Şimdi Ara

Aura nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Latince anlamı nazikçe hareket eden hava, havanın nefesi yada ışık anlamındadır.
    Aura vucudu çevreleyen bir enerji alanıdır.

1.
    Spiritüel Aura : Yarı çapı 4.5 – 5.5 metre genişliğindedir. Mental Aura : Yarı çapı 2.5 metre
    2.
    Eterik Aura : Fiziksel vucuttan 20 cm uzaklığındadır.

İnsanların görebildiği Aura Eterik Auradır.Değişik renklerde görülebilir. Auranın rengi nsanın fiziksel veya rusal durumuna göre değişir. Auro bitkilerde, hayvanlarda ve taşlarda da mevcuttur.

Birçok şekilde tanımlanabilen aura, maddeyi çevreleyen enerji alanıdır. Atomik yapısı olan herşey bir auraya, kendisini çevreleyen bir enerji alanına sahip olacaktır. Canlı maddenin atomları, cansız maddenin atomlarından daha aktiftir ve titreşimleri daha yüksektir. Bu nedenle ağaçların, bitkilerin, hayvanların ve insanların enerji alanları, yani auraları daha kolay saptanabilir ve görülebilir.

Auranın, Semyon Kirlian adlı Rus deneycisince yapılan fotoğraf makinesi kanalıyla da bilimsel olarak gerçekliği kanıtlanmıştır. Sonraları bu sistemin ismi Kirlian Fotoğraf Tekniği olarak da literatürde kendine yer edinmeyi başarmıştır.

Aura'nın bulunduğu atmosferdeki beyaz ışığı çekerek renklere ayrıştırıp insan bedeninde varolan güç merkezlerine iletilmektedir. Bu güç (enerji) merkezleri chakra adıyla bilinmektedir. Ayrıca aura insan ruhunun, aklının gelişmesiyle ilgili olarak değişik renklerin sahibidir. O andaki fizik, ruh durumumunuz da auramızın renk ve netliğini etkilemektedir.

Aura üç temel katmandan ve beraberindeki ara katmanlardan oluşmaktadır. Eterik alan; evrenden gelen ve çevremizde mevcut bulunan hayat enerjilerini vücudumuza iletmektedir. Psikolojik alan; duygularımız üzerinde yıldızlarla, ruhsal dünyayla bağlantı oluşturmaktadır. Zihinsel alan; düşünce şeklimiz üzerinde etkilidir. Çift eterik alan; bu üç temel katmanın aralarında yer almaktadır. Bu temel katmanların uyumunu sağlamakla yükümlüdür.
    Auranın özellikleri
    Her aura kendine özgü bir titreşime sahiptir.
    Her aura diğer auralar ile etkileşim halindedir.
    Etkileşim ne kadar uzun süreli ve samimi olursa enerji alışverişi o kadar büyük olur.
    Aura ve auradaki değişiklikler, bireyin fiziksel, duygusal, mantal ve ruhsal özelliklerini yansıtır.

[alıntıdır]

• Aşk dedikleride bu mu acaba auraların uyumu. teşekürler hocam 2012 beklesek iyi olacak.
  • güzel bir yazı, özellikle varlığının kanıtlanması kısmı ilgimi çekti. ben hep auranın metafizik bir inanışın parçası olduğunu sanırdım
  • AURA insanı çok güçlü yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 18 Kasım 2009; 0:40:13 >
  • bilgiler tamamen yanlış,

aura bir ihlas holding markasıdır,

http://www.istegelsin.com/marka/aura.aspx?CatID=13124&tabId=
  • Hurafe
    Çekim yasası gibi kuantum teorisinden türetilmiş sözdebilim kandırmacalara benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perefesör

bilgiler tamamen yanlış,

perefesör'e yakışır bir mesaj olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu'nun açılımı nedir?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aura konusunu bir ara araştırmaya çalıştım. İnternette her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Kirlian tekniği ile her objenin aurası fotoğraflanılıyormuş.

Birileri de diyor ki insan gözü de auraları görebilir. Hatta bunun için çok basit methodlar sunmuşlar, flash programlar bile hazırlamışlar. Ama hepsine inanmayın derim.

Bir tanesinde diyor ki parlak renkli kağıtla kaplı kitabın kenarına doğru bakın bir süre sonra göreceksiniz. Hemen denedim gerçekten de görülüyor. Sonra alttaki ek bilgiyi okudum. Diyor ki, kırmızı renkli kağıdın aurası yeşil olur, mavi renkli kitabın aurası sarı olur. Burada kafam karıştı. Enerjilerle ilgili olan bir kavramın sadece renklere bağlı olması saçma geldi. Sonra denedim, kırmızı objeye 1 dakika göz kırpmadan baktığınızda "aynı" yeşil rengi her tarafta görüyorsunuz. Yani göz yanılmasından başka bir şey değil.

Sonra kendi elime bakmaya başladım. Konsantre olunca parlak mavi halka gördüm. Araştırdım insanların yüzde 90'ı mavi görüyormuş. Demek ki aynı göz yanılgısı, değişen tek şey obje kırmızı değil ten rengi. Sonra karanlıkta beyaz bilgisayar ekranı üzerinde denedim. Elim tamamen siyah görünüyor. Bu kez aura beyaz oldu. Tamamen karanlıkta denedim hiçbirşey göremedim.

Sonuç ; ya ben göremiyorum, ya da bahsedilen auralar göz yanılmasından ibaret...

• Auralardan çok chakaralar ilgimi çekti benim.
    Bir ara bir belgesel izlemiştim.7 tane chakramız varmış ve bunları açınca zinde,aklını kullanabilen ve mutlu birer insana dönüşüyomuşuz.Enerji geçişi uyumlu oluyomuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orijinalden alıntı: Perefesör

bilgiler tamamen yanlış,

perefesör'e yakışır bir mesaj olmuş.

saçların kısamı gene uzunmu,uzatınca örüyormusun

• Kirlian Fotoğraf tekniği Aura veya Chakra, veya hayaletlerin, ruhların vs. kanıtlanmalarında kullanılamaz. Aslında Kirlian Fotoğrafçılığı hiçbirşeyin kanıtlanmasında kullanılamaz kolay kolay! Çünkü havadaki nem, Kirlian fotoğrafçılığında uygulanan voltajın azlığı veya çokluğu, hava basıncı, resmi çekilen malzemenin birçok özelliği, çekilen fotoğrafta değişikliklere neden olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.