Şimdi Ara

Auschwitz-Birkenau Toplama Kampları (SS) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
18
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canlı canlı yakılmıyorlardı. gaz odalarında zyklon-b gazı verilip öldürüldükden sonra yakılıyorlardı.
  •  Auschwitz-Birkenau Toplama Kampları (SS)

Auschwitz-Birkenau Toplama Kampları (SS)

Auschwitz-Birkenau Toplama Kampları (SS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

almanyada daha kötüleri var. bunun müzesi var amerikalılar 1945lerde bazı fotoğraflar çekmişler o kadar küçük odalarda kalıyormışlar ki(600 kişi bir odada) yarısı kangrenden ölüyormuş gibi birçok bilgiler vardı almancası olan gitsin

Hocam burda tüm fotoğrafları göremediğiniz için size öyle geliyor aslında. Resmi ve gayriresmi rakamların tümünde en çok tutuklu olan ve en çok ölüme neden olan kampların arasında açık ara birinci Auschwitz.

Listeye gelirsek şöyle (Tam rakamlar bilinmemekle birlikte)

1-Auschwitz Polonya 1,5 milyon ölü/ 6 milyondan fazla tutuklu

2-Treblinka Polonya 870,000 minimum ölü

3-Bełżec Polonya 434,508 minimum ölü

4-Maly Trostenets Hırvatistan 206.500 Resmi rakam ölü

5-Sobibor Polonya 200.000 ölü

6-Varşova Polonya 200.000 minimum ölü

7-Chełmno Polonya 152.000

Ayrıca 3 tane 100.000 civarı ölü olan kamplar da dahil olmak üzere toplamda 69 kamp var. Almanyada bulunanlar genelde işçi kampları, imha kamlparı değil.
  • Bide hala bu ülkede sırf Hitler yahudileri öldürdüğü için onu sevenler var Zihniyete bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

canlı canlı yakılmıyorlardı. gaz odalarında zyklon-b gazı verilip öldürüldükden sonra yakılıyorlardı.

Her zaman böyle değil hocam, genel geçer bir kural yokmuş, kampta komuta kimdeyse onun keyfine göre oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Fotoğraflar bana aittir derken orayı ziyarete gittin sanırım. Gerçekten çok fena ama, özellikle fırın resmini görünce dedim yuh

Yok, fotoğraflar bana aittir derken, buralar bizim köyün ordaki arsalar, üstüne bunları enişte ile inşaa ettik demek istemiş.

Çok komiksin ya valla. Bu zekayla fazla yaşamazsın

Bu söz sana mı ait ? Sana aittir derken...

/>
  • Yalan bunların hepsi. Siyonistlerin uydurmaları. Ruslar ve Amerikalılar bunların 2 katı kıyım yaptı ama hepsi hasıraltı edildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Yalan bunların hepsi. Siyonistlerin uydurmaları. Ruslar ve Amerikalılar bunların 2 katı kıyım yaptı ama hepsi hasıraltı edildi...

Nasıl bu kadar kolay yalan bunlar diyebiliyorsunuz anlamıyorum ölen yüzbinlerce, milyonlarca insanın üstüne. Bunlar sadece müttefiklerin değil aynı zamanda mihver devletlerin kayıtlarında da olan şeyler. Ha cümlenizi şu şekilde kurarsınız onu da anlarım " Ruslar ve Amerikalılar da bunların 2 katı kadar kıyım yaptı ama hepsi hasır altı edildi"
  • Bende Pragdaki bir toplama kampını gezmiştim. Doğru, ortamda bir koku var fakat o kadar yıldan sonra ceset kokusunun kalması pek mümkün değil. Daha çok eski ve yıpranmış eşyaların kokusu bence. Fırınlar, gaz odaları (duş şeklinde yapılmış), kurşuna dizme alanları, tabi ki darağaçları ve hiç ışık almayan hücreler fenaydı.

Ortada karşı çıkılamayacak bir soykırım var fakat gerçekler bize sunulandan biraz daha farklı olabilir.

İsrailin kurulması operasyonunda, Yahudilerin yaşadıkları büyük şehirlerden ayrılmayacağı düşüncesiyle, Siyonistler tarafından Hitlerin güçlendirildiği ve yahudilere karşı kışkırtıldığı, böyle bir düşmanla karşılaşan yahudilerin ise zorluk çıkartmadan göç ettirildiği teorileri mevcut. Bazı kayıtlarda ölenlerin sadece %15 inin yahudi olduğu, kalanların ise Polonyalı, çingene ve diğer halklardan oluştuğu yazıyor. Savaştan yara almış Almanyanın bir anda süper güç haline gelmesi ve tüm dünyayı titretmesi normal mi sizce?

