Transferin hızlı takımlarından G.Saray, bir bombayı daha patlatmak üzere. Gizli operasyonun hedefinde bu kez Aurelio var..
Teknik direktör Frank Rijkaard'ı takımın başına getiren, aynı gizlilikle Gökhan Zan ve Keita'yı renklerine bağlayan sarı-kırmızılıların Mehmet Aurelio ile anlaşma sağladığı ve önümüzdeki günlerde imza attıracağı iddia edildi.
Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre Real Betis'te mutlu olmadığını ve her fırsatta Türkiye'ye dönebileceğini belirten Aurelio, F.Bahçe'nin de gündemine gelmişti. G.Saray'ın yine bir geceyarısı operasyonuyla milli futbolcuyu kadrosuna kattığı belirtildi. Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Aurelio, herkesin şaşkınlıkla karşılayacağı bir takıma gidecek” demişti.
fotomacmı kaynak yoksa turkspor mu ?
Aynı takımda çok daha iyi bir oyuncu var. Emana diye. Onu almasınlar? Govou dediler Keita, Aurelio dediler Emana.
Keşke..
Linderoth gidecekse hayır demem.
Kaynağın üzerinde oturmuyorsundur inşallah
istemez gerek yok. 6 ay sonra hazır duruma gelcekmiş hem.6 ay 32-33 yaşındaki oyuncunun iyileşmesimi bekleyeceğiz.yeteri kadar sakat oluyor zaten:D
katışıyorum. birsürü genç oyuncu var adamlar altyapıda çürüyecek
quote:
Orjinalden alıntı: Özgür Can
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano*
Gereksiz olur. Genç oyunculara yönelmeli artık.
katışıyorum. birsürü genç oyuncu var adamlar altyapıda çürüyecek
mesajı düzenlesen iyi olur
Aurelio kim ya. Bence defansa alırlar bi oyuncu alırlarsa eğer. Orta Saha adam dolu
quote:
Orjinalden alıntı: seocu
Betis'den biri gelecekse Emana gelsin
Gelir mi gelir.Govou kesin kesin diyolardı takım arkadaşı Keita geldi Haldun bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz
fb ile aurelio arasındaki hukuksal problem çözülmüş
o yüzden gelebilirmiş
Aurelio eski Aurelio değil ben istemiyorum şahsen.O mevkide Barış,Ayhan,Linderoth,M.Topal,Mustafa var bu adamı alıp ne yapıcaz ?
@badboy39
futbol bölümünde düzeltme seçeneği ne yazık ki yok mesajda öyle kaldı
Aurelio sevdiğim karakterli oyunculardan gelebilir ama çok yaşlandı ama şurasıda var her zaman hakkını verecektir ben buna yürekten inanıyorum en az 37 ye kadar gider bu adam carlos gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Chevher
fb ile aurelio arasındaki hukuksal problem çözülmüş
o yüzden gelebilirmiş
O sorun çözülmedi. En son alınan karar bozulmazsa Aurelio 5 milyon euro ödemek durumunda. Doğal olarak bu para onu transfer edecek kulübün cebine yansıyacak
aurelio gsye gelirse fbye 5.5m u siz ödeyeceksiniz heralde :d bu yaşta aurelio 5.5m etmez zaten iyi olur