Şimdi Ara

Authentication Key göndermiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sonrada kayıt oliim ve oyniim dedim

ama bilgileri doldurup Authentication Key istediği sayfaya geliyo ve mail adresime bakıyorum key gelmemiş hem hotmail hemde gmail hesaplarımı denedim mail adresi olması gereken yere ama ikisinede gelmedi benim atladığım başka bişimi var yoksa daha başka bi mail adresinden mi denemeliyim??

• aynen bende üye olamıyorum
  • ARKADAŞIM BİRAZ ARAMA YAP BİRAZ ALTA İN KONULARA BAK KAC KSII YAZMIS BU KONU HAKKINDA AAA COK USENGECSINIZ YA herşeyi hazır beklıyorsunuz :@
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yok1Yok2Yok3

ARKADAŞIM BİRAZ ARAMA YAP BİRAZ ALTA İN KONULARA BAK KAC KSII YAZMIS BU KONU HAKKINDA AAA COK USENGECSINIZ YA herşeyi hazır beklıyorsunuz :@

bununla ilgili yazı sen gördüysen bi zahmet hangi başlık altında olduğunu söylede ona bakiim...

sana link ver bile demiyorum çünki yapıcı diilsin herşeyi bilirim ama kimseyle paylaşşmam mantığı ile yaklaşıyosun konuya...
  • quote:

ARKADAŞIM BİRAZ ARAMA YAP BİRAZ ALTA İN KONULARA BAK KAC KSII YAZMIS BU KONU HAKKINDA AAA COK USENGECSINIZ YA herşeyi hazır beklıyorsunuz :@

kuzenime laf soyliyeni yakarim adam yeni askerden gelmis terbiyesizlik yapmayin !
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14391872/tm.htm bu ne arkadasım ??? bu konunun bıraz altında ii bakarsan gorursun.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_14391872/tm.htm bu ne arkadasım ??? bu konunun bıraz altında ii bakarsan gorursun.

eyvallah saolasin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.