Şimdi Ara

Oyuna başlayacağım ama e-mail gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyuna da bi başlayayım dedim ama kayıt oldum en son "e-mailinizi kontrol edip ordaki kodu aşağıya yazın" gibi bişey çıktı yada ben yarım yamalak ingilizcemle o kadar çevirdim.
    Fakat bekliyorum bekliyorum e-maile bişey gelmedi. Hotmail olarak yazmıştım oraya, önemsiz postalara baktım orda da yok.
    Ne yapacağım, beklemeye devam mı?

• E-mail adresinizi yanlış vermiş olabilirsiniz. Gmail, yahoo vs deneyerek kaydolun. Ya da bir süre daha bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kant -- 20 Mayıs 2007; 11:59:56 >
  • kardes email gelmesede olur
    gelmiyo ben okadar üyelik açtım direk başlayabilirsin
  • artık öle bir olay yok ben dün aldım scions of fat eiçin ama hala gelmedi sanırım bir problem war
  • Eyvallah, sağolun.
  • bendede problem var gelmiyor
  • Arkadasım bu aralar problem var oyunun sitesınde ve oyunda o yuzden gelmıyor key ler bıraz bekle 3 -4 gun bıda dene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abartma adamım 3-4 gün olurmu japonyadan koli mi geliyor. altı üstü email. 1 yada 2 saat sürer gelmesi.
  • arkadaşlar bir kaç üyelik alarak o aktivasyon kodunu çözmüştüm ilk seferler

önce kimsenin kullanmayacağına emin olduğunuz bir ıd seçin ama ıdnizi chack butonuna basmadan tab tuşu ile şifrenize geçin

e mailinizide yazdıktan sonra tab tuşu ile geçin check butonuna basmayın

yani tüm bilgileri yazana kadar tab tuşu ile ilerleyin fareyi kullanmayın ve butonlara basmayın

en alttaki şifreyide büyük küçük harfe dikkat ederek yazın bu arada msnenizi açın e-postanıza girin ama e postanızdan oturumu kapatın
    yalnız msn açık kalsın

şimdi ıdnizi check butonu ile comfirmleyin (tüm bilgiler tab tuşu ile yazıldıktan sonra) ve e mailinizide aynı şekilde confimleyin

en son kabul tuşunada basınca direk e-mailinize şifre gelir

aktivasyon kodunuzuda sayfaya yapıştırdıktan sonra siteye login olabilirsiniz.

arkadaşların da dediği gibi aktivasyon kodu sadece siteye login olmaya yarıyor yani bu kodu almasanızda oyunu oynayabiliyoruz.

bu yöntem sayesinde 5dkada 3 üyelik aldım arkadaşlarıma az önce.

• atilla abi çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtek

abartma adamım 3-4 gün olurmu japonyadan koli mi geliyor. altı üstü email. 1 yada 2 saat sürer gelmesi.

arkadasa 5 gun ıcınde geldı buna ne dersın ??
  • 2 gündür key gelicek guya..
    Oynatmak istemiyorsanız soleyin yani key falan gondermemek ne oluyor
  • dedigim gibi site sorunlu oyunda sorunlu gmler bunlarla ugrasıyorlar buglar vsvs bı kac arkadasım ve bende sıfremı degısemıyorum gelmıyor bır turlu key.PrinceOfAsiA dediginide yapmak ıstemıyorum bı sorun cıkar felam tırsıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

quote:

Orjinalden alıntı: qtek

abartma adamım 3-4 gün olurmu japonyadan koli mi geliyor. altı üstü email. 1 yada 2 saat sürer gelmesi.

arkadasa 5 gun ıcınde geldı buna ne dersın ??

5 günde gelen mailin içine ediyim derim ne diyecem kabul etmez geri yollardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 22 Mayıs 2007; 10:37:41 >
  • yk abi turklere gıcık bunlar ondan gondermıyorlar keyi baska bı sebebı kalmıyor cunku herkezde aynı sorun
  • arkadaşlar keyi falan gönderiyor almayı bilmek lazım ama deilmi
  • vermıyorlar işte bugun 3 defa denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

arkadaşlar keyi falan gönderiyor almayı bilmek lazım ama deilmi

ciddimisin yoksa laf olsun diyemi söyledin bana gelmiyo bi türlü
  • bizde kuzen icin sabahtan beri deniyoruz PrinceOfAsiA arkadasimizin dedigi gibide yaptik olmadi yinede ilgisinden dolayi tesekkurler
  • arkaslar key gelirse degisiklik yaptiginiz an gelir yoqsa gelmes!! key gelmesi icin msn degistirin ve g. soru cevabi , dogum tarihini tumunu değistirin dedigim gibi yaparsaniz gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.