< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Auris sevenler selamlar. Bu foruma yeniyim, yanlışım olursa kusura bakmayın. İlk sahibi olduğum aracı hanımdan dolayı otomatik araç ile değiştirmek durumundayım. Sizce bu modelin piyasası nedir? Gideri var mıdır? 2012 Elegant Benzin+LPG, Manuel vites, 175000 km. Renk füme. Herhangi bir kaza boya tramer yok. (Not: önceki yazılanlara baktım, ilan paylaşan olmamış bu yüzden ilanı göndermedim, isteyen olursa sarı site ilanını gönderebilirim) |
|
--- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 19 Eylül 2021; 16:5:37 > |
|
CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro — MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz |
|
|
Öncelikle hayırlı olsun. Facebook grubunda aynı zamanda grupta yöneticilerden birisi de olan Ogün Çetinkaya oto elektroniği ürünlerinde satış yapıyor. Gruptaki yorumlardan alanların oldukça memnun olduğu izlenimini edindim. Ayrıca eliniz biraz yatkınsa telefonla nasıl takılacağını size tarif ederek canlı canlı takmanıza rehberlik ediyor. Beyaz ışığın geceleyin yağmurlu havada ne kadar etkisiz kaldığını bilen birisi olarak hiç xenon veya Led'e bulaşmadım. Şimdilik orjinalleri ile kullanıyorum ve bana yeterli geliyor. Değiştirmem gerekirse de Osram veya Philipps'in daha yüksek Watt'lı ürünlerine yönelirim diye düşünüyorum. Yukarıdaki forumdaş xenon takmış ama muayenede sorun olmuyor mu acaba? |
|
|
Bu şekilde geçebiliyorsanız sürdürülebilir bir durum olur. Ancak benim arkadaşım aynı yolu izleyip muayeneye girdiğinde, görevli xenon teşkilatını görüp ağır kusur olarak işaretleyip muayeneden bırakmıştı. Arkadaşım da mecburen tüm teşkilatı söktürmek zorunda kalmıştı. Bunu hatırladığımdan acaba değişti mi yönetmelik diye sormuştum. |
|
|
2009 model auris comfort mm aravım var geçen hafta actuator motor bozulunca revizyon yapıldı. Ancak Bu gün ilk defa kontrol paneli ortalama hız ortalama yakıt vs. Sıfırladı. Araç sanki akü azalmış gibi çalıştı. Halbuki uzun yol sonrası 40 dk dinlendi sonra bu şekilde control paneli sıfırlandı. 5 yıldır araca biniyorum. İlk defa bu şekilde problem yaşadım. Nedeni ne olabilir acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arabanın aküsü ölmüş. İlgin kısmı actuator motor revize edilene kadar hiç bir şekilde bir sıkıntı çıkmaması. Yeni akü aldım şu an bir sıkıntı kalmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Multimedyada telefon ekranı aktarma özelliği yok. Telefonu Bluetooth ile multimedyaya bağladıktan sonra "Bluetooth Audio" menüsüne gelerek telefonun sesinin araç hoparlöründen duyulmasını sağladım. CD girişine Spigen ekran tutucu ile de telefonu taktıktan sonra navigasyon kullanımını bu şekilde çözdüm. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeriscan -- 14 Şubat 2022; 22:44:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
Bakayım hocam ,teşekkürler. |
|