Şimdi Ara

Augmentin reçetesiz verirler demi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • duymuştum böyle bişey üstat verirler demi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Augmentin Reçetesiz Satılır mı?

Antibiyotikler, bakteri kaynaklı enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılan güçlü ilaçlardır. Augmentin, amoksisilin ve klavulanik asidin bir kombinasyonu olan yaygın olarak reçete edilen bir antibiyotiktir.

Türkiye'de Augmentin, reçetesiz satılmaz. Antibiyotiklerin aşırı ve gereksiz kullanımı, antibiyotik direncine yol açabileceği için reçetesiz satışı yasaktır. Bu nedenle, Augmentin gibi antibiyotikleri yalnızca bir sağlık uzmanının reçetesiyle alabilirsiniz.

Reçetesiz Augmentin satın almaya çalışmak tehlikeli olabilir. Yanlış antibiyotik kullanımı, enfeksiyonların kötüleşmesine veya dirençli hale gelmesine neden olabilir. Ayrıca, reçetesiz satılan Augmentin'in sahte veya kalitesiz olması riski de mevcuttur.

Enfeksiyon şüphesi varsa, bir sağlık uzmanına başvurmak ve uygun tedaviyi almak önemlidir. Reçetesiz antibiyotik kullanmak yerine, semptomları hafifletmek için reçetesiz ağrı kesiciler veya ateş düşürücüler kullanabilirsiniz.

Sağlığın için doğru bilgiyi edin ve sağlığına zarar verebilecek davranışlardan kaçın. Augmentin gibi antibiyotikleri yalnızca bir sağlık uzmanının önerdiği şekilde kullan.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Augmentin ben antibiyotik biliyorum , İlacın ismini doğru yazdıysanız Antibiyotikse eczaneden ismini söyleyerek alabilirsiniz
  • Tabi dostum daha dün aldım 1000lik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

Tabi dostum daha dün aldım 1000lik

10 tl demi üstat of
  • daha ucuz hocam ama deli antibiyotik ya adamı fena yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

daha ucuz hocam ama deli antibiyotik ya adamı fena yapıyor

http://www.ilactr.com/ilac.php?a=augmentin_bid_1000_mg_14_filmtablet&i=365 10 tl hoca
    bana artık işlemiyor önceden cam bir şisesi vardı onda satılırdı onun koleksiyonunu yapmıştım fotosunu atayım doktor verdiydi tabi hiç kendim almadım ilk olacak
     Augmentin reçetesiz verirler demi?

o zararlı şeyler bağışıklık kazandıysa başka tür antibiyotik almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 4 Ağustos 2012; 4:29:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paxil Reçetesiz Alınabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.