluyom

bahsettiğin buydu heralde(inş yanlış anlamadım)

• quote:

Orijinalden alıntı: misitok

kardeşim auto attack a canavarı tıkladıktan sonra basıyosun oda saldırıyo yani çift tıklamakla aynı şey

auto pot var zaten potu skill bölümüne koyuyosun klavyeden 5 inci harfe bas (ben f klavye kullanıyorum o
    yüzden sizde hangi harf bakın işte) ordan skille potu koyduğun yere basıyosun ordan ayarlıyosun % kaçın altına
    düşeceğini filan otomatik hp mp pot pill filan basıyo ben kullanıyorum pot derdinden kurtuluyom

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: misitok

Saol ama. Bunu sormamıştım. Neyse.Biliyorum zaten AutoPot'u.Kullanıyorumda.Ama otomatik pill potion basan bişe duymadım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: misitok

Saol ama. Bunu sormamıştım. Neyse.Biliyorum zaten AutoPot'u.Kullanıyorumda.Ama otomatik pill potion basan bişe duymadım.

Alıntıları Göster
    Auto Attack ve Auto Skill işlemleri şu şekilde legal şekilde yapılabiliyor.

Auto Attack diye bir simge var "Actions" içerisinde, yalnız bu normal skillsiz olarak çift tıklayama yerine geçen bir harekettir ve yaratıkları seçtikten sonra bu simgeye bastığında otomatik olarak skilsiz olarak saldırır.

Şimdi senin sorduğun işlemleri nasıl yapabileceğini anlatacağım

AutoPot olayını biliyorsan orayı açacaksın ve HP değerini %100 olarak ayarlayacaksın

Sonra MP değerini de %100 olarak ayarlayıp saniyeyi 1 sn falan ayarlayacaksın.

Eğer sırf skillerle saldırmak istiyorsan, HP ve MP basılacağı zaman kullanılacak kısayol slotlarına istediğin 2 skili yerleştireceksin.

Göstergeleri %100 ayarladığından dolayı bir monstere tıkladığın anda karakterin otomatik olarak seçili monstere bu seçilmiş olan 2 skili uygulamaya başlar durmadan, yapman gereken sadece HP ve MP lerini elle basmak olacak. Yaratıklara saldırırken çünkü otomatik HP MP sistemi yerine otomatik attack işlemlerini ayarlamış oldun

Örnek kullanım şekli,

HP - İmbue Skilini yerleştirebilirsin (Fire-Light veya Cold)
    MP - İstediğin diğer bir skill veya MP pot koyabilirsin MP bittikçe bassın diye.

Veya Slotları tam tersine çevirip HP yi otomatik, MP yi elle basabilirsin.

Sanırım anlatabilmişimdir.

Fakat o kadar da kullanışlı bir yöntem değildir. Ama okçuysan ve dandik yaratıklar kesiyorsan kullanışlı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: DiKMeN_

Auto Attack ve Auto Skill işlemleri şu şekilde legal şekilde yapılabiliyor.

Auto Attack diye bir simge var "Actions" içerisinde, yalnız bu normal skillsiz olarak çift tıklayama yerine geçen bir harekettir ve yaratıkları seçtikten sonra bu simgeye bastığında otomatik olarak skilsiz olarak saldırır.

Şimdi senin sorduğun işlemleri nasıl yapabileceğini anlatacağım

AutoPot olayını biliyorsan orayı açacaksın ve HP değerini %100 olarak ayarlayacaksın

Sonra MP değerini de %100 olarak ayarlayıp saniyeyi 1 sn falan ayarlayacaksın.

Eğer sırf skillerle saldırmak istiyorsan, HP ve MP basılacağı zaman kullanılacak kısayol slotlarına istediğin 2 skili yerleştireceksin.

Göstergeleri %100 ayarladığından dolayı bir monstere tıkladığın anda karakterin otomatik olarak seçili monstere bu seçilmiş olan 2 skili uygulamaya başlar durmadan, yapman gereken sadece HP ve MP lerini elle basmak olacak. Yaratıklara saldırırken çünkü otomatik HP MP sistemi yerine otomatik attack işlemlerini ayarlamış oldun

Örnek kullanım şekli,

HP - İmbue Skilini yerleştirebilirsin (Fire-Light veya Cold)
    MP - İstediğin diğer bir skill veya MP pot koyabilirsin MP bittikçe bassın diye.

Veya Slotları tam tersine çevirip HP yi otomatik, MP yi elle basabilirsin.

Sanırım anlatabilmişimdir.

Fakat o kadar da kullanışlı bir yöntem değildir. Ama okçuysan ve dandik yaratıklar kesiyorsan kullanışlı olabilir

Alıntıları Göster
    Denedim Fena Değil.Ama Bi Zavki Kalmıyo O zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: İlan-ı Aşk

Denedim Fena Değil.Ama Bi Zavki Kalmıyo O zaman

Alıntıları Göster
    saolun. İşte sondan bi önce sölenen işime yaradı saol dikmen abi. doğrusu çok kafa gerektiren bişi diilmiş. Nasıl akıl edemdik yaw.
  • quote:

saolun. İşte sondan bi önce sölenen işime yaradı saol dikmen abi. doğrusu çok kafa gerektiren bişi diilmiş. Nasıl akıl edemdik yaw.

Alıntıları Göster
    Bn tam anlamıs degılımmmmmmm bnada yollarmısınız msnemmm oski_147_baba@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbaba

Bn tam anlamıs degılımmmmmmm bnada yollarmısınız msnemmm oski_147_baba@hotmail.com

Alıntıları Göster
    dikmen kardeş msn wearsa bniii ekleermısn bnaa aouto attackıı flan atta bizde yapalımmm olrmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbaba

dikmen kardeş msn wearsa bniii ekleermısn bnaa aouto attackıı flan atta bizde yapalımmm olrmu

Alıntıları Göster
    cok basit MP ve Hp yerine skill koyacaksın.. mana ve cnaı el ile verceksin.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

quote:

oyundakı auto atack bi işine yaramaz auto skill diede bişi yok var ama botta.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.