Bildirim
Authenticator hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
arkadaslar dun telim elimde kaldı ve Authenticator yüzünden battlenet e giremiyorum bunu nasıl kapatabilirim?
nufus cuzdaninin kopyasini yollaman gerekiyor kanka ben oyle biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytantuylu-tr -- 8 Nisan 2012; 8:54:44 >_____________________________ Psn: Seytantuylu-tr -
sen yanmışsn onu diyeyim ben sana ya telefonu yaptıracan yada arkadaşın dediği gibi geçerli kimlik bilgilerini taşıyan bir belge yollayacaksın
-
Benim bildigim basta verdikleri serial kod ile kapatabiliyorsun. Yada o kodu başka bir telefona girerek kullanabiliyorsun. Restore code du adı. _____________________________ -
authenticator kullanan arkadaşlar mutlaka restore kodunuzu bir yere yazın.. böyle telefon bozuldugunda, sıfırlandıgında o kodla IOS-Android telefonu olan eşten dosttan yardım alıp 2 dakikada authenticatoru iptal edebilirsiniz.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler