Şimdi Ara

Steam EU key çalışmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler CoD IW aldım EU key çalışmadı. Bunu açmanın yolu varmı. Ve ban yeme riski varmı. EU key türkiye'de çalışıyor diye biliyorum ben. Araştırdım çalışılıyor diyorlardı.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



  • etkinleştirildiği bölgeler yazıyordur ülke ülke,etkinleştiremediysen steam envanterinde duruyordur o ülkelerde yaşayan birisiyle takas yapmaya çalış hemen gider zaten o oyun steamde takas başlığı açabilirsin

    edit: giftse envanterde durur yanlış okumuşum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 11 Aralık 2016; 14:57:54 >
  • Daha dün ben EU key satın alıp etkinleştirdim kendi hesabımda Kinguin 'den. Normalde etkinleştirmesi lazım fakat diğer bir yöntem ise herhangi bir VPN kullarak Avrupa sunucularından birine bağlanıp etkinleştirmen ama tabi ceza riski var mı yok mu bilemiyorum.
  • SoftEther VPN Client Manager Bir program var bedava japon üniversitesi geliştirmiş, onla italyan sunucusuna bağlandım aktive ettim, şimdi yüklücem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 11 Aralık 2016; 18:34:11 >
  • Oyun yüklenmiyor.Paramız bir yerde çöpe gitti.  Steam EU key çalışmadı.
  • Kardeşim geçmiş olsun biraz araştırdım sanırım sadece cod infinite warfare için eu key türkiye çalışmıyor. Kinguinden baktım hangi ülkeler için geçerli alt tarafa not düşmüşler türkiyede etkinleştirilip oynanamaz diye. Mafia 3 ve bir kaç oyunun eu keyine de baktım onlardan herhangi bir not düşmemişler tüm avrupa ülkelerinde çalıştırılabilir yazmışlar.
  • Bilmiyorum aşağıdakini mi aldınız fakat adamlar kırmızı yazı ile "This is a restricted product and it can be activated and played ONLY in Europe, but it CANNOT be activated nor played in Turkey." yazmışlar.
    Ben cdkeys.com sitesinden almak istiyordum, hatta twitter üzerinden soru da sordum Türkiye'de çalışır mı diye ama çalışması gerek diye döndüler. Peki türkiye'den alan var mı diye döndüm, cevap vermediler. Bende riske girmedim. Geçmiş olsun hocam.

    https://www.kinguin.net/tr/category/31070/call-of-duty-infinite-warfare-legacy-edition-eu-steam-cd-key/

    http://www.cdkeys.com/pc/games/call-of-duty-infinite-warfare-digital-legacy-edition-pc-steam




  • geçmiş olsun daha dikkatli olursunuz artık
  • VPN ile indirip VPN ile oyuna gir, sonra VPN'yi kapat oynamaya bak.
  • Activision Türkiye Cumhuriyetini avrupadan bile saymıyor. Şu şirkete para vermeyin artık. Bütün dünya bu oyunu protesto ediyor, asıl en başta bizim etmemiz lazım.Geçmiş olsun,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu vpn ile aktif ettim çıktım. Şimdi oyunu yüklüyorum. Bakalım sp kısmı vpn'siz açılıcakmı ve mp kısmıda. Hiç olmazsa sp kısmını vpn'siz oynasak, paramız boşa gitmemiş olur.
     Steam EU key çalışmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 1 Ocak 2017; 3:23:53 >
  • Oyun kendiliğinden çalıştı. Öylesine tıkladım baktım oyun açıldı. Oyunun betasını bile oynuyamamıştım. Onda bile bölgesel kilit hatası veriyordu. Başka hesaptan oynamaıştım. Şimdi oyun aktif oldu. Herhalde firma satışları kötü gidince, boş ver bölgesel kilidi demiş olabilir. Veya steam'deki şu yeni satış politikası olabilir. Sonuçta oyun açıldı haberiniz olsun.
     Steam EU key çalışmadı.




  • slmlar konu eski ama belki gorursunuz cod infinite ve resmstred bundli europe u cd keysden aldım ama steamde bu youn bölgenizde desteklenmemktir diyo.rVpnle girip denedim ama olmadi bi türlü.Siz hang ivpnle nasil yapmıştınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.