Şimdi Ara

Auto CAD adı altında fake üyelik alan kişi forumdan Canistanmıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bir yonetici bu fake uyelikle ilgili ipi bulmus ve bu Auto CAD diye uyelik alan kisi Canistanmıs.Mucahid abi de ztn boyle aynı bi uyeligin olmayacagını solemisti ama bu Canistan sanırım üyeligi alırken bosluk bırakarak almis sanirim Mucahid abinin soradan demesine göre.yazik vallahi yazik diyorm başka bişi demiyorm Mucahid abiyle alip veremedikleri ne anlamis deilim.Mucahid abi bu senin cakma msn adresini alan dolandirici(lar) belki de yine Canistandı belki de M3L!H de almıs olabilir..kınıyorum bu dolandiriciları gercekten kiniyorum forum iyice kötü yerlere gitmeye basladi artik sonumuz hayrola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 3 Şubat 2009; 12:27:18 >

Sarı, Kırmızı, Mor, Turuncu Farketmez, Fenerbahçe, Cimbomu Gördü mü AFFETMEZ!!!
  • upp arkadaslar herkes görsün bu sahtekarlari

• Appé

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • evet ya bu forum ne biçim bi hal almış bayadır girmiyorum çok değişmiş . ben yine eskiden girdiğim forum olur sanıyodum ama değil. auto cad üyeliği noldu mücahid abi napıyo şu anda iyi arkim dir :D:D hangi üyelikte şuan ??

İmza
  • peki bu konuyu açan arkadaş ne demeye çalışıyo anlamadım iyice unutmuşum bu forum işlerini

Orjinalden alıntı: white_wolf_

evet ya bu forum ne biçim bi hal almış bayadır girmiyorum çok değişmiş . ben yine eskiden girdiğim forum olur sanıyodum ama değil. auto cad üyeliği noldu mücahid abi napıyo şu anda iyi arkim dir :D:D hangi üyelikte şuan ??

ya durumu şöyle anlatayım.sahtekarın biri mucahid abinin nickinin benzerini hatta aynisini almıs gibi gozukuyor uye alırken galiba sonunda bosluk birakmis ve de ayni mucahid abinin nicki gibi gorunuyodu ve msn si de mucahid abinin msn sinin cakmasi msn den ve forumdan dolandirmaya calisiyor insanlari.ve bu fake uyeligi alan kisi de belirlendi bi admin tarafindan.bu sahtekarda forumdan Canistanmıs forumda da sınırsız banlanmis ztn.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide arasa hırsız diyordu sülalesinden, ailesinden böle öğrenmiş heralde baba mesleğini devam ettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 3 Şubat 2009; 12:49:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

peki bu konuyu açan arkadaş ne demeye çalışıyo anlamadım iyice unutmuşum bu forum işlerini

bu sahtekarin kim oldugununu herkesin bilmesini istedim ve de forumdan ve msn den bu tur sahtekarlara karsi dikkatli olmasi icin actim cunku bu sahtekarin msn nicki bile mucahid abininkisiyle ayniymis insanlarda hemen mucahid abi diye atliyor ve dolandiriliyor bu konu hakkinda bilgilendirmek istedim herkesi

• quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Bide arasa hırsız diyordu sülalesinden, ailesinden böle öğrenmiş heralde baba mesleğini devam ettiriyor

• bu sahtekarların gözü hep birilerinin charlarında

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Bu Nasıl bir Muhabbettir
  • Geldim arkadaşlar, İşlerim bugün dışarıda idi. Bu işin peşindeyim inşallah bakalım bu işin arkasından kim çıkacak . . .
  • Mücahid abi ne zaman ziyaret ediyoruz

Orjinalden alıntı: _King_Hecktor_

arkadaslar bir yonetici bu fake uyelikle ilgili ipi bulmus ve bu Auto CAD diye uyelik alan kisi Canistanmıs.Mucahid abi de ztn boyle aynı bi uyeligin olmayacagını solemisti ama bu Canistan sanırım üyeligi alırken bosluk bırakarak almis sanirim Mucahid abinin soradan demesine göre.yazik vallahi yazik diyorm başka bişi demiyorm Mucahid abiyle alip veremedikleri ne anlamis deilim.Mucahid abi bu senin cakma msn adresini alan dolandirici(lar) belki de yine Canistandı belki de M3L!H de almıs olabilir..kınıyorum bu dolandiriciları gercekten kiniyorum forum iyice kötü yerlere gitmeye basladi artik sonumuz hayrola..

Dostum hangi yöneticinin bu IP adresini tespit ettiğini ve ne zaman bunu bulduğunu bana PM yoluyla açıklarsan sevinirim.Malum amacım dolandırıcıları korumak değil ama çamur at izi kalsın olaylarına da çok girmemek lazım sanki?Tamam %90 bu elemanlar suçlu da hangi yönetici bulmuş bunu çok merak ettim.Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.