Şimdi Ara

---AUTOATTACK--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: osmanbaba

dikmen kardeş msn wearsa bniii ekleermısn bnaa aouto attackıı flan atta bizde yapalımmm olrmu

ii DE BU HERKESTE VAR. "A" YA BAS. KILIÇ RESİMLİ OLAN AUTOATTACK A BAS ÖLE İŞTE DEVAM EDİO..............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLLdoZeRrR -- 24 Eylül 2006; 12:43:10 >
  • dotum tmm daaa anladım demek ıstedıgınıı ama bnde autoattack yok
    demek ıstedıgınızıı anladımm yanii ama autoo attack proramım yok dostum onu dıorm yani en yakın zamndaa solermısn
  • hee auto attack yamıcaktım bler bot yazcaktım özür dilerimm auto attack yazmışım
  • hmmmmmmmmmmm
    pekiii acabaaa AUTO BOT GAliba dıkmen kardestee wear bılgılııı olduguu ıcın kulllanıoo demmkiii şu auoto bot olayınıdaaaa daha derin biii şekilde bna yollarmısnz msn adres :::::::::::

oski_147_baba@hotmail.com
  • BOT İŞİ SAKAT YAKALANIRSAN
  • ben karısmyım ama genede bot kişinn kendi secme özgürlügüdür we buraya linklerinin konulmasında hiç bi sorun görmuorum zaten paralı oldugu için bi çok kimse almaz bunu si bıtter lerin cogalcagından korkuosunuz ama bu botu anlat pllssss ciler belkide bot hakkında sizden daha cok şey biliodur
  • git sro nun sitesinden al bizim arkadaşlar aldı . aldıklarından beri ne arıyom ne soruyom ipneler 15ytl ye aldılar.yakalanmak düşük ihtimal adam bida alcam diyor...delirtiyorlar burda milleti adam bi bot almış dc yiyon oyuna giriyor .protector koyuyom önüne dalmıyor.botlar artık baya bi akıllı bot thieflik bile yapıoyor ya.hunter gördümü kendi lvlinden yüksek basıyor Delirten özelliğe kaçıyor .. adam lar int kasıyor bide pfff.... KULLANMA BOT (günah)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamitCagdas

git sro nun sitesinden al bizim arkadaşlar aldı . aldıklarından beri ne arıyom ne soruyom ipneler 15ytl ye aldılar.yakalanmak düşük ihtimal adam bida alcam diyor...delirtiyorlar burda milleti adam bi bot almış dc yiyon oyuna giriyor .protector koyuyom önüne dalmıyor.botlar artık baya bi akıllı bot thieflik bile yapıoyor ya.hunter gördümü kendi lvlinden yüksek basıyor Delirten özelliğe kaçıyor .. adam lar int kasıyor bide pfff.... KULLANMA BOT (günah)

sro nun resmi sitesinden alamazsın:)
  • quote:

hmmmmmmmmmmm
    pekiii acabaaa AUTO BOT GAliba dıkmen kardestee wear bılgılııı olduguu ıcın kulllanıoo demmkiii şu auoto bot olayınıdaaaa daha derin biii şekilde bna yollarmısnz msn adres :::::::::::

E pes diyorum, oyundaki Oto Hp kullanımını Oto Attack olarak nasıl kullanılabilir diye anlattım ama siz benim anlattığımı bot olarak algıladınız

Arkadaşım yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim. Ayrıca bir program kesinlikle kullanmam, kullananları sevmem

Biz ne anlatıyoruz siz ne anlıyorsun, hayret bişi

• quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

Auto Attack ve Auto Skill işlemleri şu şekilde legal şekilde yapılabiliyor.

Auto Attack diye bir simge var "Actions" içerisinde, yalnız bu normal skillsiz olarak çift tıklayama yerine geçen bir harekettir ve yaratıkları seçtikten sonra bu simgeye bastığında otomatik olarak skilsiz olarak saldırır.

Şimdi senin sorduğun işlemleri nasıl yapabileceğini anlatacağım

AutoPot olayını biliyorsan orayı açacaksın ve HP değerini %100 olarak ayarlayacaksın

Sonra MP değerini de %100 olarak ayarlayıp saniyeyi 1 sn falan ayarlayacaksın.

Eğer sırf skillerle saldırmak istiyorsan, HP ve MP basılacağı zaman kullanılacak kısayol slotlarına istediğin 2 skili yerleştireceksin.

Göstergeleri %100 ayarladığından dolayı bir monstere tıkladığın anda karakterin otomatik olarak seçili monstere bu seçilmiş olan 2 skili uygulamaya başlar durmadan, yapman gereken sadece HP ve MP lerini elle basmak olacak. Yaratıklara saldırırken çünkü otomatik HP MP sistemi yerine otomatik attack işlemlerini ayarlamış oldun

Örnek kullanım şekli,

HP - İmbue Skilini yerleştirebilirsin (Fire-Light veya Cold)
    MP - İstediğin diğer bir skill veya MP pot koyabilirsin MP bittikçe bassın diye.

Veya Slotları tam tersine çevirip HP yi otomatik, MP yi elle basabilirsin.

Sanırım anlatabilmişimdir.

Fakat o kadar da kullanışlı bir yöntem değildir. Ama okçuysan ve dandik yaratıklar kesiyorsan kullanışlı olabilir

Ulan bu dikmen war ya bitane haa bitaaaane oh be ne güzel ben şimdi akşam ewe gittimde direk başlatırım cart curt kessin chakji leri ben o arada msn muhabbet fln filan oogh züper... :D

• özürdileriz abii yaw dediklerinide okudummm dostumm
  • nese bndee auto bot yokkk insallah bulurum
  • quote:

quote:

hmmmmmmmmmmm

E pes diyorum, oyundaki Oto Hp kullanımını Oto Attack olarak nasıl kullanılabilir diye anlattım ama siz benim anlattığımı bot olarak algıladınız

Arkadaşım yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim. Ayrıca bir program kesinlikle kullanmam, kullananları sevmem

Dikmen bırak yaaa insanlar birilerini karalamayı bi kazanç haline getirmiş birilierini karalamaktan hem zevk alıolar hemde bişi elde ettiklerini zannediolar napalım artık donanimhaber de forum die bişi de kalmadı zaten insanlar naapsamda herifin açıını yakalayıp rezil etsem durumunda

• SP Farm kasarken güzel olur yaw
  • bn dikmeneee karsı hiç olumsuz bişe solemiıormmmm nerden sallıosn sn :?
  • quote:

quote:

hmmmmmmmmmmm

BUNUDAAA DEMESİİİ NORMAL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.