Şimdi Ara

Aura Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhlas pazarlamadan Aura'nin AU410A 18000 BTU Modelini aldim gelip kurulum yaptilar elektrik tesisat dahil klima fişe takilarak çalişiyor. İşçilikleri temiz tabi hepsi böle olucak diye birşey yok ürün TOSHIBA'nin mali imalat eden fabrika GUANGDONG CHIGO AIR-CONDITIONING CO. LTD. China Valla açıkcası çok önyargılıydım fakat memnunum şuan kötü bir şeyini görmedim inşallah görmemde tabi mitsubishi sharp gibi olmadigi icin kiyaslanmaz ama alınabilir duruyor dizayninida güzel yapmişlar sogutma için aldım. Google'da DH forumda herhangi bir konu yok tabi bilgili insanlara bu ürün "adi" gelebilir herhangi bir sorun olursa konuyu güncellerim.Kullananlar varsada yorumlarını beklerim.
     Aura Klima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattimeister -- 17 Temmuz 2012; 1:56:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun sorunsuz inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

hayırlı olsun sorunsuz inşallah..

İnşallah teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı osun chigo klimanız oldu. eskiden auralar hualingde yapılyordu. highlife diamond electric vs gibi markalarla. forumda çok tutulduğu anlatılıyırdu bu klimaların. hualing firmasını midea satın aldı. hualing için mitsubishi electric in çinde kurduğu fabrikayı hualing e devrettiği söyleniyordu.. eski m. electriclerle çok benzerlikler taşıdığına dair resimle bile vardı forumda. birolun koltukları gabarcek emme o çok yazdıydı bu konuda
  • çindeki aynı firma arçelik klimalarınıda yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.