Şimdi Ara

augment olayı nasıl oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzunnnn zmn sora l2 ye geri döndüm anlamadığım binokta var elimde augmentiçin gerekli olan life stone top grade var elemana gidiom augment diyorum liste açılıor,select item diyor ama malesefki item seçemiyorum :)))
    bi bilgisi olan var mı ? tşkler şimdiden

• Blacksmithe git Orda blacksmit mi ole biri olacak ona tıkla aqument item olcak ordan yaparsın
  • yaw kardeş ztn orasını bende yapıorum.okumadan mı cvp veriosun anlamadım ki :))) açılan pencerede bişey çıkmıo
    bilgisi olan varsa buraya yazsın diorum genel bilgi olaraktan .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

yaw kardeş ztn orasını bende yapıorum.okumadan mı cvp veriosun anlamadım ki :))) açılan pencerede bişey çıkmıo
    bilgisi olan varsa buraya yazsın diorum genel bilgi olaraktan .

augment olayı nasıl oluyor?

• Direk çantayı açıp silahını oraya sürükliceksin
  • quote:

@cagataytr

• Kasayı yan yatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueenElizabeth -- 21 Mayıs 2008; 23:31:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl bug!?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Augment olayi aslinda l2de cok seyi degistiren bir olay bence.

misal bir evasaint bir sps yada sh hatta necroyu bile rahatça kesebilirmi?

Evet. Okadar ballı adamlar varki silaha oyle skiller geliyorki cardinalda promonicer miydi sorcerer en iyi skili o gelmis... Artik tahmin et....

Ve kucuk bir ip ucu c garde bir staff var. Buna blesid blody gelme olasilgi coook yuksek. Ve bilginiz uzre silahi eliniizden cikarirsaniz augment gider. Ama nasil bufflandiktan sora hic canın gitmesse buff gitse bile cacnın blody sayesinde fazla ise buda ayni iste...

Yani skili kendine atiyosun sora kendi silahini aliyosun ve normalden fazla bi hp oluyor.

Nerdemi ise yarar lvl 10 blesdy blody butun hp veren bufflarin toplamikadar hp verio+bufflanirsan deligibi bisey oluo.

Ve en onelisi oly de super is yapiyor...

Stafın adi bende sakli. Cok merak edenler augment listelerinden bulabilirler

• iide dostum sanırsam tüm silahlar augment olmuyo.bende dyna bow war ama malesefki listede ismi çıkmıyorçelimde top grade life stone olsada:((
  • quote:

iide dostum sanırsam tüm silahlar augment olmuyo.bende dyna bow war ama malesefki listede ismi çıkmıyorçelimde top grade life stone olsada:((

Kasayı yan yatır öle dene.. %95 olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: QueenElizabeth

quote:

iide dostum sanırsam tüm silahlar augment olmuyo.bende dyna bow war ama malesefki listede ismi çıkmıyorçelimde top grade life stone olsada:((

offff yahu 8 sene önceki dh geyiğini daha yeni öğrendim sanırsam.Derdini anlıyorum post kasmak istiyosun.Yarın bir gün seninde aklına takılan bişiler olduğu zmn gelip buraya gireceksin ve adam akıllı bir cvp bekliyeceksin 0-3 yaş geyiği değil.0 -3 yaş geyiği yapcaksan gideceğin yer konu dışı / gereksiz mesajlar olmalı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: QueenElizabeth

quote:

offff yahu 8 sene önceki dh geyiğini daha yeni öğrendim sanırsam.Derdini anlıyorum post kasmak istiyosun.Yarın bir gün seninde aklına takılan bişiler olduğu zmn gelip buraya gireceksin ve adam akıllı bir cvp bekliyeceksin 0-3 yaş geyiği değil.0 -3 yaş geyiği yapcaksan gideceğin yer konu dışı / gereksiz mesajlar olmalı.

yoo

• @Dj_Gençkan
    Selam.
    LvL 46 dan itibaren her 3 lvl aralığında life stone diye tabir edilen soulore a benzeyen taşlar belli moblardan düşmektedir.
    Life stone lar normal,mid,high ve top olmak üzere 4 e ayrılıyorlar.
    Normal minimum özellik veriyor.Ve diğerleri daha ekstra ve fazla özellik verebiliyor.
    Life stone silaha eklemek için herhangi bir blacksmith'e gidip augment wepon tıkladığında yine lvl'ına göre sen önce silahını pencereye sürükle bırak yapmanı sonra life stone ve bir miktar hangi grade se artık gemstone istiyor.sonra augment dediğinde rastgele bir özellik veriyor.
    Bu bazen aktif bir skill bazen pasif veya pdef, m attack, acuracy, cp, critrate gibi tamamen rastgele özellikler veriyor..
    Kolay gelsin iyi oyunlar.
  • eywalla kardeşler ilginiz için dediklerinizi deneyecem umarım olur elimdes grade top lvl life sstones war umarım olur
  • quote:

eywalla kardeşler ilginiz için dediklerinizi deneyecem umarım olur elimdes grade top lvl life sstones war umarım olur

allahin kazmasi bi halti beceremedin gitti
  • puhaaa la olm unutmaki bu oyunu benden örendini noobumsun sen benimmmmmm
    hehe yahu aklıma geldi sabahlara kadar otururduk oyunu çözmek için yaw
    bu arada nerelerdesin facede adına grup kuruldu lem :)))
  • OFF-TOPIC/OOF the RECORD

kusura bakmayin azcik spaw yapiyorum ama buraya cevaplamak daha kolay oldu.

sorma,gordum facepuku vekalin,eski defterleri karistirmak istemiyorum.o yuzden no name,no adress,no evidence of life.
    o fatih zibidisinin de kafasini kiracam,ustune vazife olmayan islere karismis.
    neyse donelim l2ye:)
    valla her zaman firsat bulup oynayamiyorum da.arada iste.daha cok server kurma,ayar gayar kisimlari ilgimi cekiyor.

nerde oynadigini soyle de arada item tirtiklamaya geleyim ustacim:)

yerim len senin gibi ustayi

not:ben de cok ozledim sabaha kadar l2 oynamayi.heyt be neydi o wasteland gunleri
  • şlgşnç adamsın vesselam ben alıştığım için fazla bi zmn ulamıom oynamaya şu na riseofking serverinda oynuorum gzl bi pvp serveri
    mal mal dolaşıoduk wastelanda.sora servera wipe gelmişti ne üzülmüştük demi yaw.mal gm hackletmişti serverı allam yaw.neyse umarım iisindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.