Şimdi Ara

AURIS 1.33 COMFORT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almak istediğim bir araç var lakin kafam biraz karışık eğer yardım ederseniz çok sevinirim.

2011 Auris 1.33 Comfort - 68.000 km - fiyat 28.000 TL

Gelelim ince noktalara. aracın 3 adet kazası kaydı var.
    bir tanesi 6bin küsür diğer iki tanesi de bin küsür lira.
    Boya yok fakat ön tampon ve sol ön kapı yetkili serviste değişmiş. başka bir noksanlık söz konusu değil.

istanbul-izmit arası kullanılmış bir araç.

fiyat nasıl iki değişeni olan bir araç için ?
    almalı mıyım ? uzak mı durmalıyım ?

yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim..

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-35-binde-hatasiz-102758521/detay

29 a bırakır heralde auris güzel araç bu motorda yeterlidir büyük ihtimal toyota da donanımlar kısıtlı fakat sorunsuzluk ve 2.el en büyük artısı dediğin araç pahalı geldi bana ama

auris alacaksan kırmızı renk al derim mükemmel duruyor. Auris dışında 308 de düşünebilirsin bence dizel 2009 alınabilir o paralara ya da benzinli de düşünebilirsin benzinlilerde bmw

ile aynı motor kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkkk -- 25 Kasım 2012; 1:45:34 >
  • kazaların fotoğrafları ve araca nedenli zarar verdikleri önemli hocam, rakamlar pek yalnıltıcı olabiliryor ; mesela bizim ilandaki aracın plakadan 800 tl hasar çıkıyor afedirsiniz g.t kadar kapı çiziğine, park halindeyken sürtme için, Nissan servisleri her zmanki gibi uçmuş .
  • bence kesinlikle iyi araştırmalısın kapı değişimi söz konusu .
    tabiki hocamında dediği gibi servis çok uçmuşta olabilir ama ben olsam uzak dururdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semi_ -- 25 Kasım 2012; 14:07:18 >
  • Sıfırına zam gelmiş galiba ben 37.00 diye hatırlıyorum.

Bence değmez, yani en azından daha iyisini bulana kadar değmez.En azından kaza fotoğraflarına bakarak karar verin.

Alternatif olarak Citroen c4 1.6 vti var.
  • ya araba almak ne zor şeymiş :)
    kafam karıştı valla...

28.000 TL ' ye kadar limit çizdim kendime ama bilmiyorum off
  • 28bine çok iyi bence. Kapısı değişse ne olacak. 6bin tl lik kazayı araştır, servis raporu varsa incele. büyük bir kaza değilse 28e daha az yakan c sınıfı araç bulamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 1.4 comfort
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullananlar arkadaşlar 1,33 motor hakkında da bilgi verebilirlerse çok iyi olur
  • Kaza ile ilgili fotoğraf falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Kullananlar arkadaşlar 1,33 motor hakkında da bilgi verebilirlerse çok iyi olur

Arkadaşım halamın oğluna 0 aldık 1 yıldan fazla kullandık 3 ay da bende kaldı araba ki hala kullanırım 0 alırken tüple aldık kaliteli sade ve az yakan sorunsuz bir araç ben çok beğendiim aracı özellikle 6 vites olması uzun yolda tüp ile çok iyi değerler yakalamamı sağladı. Size tavsiyem alın piçman olmazsınız.
  • Kapı değişirse arabaya ilerisi için ne zararı olur? Bunu cidden soruyorum. Bilen birisi varsa hepimiz de öğrenmiş olalım ve bilinçlenelim. Değişensiz araba takıntısı var biraz insanlarda ama değişmese yapılsa daha mı iyi olurdu?

Bir de serviste yapıldığında fiyatlar uçuyor. Bizim Jazz'a arkadan çarptılar tampon ile bagaj kapağı değişti. 8 bin TL masraf çıktı serviste. Sanki araç pert oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Kapı değişirse arabaya ilerisi için ne zararı olur? Bunu cidden soruyorum. Bilen birisi varsa hepimiz de öğrenmiş olalım ve bilinçlenelim. Değişensiz araba takıntısı var biraz insanlarda ama değişmese yapılsa daha mı iyi olurdu?

Bir de serviste yapıldığında fiyatlar uçuyor. Bizim Jazz'a arkadan çarptılar tampon ile bagaj kapağı değişti. 8 bin TL masraf çıktı serviste. Sanki araç pert oldu.

