Arkadaşlar dün akşam stall kurdum o günün hasılatını satıyordum paşa paşa.Herşey satıldı birtek 2 tane wep elixir kaldı stallda..Onlarida 75kdan koymustum.Sonra bir adam stall'ıma girdi ve benim ekranım dondu birden.Sonra lagdır falan diye bi 10 dk bekledim ama nafile..Reset attım bilgisayara. Bilgisayar açıldı ve tekrar denediğimde oyuna tek attı (bunun olayla ilgisi yok ) . Girdim baktım param hâlâ aynı ve elixirler yok .
Evet yorum sizin Bu o kişinin kullandığı bir hile mi olabilir yoksa bir oyun açığımı?
İlginç bi ara gösteriyorlardı stalldaki birisne dc verebiliyomuşsun die ama bunun olayla bir ilgisi varmıdır bilemiyorum
Konu yanlış yerde konuyu taşı ilk önce.
Bağlantı sorunlari bölümüne açmalıydım biliyorum.Ama konu dışınada uymazdı Neyse bu arada soranlar olacaktır stall'ı town'ın dışında kurmuştum.
staldakine dc verdirmekle alakası yokta ilginç ama yok olması
quote:
Orjinalden alıntı: STReeT_ART
İlginç bi ara gösteriyorlardı stalldaki birisne dc verebiliyomuşsun die ama bunun olayla bir ilgisi varmıdır bilemiyorum
bir ara vardi boyle birsey townin disindaki stallara girip bandir return scroll cekiyorlar siz direk dc yiyorsunuz ve adam esyalari aliyore ama updatele duzeltilmisti o
kopyalamış sanırsam elixirlerin oldugu slota doldurabiliyor musn?
bir ara vardi boyle birsey townin disindaki stallara girip bandir return scroll cekiyorlar siz direk dc yiyorsunuz ve adam esyalari aliyore ama updatele duzeltilmisti o
Bildigim kadariyla sadece dc verdirmek icin bu bug Itemleri almasi imkansiz cunku baska bir yere isinlaniyor
quote:
Orjinalden alıntı: _Sa_In_T_
Konu yanlış yerde konuyu taşı ilk önce.
Nereye açmasını bekliyodun?
Konu dışı belki..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme