Şimdi Ara

Aurelien Chedjou Sempatikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bende o kadar para alsam bende gözünüze sempatik gözükürdüm
  • sempatik ama balon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Bende o kadar para alsam bende gözünüze sempatik gözükürdüm

:D
  • hiç kullanmadım bu tabiri ama bazıları gerçekten hak ediyomuş kısaca ÇÖP
  • Takimin en kötü oyuncularindan fakat yerine oynayacak kimse yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri Musleranın Sultanahmet videosunu koysun da sempatik görelim...

• yanında lider özellikli stoper olsaydı gayet iyi bir transfer olacaktı ama şu an için çöp.
  • Dünkü maçta neydi abi öle

Dany 'i aratmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Bende o kadar para alsam bende gözünüze sempatik gözükürdüm

• Konudaki yorumların aksine kendisini ben beğeniyorum. Bir stoper olarak top tekniği çok iyi, selçuğun formsuz olduğu süreçte adam bildiğin derinlemesine toplar atıyordu.

Köşe vuruşlarında uzun zaman sonra kafa vurabilen stoperimiz oldu.

Lider stoper kavramını gaddar tipli, herkese bağıran, kızan biri olarak algılayanlar var. Onların kendisini beğenmemesi doğal. Kendisi sürekli maç içindeki konsantre haliyle, arkadaşlarını motive etme çabasıyla yeterince lider vasıflarına sahip. Nitekim Juve deplasmanında Eboue'ye yerden kalk diye bağırması da bir göstergesi.

Yabancı bir ülkede, yabancı bir dile, dine, kültüre sahip bir ülkede ilk sezonunu geçiriyor. Sezona tutuk başladı ama sonradan iyi toparladı. 3-5-2 sisteminde sağ stoper olarak oyunu iyi okuyor, iyi açıyor. Umarım performansını yükseleterek devam eder.
  • chedjonun arkasini habire melo oyunu okuyormuş her maç krtik hata yapiyor.öle baside değil adam kaptirip hayallere daliyor.

yedigimiz golde bile birtek semih geri kosuyor diğerler chedjouda dahil pozisyonu seyrediyor. fazla yaşlanmadan elimizden çikarabilsek iyi.

• sempatik balon cöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Konudaki yorumların aksine kendisini ben beğeniyorum. Bir stoper olarak top tekniği çok iyi, selçuğun formsuz olduğu süreçte adam bildiğin derinlemesine toplar atıyordu.

Köşe vuruşlarında uzun zaman sonra kafa vurabilen stoperimiz oldu.

Lider stoper kavramını gaddar tipli, herkese bağıran, kızan biri olarak algılayanlar var. Onların kendisini beğenmemesi doğal. Kendisi sürekli maç içindeki konsantre haliyle, arkadaşlarını motive etme çabasıyla yeterince lider vasıflarına sahip. Nitekim Juve deplasmanında Eboue'ye yerden kalk diye bağırması da bir göstergesi.

Yabancı bir ülkede, yabancı bir dile, dine, kültüre sahip bir ülkede ilk sezonunu geçiriyor. Sezona tutuk başladı ama sonradan iyi toparladı. 3-5-2 sisteminde sağ stoper olarak oyunu iyi okuyor, iyi açıyor. Umarım performansını yükseleterek devam eder.

Aurelien Chedjou Sempatikliği

• Bana cok itici geliyor, her gordüğümde verdiğimiz paraya acıyorum.
  • git sen orda iboyu bakkala gönder tüm stad iboya gülsün

sonra gel burda hurşuttan topu alama yimezler böyle sempatikliği chedjou efendi

• çibobom
  • will smith edası var adamda
  • Sempatik balon keşke Fransa'daki gibi oynayabilse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.