Şimdi Ara

auto king de cam tamiri yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fayatlar nasıl? Bugün cama taş geldi ufak bir ezik var 1 lira dan küçük. Yaptırmayı düşünüyorum.

daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verir misiniz?

• güncel
  • kaskonuz yok sanırım.
  • evet yoktur servis cama 720 liracık istedi, yan sanayiler nasıl acaba fiyatlar daha uygun
  • bence 500ü geçmemeli bende kasko olduğu için ben kaskodan yaptırmıştım
  • bugün oto cam satışı yapan bir yere gittim. Camın fiyatına 190 lira dedi. Dedim ısıtmalı evet aynısı falan dedi.Tamam ozamn dedim siparişini ver yarın taktırayım dedim. O da tamam dedi.

Yarım saat sonra aradı hocam cam 1100 ! liraymış dedi ben yanlış söylemişim dedi. Servis 720 ye takıyor bunlar nasıl 1100 dedi anlamadım gitti.
  • Hort!
    Dün akşam camıma taş geldi ve çatladı.Şimdi auto king de oturmuş çayımı yudumluyorum.Fotoğraflar var,bitsin ayrıntıları paylaşacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çatlak oluştukdan sonra belli bir süresi var mi tamir için. sorar mısınız?eski araç değişti ama yine de bilgimiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende otokingte yaptırdım ancak iz kaybolmadı.X şeklinde 1cm genişliğinde benimkisi.ama işlemden sonra büyüme değişme olmadı.
  • İz kaybolmaz; ancak o kısım büyümez, genişlemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

çatlak oluştukdan sonra belli bir süresi var mi tamir için. sorar mısınız?eski araç değişti ama yine de bilgimiz olsun.

Şimdi evdeyim:( .Bekletmemek gerektiğini düşünüyorum.

Gelen taş oldukça iriydi.

Araya toz kaçmasını önlemek için üstünü bantladım(Bu adım önemli,toz kaçarsa işler zorlaşır).Sabah camda genleşme olmasın diye buz gibi arabada gittim(Hava -7 derece).İlgilenen her ne kadar "vay canına,kötü çarpmış" dese de,usta yaparız dedi.
    30dk civarı bekledim.Tamam dendi,baktım 2 nokta kalmıştı.Meğer taşın 2 sivri noktası çarpmış.İyi dedim zaten çatlak kaybolmuştu.O da cam tertemiz olduğundan görünüyordu.

Gayet kibardılar,fiyatlar her yerde standart zaten.
    Sadece bu işlem:70tl

• harika olmuş. kaskodan bedava cam değiştirsem bile kocaman cam a üzülüyordum. bantlama işini düşünmeniz çok iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.