Tüm dünyaya soykırım fotoğrafları servis edilirken, zengin-kalburüstü yahudilerin İsraile kaçışı sağlanmış ve günümüz şartlarının ilk tohumları o zamanlar atılmış olabilir.

İnternet gibi bilgi kaynaklarının olmadığı dönemde, medyayı elinde bulunduran siyonist güçler bize istediği senaryoyu kabul ettirmiş olabilir. Şu anda da aynı durum söz konusu zaten.

Kesin olmuş demiyorum ama biraz araştırın bence.
  • 4. Ve 5. Resimler cok guzel gorunuyorlar eski kasaba havasi hep istemisimdir. Bardagin dolu tarafini goremeyenler hitleri sevmeyecektir tabiki ama adam bence hakli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu naziler kadar iğrenç bi ırk varmı ya. bütün engellileri toplayıp üstünde saçma sapan deneyler yapıyolardı.

yorumsuz ya hepsi vahşi bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk77

Bende Pragdaki bir toplama kampını gezmiştim. Doğru, ortamda bir koku var fakat o kadar yıldan sonra ceset kokusunun kalması pek mümkün değil. Daha çok eski ve yıpranmış eşyaların kokusu bence. Fırınlar, gaz odaları (duş şeklinde yapılmış), kurşuna dizme alanları, tabi ki darağaçları ve hiç ışık almayan hücreler fenaydı.

Ortada karşı çıkılamayacak bir soykırım var fakat gerçekler bize sunulandan biraz daha farklı olabilir.

İsrailin kurulması operasyonunda, Yahudilerin yaşadıkları büyük şehirlerden ayrılmayacağı düşüncesiyle, Siyonistler tarafından Hitlerin güçlendirildiği ve yahudilere karşı kışkırtıldığı, böyle bir düşmanla karşılaşan yahudilerin ise zorluk çıkartmadan göç ettirildiği teorileri mevcut. Bazı kayıtlarda ölenlerin sadece %15 inin yahudi olduğu, kalanların ise Polonyalı, çingene ve diğer halklardan oluştuğu yazıyor. Savaştan yara almış Almanyanın bir anda süper güç haline gelmesi ve tüm dünyayı titretmesi normal mi sizce?

Tüm dünyaya soykırım fotoğrafları servis edilirken, zengin-kalburüstü yahudilerin İsraile kaçışı sağlanmış ve günümüz şartlarının ilk tohumları o zamanlar atılmış olabilir.

İnternet gibi bilgi kaynaklarının olmadığı dönemde, medyayı elinde bulunduran siyonist güçler bize istediği senaryoyu kabul ettirmiş olabilir. Şu anda da aynı durum söz konusu zaten.

Bir tane aklıbaşında yorum yapan çıktı nihayet. Aynılarını ben yazacaktım ama vaktim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoffeeChup

4. Ve 5. Resimler cok guzel gorunuyorlar eski kasaba havasi hep istemisimdir. Bardagin dolu tarafini goremeyenler hitleri sevmeyecektir tabiki ama adam bence hakli.

Allah aşkına bir açıkla bana milyonlarca insanı en ufak şekilde tanımadığın halde yaşlı,genç,çocuk demeden sırf mensubu oldukları ırklarından dolayı öldürmenin neresi haklı bir sebeptir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

4. Ve 5. Resimler cok guzel gorunuyorlar eski kasaba havasi hep istemisimdir. Bardagin dolu tarafini goremeyenler hitleri sevmeyecektir tabiki ama adam bence hakli.

Allah aşkına bir açıkla bana milyonlarca insanı en ufak şekilde tanımadığın halde yaşlı,genç,çocuk demeden sırf mensubu oldukları ırklarından dolayı öldürmenin neresi haklı bir sebeptir?

Hitler saglikli bir nesil yaratmak istiyordu ve onune cikan boylesi engellerin asilmasi gerektigine inaniyordu.

Onemli olan macta olan olaylar degil macin sonucudur efendi , benimsedigi dusunce bence cok dogru.

Ah simdi basimizda bir hitler olacaktiki ozaman gorurduk bakalim hangi sorunlarimiz oluyormus veya sorun falan kalmıyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam burası nerededir ?

Polonya'da oświęcim ve krakow şehirleri arasında kalan bir bölgede.

Daha da çok ss istiyorum

Asıl merak ettiğim ordaki saçlar , kokular halen duruyormu ?

