Bildirim
Auto King

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mecbur değilsen götürmeni kesinlikle tavsiye etmem ama dersen ki benim cebimden para çıkmadan halledim o zaman götür. Yaklaşık 1.5 ay önce aracımı götürdüm Auto King'e mini onarım için. 2 tane ufak hasar vardı onları çok güzel yapmışlar fakat aracın etrafında gördükleri her türlü ciziğe rutuş yapmışlar. Belli olmayan çizikler belli olmaya başlamış. Neden yaptınız diye sorduğumda gevşek bir şekilde hediyemiz gibisinden birşey söyledi tam hatırlamıyorum şimdi. Neyse sildirdim hepsini allahtan eskisi gibi oldu neyse evrakları imzaladım tam binecektim arabaya koltuk el freni direksiyon leş gibi toz içinde. Adamı çağırdım aldı arabayı temizlettirdi o sırada da ben auto king'in araç teslim kısmına girdim. Son kontrolllerin yapıldığı yer o sırada 2 çalışan arasında kavga oldu ve ilgilendiği arabanın kapısını sert bir şekilde kapatım lastikler teklemeye başladı. Böyle bir olay yaşadım ama diyemem ki sizde böyle bir problem yaşayacaksınız. Ama bir daha kesinlikle götürmeyeceğim bir yer oldu artık benim için. Fakat şunu söylemeliyim ki hasar olarak belirttiğim yerleri çok güzel şekilde yapmışlar.
-
Kardeşim Autoking Gebze'yi farklı defalarda kullanmış ve oldukça memnun kalmıştı. Sanırım her Autoking farklı oluyor. Aklınızda bulunsun. -
Kardeşiniz aracı neydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 farklı aracı farklı zamanlarda götürmüştü. Megane, Fiesta, Focus. Hepsinde de memnun kalmıştı. Fakat elbette ki, sizin de memnun kalacağınızın garantisi anlamına gelmez. -
Ben Trabzon autoking çok gittim ve hep memnun kaldim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burdaki servise bıraktım hasarı tamponu konya autokinge boyatmışlardı fişini kasko kati raporunda görmüştüm şimdilik bir sorun yok ama auto king bayilik tarzı çalışıyor hepsinde farklılıklar olabiliyor. o tampon 100 150 lira civarına boyatılsa daha iyi olur bence hem tramer görünmez hemde tampon boyası değer kaybından sayılmıyor. -
Kocaeli İzmit Auto King den uzak durun. Geçen hafta pazartesi günü bıraktım arabayı %90 cuma günü biter dediler. Cuma günü telefon açtım yarına kaldı denildi ertesi gün gittim. Yarısını yapamamışlar yaptıkları yerleride ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Ertesi hafta pazartesi yani bugün tekrar götürüm bıraktım. Usta sına ayrı patronuna ayrı fırça kaydım. Allah beni yada başkasını birdaha bunların kapısına uğratmasın. İzmit Auto King den uzak durun.
Tags: İzmit auto king, Kocaeli auto king, Auto king yorum -
Arkadaşlar dün verdiğim aracı bugün teslim aldım. Oldukça iyi işçilik çıkarmışlar. Maslak Auto King'i herkese tavsiye ederim. -
Ben daha önce Autoking'e verdim mini onarım kasko delidirmeden yapacağız dediler.
Aracı satarken kol gibi TRAMER çıktı. Bilginize. -
otoking
• Dış Temizlik, Boya Mükemmelleştirme ve Mevsimlik Koruma Paketi 379 TL yerine 149 TL!
kampanyası için bu işlem tam olarak nedir? pasta cila ve boya koruma mı? boya koruma yok mu? -
Ufak tutarlı işlemler için riske girmeye değmez, maslakta ustam var efsane işler çıkarıyor, cebimden veriyorum 100-200 tl biraz ağır iş ise 300 tl...
Autoking'den defalarca tramer çıkan ve şikayet eden duyduğum için şahsen uzak duruyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X