Şimdi Ara

Bu nasıl bug!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam stall kurdum o günün hasılatını satıyordum paşa paşa.Herşey satıldı birtek 2 tane wep elixir kaldı stallda..Onlarida 75kdan koymustum.Sonra bir adam stall'ıma girdi ve benim ekranım dondu birden.Sonra lagdır falan diye bi 10 dk bekledim ama nafile..Reset attım bilgisayara.
    Bilgisayar açıldı ve tekrar denediğimde oyuna tek attı (bunun olayla ilgisi yok ) . Girdim baktım param hâlâ aynı ve elixirler yok .

Evet yorum sizin Bu o kişinin kullandığı bir hile mi olabilir yoksa bir oyun açığımı?

• İlginç bi ara gösteriyorlardı stalldaki birisne dc verebiliyomuşsun die ama bunun olayla bir ilgisi varmıdır bilemiyorum
  • Konu yanlış yerde konuyu taşı ilk önce.
  • Bağlantı sorunlari bölümüne açmalıydım biliyorum.Ama konu dışınada uymazdı Neyse bu arada soranlar olacaktır stall'ı town'ın dışında kurmuştum.
  • staldakine dc verdirmekle alakası yokta ilginç ama yok olması
    quote:

Orjinalden alıntı: STReeT_ART

İlginç bi ara gösteriyorlardı stalldaki birisne dc verebiliyomuşsun die ama bunun olayla bir ilgisi varmıdır bilemiyorum
  • bir ara vardi boyle birsey townin disindaki stallara girip bandir return scroll cekiyorlar siz direk dc yiyorsunuz ve adam esyalari aliyore ama updatele duzeltilmisti o
  • kopyalamış sanırsam elixirlerin oldugu slota doldurabiliyor musn?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    5 ay önce açıldı
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

bir ara vardi boyle birsey townin disindaki stallara girip bandir return scroll cekiyorlar siz direk dc yiyorsunuz ve adam esyalari aliyore ama updatele duzeltilmisti o

Bildigim kadariyla sadece dc verdirmek icin bu bug
    Itemleri almasi imkansiz cunku baska bir yere isinlaniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Sa_In_T_

Konu yanlış yerde konuyu taşı ilk önce.

Nereye açmasını bekliyodun?

Konu dışı belki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.