Hocam resim çokta yüklemek çok zahmetli tek tek. Oranın kendine özgü bir kokusu var ceset kokusu desen değil, yanık kokusu deseniz değil ama gittiğinizde anlıyorsunuz bişeyin koktuğunu. Zaten çok ilginç bir şekilde oldukça fazla karga var, oldukça huzur kaçıran bir bölge olmasına rağmen kargaları da görünce heryerinizi bir ürperti sarıyor.

Kesinlikle görmem gerek ya ama polonyaya gidemem :(

Şu SS'leri almak isterim

Boş bir zamanımda hepsini yükleyip size link atmaya çalışacağım.

http://i48.tinypic.com/2mfy8nk.jpg

Hocam bu resimdekiler ne?mobilden bakıyorum.bir şey çıkaramadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

Orijinalden alıntı: uk77

Bende Pragdaki bir toplama kampını gezmiştim. Doğru, ortamda bir koku var fakat o kadar yıldan sonra ceset kokusunun kalması pek mümkün değil. Daha çok eski ve yıpranmış eşyaların kokusu bence. Fırınlar, gaz odaları (duş şeklinde yapılmış), kurşuna dizme alanları, tabi ki darağaçları ve hiç ışık almayan hücreler fenaydı.

Bir tane aklıbaşında yorum yapan çıktı nihayet. Aynılarını ben yazacaktım ama vaktim yok.

Bu konu çok derin. Sadece tarih bize sunulandan çok daha farklı. Her olaya, sonucunda kimin kazancı oluyor diye bakmak lazım.

Adamlar bomboş araziyi soykırımdan (!) kaçan yahudilerle doldurup İsrailin temelini attı. Dünyanın farklı yerlerine dağılmış insanları bir araya getirip tek vücut oluşturdu. Silah şirketleri vasıtasıyla hem Almanyaya hem diğer ülkelere silah satıp görülmemiş kazançlar elde etti. İşleri bittiğinde de Hitlerin ipini çektiler.
  • quote:

quote:

quote:

Hitler saglikli bir nesil yaratmak istiyordu ve onune cikan boylesi engellerin asilmasi gerektigine inaniyordu.

Onemli olan macta olan olaylar degil macin sonucudur efendi , benimsedigi dusunce bence cok dogru.

Ah simdi basimizda bir hitler olacaktiki ozaman gorurduk bakalim hangi sorunlarimiz oluyormus veya sorun falan kalmıyormus

Haha birader işte Hitler Alman halkını da böyle kandırdı biz üstün ırkız bilmem neyiz diye.Hitler'in ordusu bir tek o bahsini ettiği "üstün Alman ırkından" oluşmuyordu.Adamın Afrika'da zencilerden oluşan ordusu ordusu,Balkanlar'da Boşnak ve Sırplardan oluşan ordusu vardı.Kısacası o adam herkesin cahilliğini kullanarak kendine azılı bir ordu edindi ve saçma sapan vaatleriyle tüm Dünya'ya hakim olmak istedi.Siz de daha kendi faşistliğinizle boğuşup durun.

Sağlıklı nesilmiş...yahudiler sanki nezleden bile ölüyordu o sıra anasını satayım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haha birader işte Hitler Alman halkını da böyle kandırdı biz üstün ırkız bilmem neyiz diye.Hitler'in ordusu bir tek o bahsini ettiği "üstün Alman ırkından" oluşmuyordu.Adamın Afrika'da zencilerden oluşan ordusu ordusu,Balkanlar'da Boşnak ve Sırplardan oluşan ordusu vardı.Kısacası o adam herkesin cahilliğini kullanarak kendine azılı bir ordu edindi ve saçma sapan vaatleriyle tüm Dünya'ya hakim olmak istedi.Siz de daha kendi faşistliğinizle boğuşup durun.

Sağlıklı nesilmiş...yahudiler sanki nezleden bile ölüyordu o sıra anasını satayım...

Maalesef Hitler bir piyondu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuda konusabilecegimiz okadar cok sey varki her soylediginin tersini kanitlamaya yetecek bilgi birikimim oldugunu dusunuyorum cunku ilk defa boyle bir tartisma icinde degilim

Bir masada oturup bunlari konusmak gercektende cok guzel bir sey olabilir fakat bunlari boylesi bir forumda tartismak ne kadar dogrudur suphem var.

Ben burda ne soylersem soyleyeyim senin fikrini degisitirecek olcude bir fikir one suremem , ayni sekilde tam terside gecerli ki bir tartisma zaten buyuzden vardir ve bukadar guzeldir.

Ben musadenizi istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.