Şimdi Ara

Aurelio Cimbom'a imzayı atmak üzere !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Aurelio Cimbom'a imzayı atmak üzere !!!

Transferin hızlı takımlarından G.Saray, bir bombayı daha patlatmak üzere. Gizli operasyonun hedefinde bu kez Aurelio var..

Teknik direktör Frank Rijkaard'ı takımın başına getiren, aynı gizlilikle Gökhan Zan ve Keita'yı renklerine bağlayan sarı-kırmızılıların Mehmet Aurelio ile anlaşma sağladığı ve önümüzdeki günlerde imza attıracağı iddia edildi.

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre Real Betis'te mutlu olmadığını ve her fırsatta Türkiye'ye dönebileceğini belirten Aurelio, F.Bahçe'nin de gündemine gelmişti. G.Saray'ın yine bir geceyarısı operasyonuyla milli futbolcuyu kadrosuna kattığı belirtildi. Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Aurelio, herkesin şaşkınlıkla karşılayacağı bir takıma gidecek” demişti.

• fotomacmı kaynak yoksa turkspor mu ?
  • Aynı takımda çok daha iyi bir oyuncu var. Emana diye. Onu almasınlar? Govou dediler Keita, Aurelio dediler Emana.
  • Keşke..
  • Linderoth gidecekse hayır demem.
  • Kaynağın üzerinde oturmuyorsundur inşallah
  • istemez gerek yok. 6 ay sonra hazır duruma gelcekmiş hem.6 ay 32-33 yaşındaki oyuncunun iyileşmesimi bekleyeceğiz.yeteri kadar sakat oluyor zaten:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aurelio=Emre
  • Gereksiz olur. Genç oyunculara yönelmeli artık.
  • Allah korusun
  • Betis'den biri gelecekse Emana gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Gereksiz olur. Genç oyunculara yönelmeli artık.

katışıyorum. birsürü genç oyuncu var adamlar altyapıda çürüyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Gereksiz olur. Genç oyunculara yönelmeli artık.

katışıyorum. birsürü genç oyuncu var adamlar altyapıda çürüyecek

mesajı düzenlesen iyi olur

Aurelio kim ya. Bence defansa alırlar bi oyuncu alırlarsa eğer. Orta Saha adam dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Betis'den biri gelecekse Emana gelsin

Gelir mi gelir.Govou kesin kesin diyolardı takım arkadaşı Keita geldi Haldun bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz
  • fb ile aurelio arasındaki hukuksal problem çözülmüş

o yüzden gelebilirmiş
  • Aurelio eski Aurelio değil ben istemiyorum şahsen.O mevkide Barış,Ayhan,Linderoth,M.Topal,Mustafa var bu adamı alıp ne yapıcaz ?
  • @badboy39

futbol bölümünde düzeltme seçeneği ne yazık ki yok mesajda öyle kaldı
  • Aurelio sevdiğim karakterli oyunculardan gelebilir ama çok yaşlandı ama şurasıda var her zaman hakkını verecektir ben buna yürekten inanıyorum en az 37 ye kadar gider bu adam carlos gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

fb ile aurelio arasındaki hukuksal problem çözülmüş

o yüzden gelebilirmiş

O sorun çözülmedi. En son alınan karar bozulmazsa Aurelio 5 milyon euro ödemek durumunda. Doğal olarak bu para onu transfer edecek kulübün cebine yansıyacak
  • aurelio gsye gelirse fbye 5.5m u siz ödeyeceksiniz heralde :d bu yaşta aurelio 5.5m etmez zaten iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.