2. elde değişen daha can sıkıcıdır ama kullanıcı için değişme özellikle yetkili serviste çok daha iyidir. Yetkili servis olmasa çıkma kapı takma riski olabilirdir. Yetkili serviste orjinal parça ve boya ile yapılan sorunsuz bir işlem yapılır. Sonuçta kapı bu montajı çok basittir 2 adet menteşeye takarsınız olur biter. Boyansa ne olurdu? Macunla kapatılmış darbeler ve hiçbir zaman orjinal kapıya benzemeyen bir sonuç ortaya çıkarıd. Özetle kapı değişimi onarılmasından çok daha iyidir. 2. el piyasasında ise arabada değişen var gözüyle bakılır.

• quote:

Kapı değişirse arabaya ilerisi için ne zararı olur? Bunu cidden soruyorum. Bilen birisi varsa hepimiz de öğrenmiş olalım ve bilinçlenelim. Değişensiz araba takıntısı var biraz insanlarda ama değişmese yapılsa daha mı iyi olurdu?

Değişen bir parça olduğunda aracın ağır bir kaza yaptığı düşünülür ki bu durumun son yıllarda pek geçerliliği kalmadı Sebebi ise özellikle yetkili servislerde parça ağır darbede alsa hafif darbede alsa değişim yoluna gidiyorlar Değişen parçada akılda kalan başka bir hususta parçanın yerine göre aracın şasisine, direklerine de darbe alıp almadığıdır Aracın iç taraflarına, direklerine, sütünlarına aldığı darbeden farklı sorunlar ortaya çıkabilmektedir

• Teşekkürler madmax50 ve özay06.

Sonuçta neyin değiştiğine göre değişir, yanlış anlamıyorsam. Ama bunun piyasada araçları daha ucuza kapatmak için suistimal edildiğini düşünüyorum. Elde kaza resimleri olsa da, servis kayıtları gösterilse de ciddi fiyat kırmak istiyor insanlar.
  • quote:

Teşekkürler madmax50 ve özay06.

Sonuçta neyin değiştiğine göre değişir, yanlış anlamıyorsam. Ama bunun piyasada araçları daha ucuza kapatmak için suistimal edildiğini düşünüyorum. Elde kaza resimleri olsa da, servis kayıtları gösterilse de ciddi fiyat kırmak istiyor insanlar.

Bakın önemli bir nokta var. Ben kapı değişiminden bahsediyorum. Çamurluk, kaput gibi parçaların değişimi çok daha ciddi değer kayıplarına neden olur. Bu tür parçaların değişimi için kaliteli işçilik şarttır. Arka-Ön çamurluk değişiminde büyük ihtimalle araç çizgisi bozulacak ve 2. elde araca daha temkinli yaklaşılacaktır. En önemlisi de ön kaputtur. Kaputu boyanan veya değişen araca çoğu usta temkinle yaklaşır ve tavsiye etmez. Önden darbe göstergesi gibi algılanır kaput değişimi.

• O değilde, az önce Sahibinden.com'a baktım. Auris ikinci elde bayağı pahalınmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

O değilde, az önce Sahibinden.com'a baktım. Auris ikinci elde bayağı pahalınmış.

Satılır mı diye ilan koyanlar yüzünden fiyatlar öyle görünüyor. 2011 modelini 28'e alabilirsiniz. Yukarıda örnek ilanlar mevcut.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kopuz-dan-boyasiz-tuplu-auris-takas-olur-106003444/detay

benim tavsiyem araştırman olurdu hocam.
    bunu söyleme amacım kazalı araçlara ön yargım olduğu için değildir.
    sadece senin verdiğin paranın hakkını alabilmen içindir saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semi_ -- 25 Kasım 2012; 14:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

O değilde, az önce Sahibinden.com'a baktım. Auris ikinci elde bayağı pahalınmış.

Satılır mı diye ilan koyanlar yüzünden fiyatlar öyle görünüyor. 2011 modelini 28'e alabilirsiniz. Yukarıda örnek ilanlar mevcut.

O zaman kaçırılmaz fırsatmış. B segmenti arabara daha fazla para istiyorlar.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

benim ilgilendiğim aracın resimleri varmış ama henüz görmedim.hafta içi hem aracı hemde resimleri göreceğim.tüm işlemler bakımlar vs herşeyi yetkili serviste yapılmış.servisle de görüşmem gerekiyor.dediğiniz gibi rakamlar servis fiyatlamasından dolayı yüksek de olabiliyor.servis nasıl olsa parayı kaskodan alıyor o yüzden servis alacağı parayı düşünüp fatura tutarını yüksek tutuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-orjinal-kazasiz-13bin-km-de-104041138/detay/

bu aracın da hem km si daha düşük hem de boya değişen vs yok.
    bu araç siyah :) ama kırmızı daha yakışıklı fakat değişen olması ve km yüksek olması kafamı karıştırıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bayan-akademisyenden-yakit-cimrisi-2011-toyota-auris-kirmizi-102313733/detay/

ilgilndiğim araç da bu :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.