Şimdi Ara

Audio Cdleri Mp3'e Dönüştümekte Hangi Programı Tercih Ediyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok teşekkür ederim eline sağlık...
  • ne demek hocam eywallah
  • easycd extractor da iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Aralık 2005 14:11:35 >
  • cd to mp3 maker çok kullanışlı bir proğramdır ayrıca gold wawe ninde böylesi bir seçeneği mevcut bildiğim kadarıyla
  • en basit, kullanışlı ve türkçe olan Windows Media Player
  • CDex kullanıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar , ben de dbpoweramp'i önereceğim. Gerçekten çok başarılı bir program, bir denemenizi önereceğim. Buradan web sayfasına ulaşabilirsiniz.
  • Ben de cdex kullanıyorum. Yeni versiyonu kurulum da gerektirmiyor...
  • media player kullanıorum mis gibi yapıyo valla
  • Ben audiocrusher kullanıyorum hatta hatayı önleyen özel ripleme metodu da var
  • itunes kullanıyorum. ayrıca aac mp3 ten daha iyi . aac enkoderini tavsiye ederim
  • Bide şu da var kullanılan programdan ziyade "codec" önemli şu anda en iyi mp3 rip işini lame codec yapıyor bilginize.
  • ben dbpowerAmP kullanıyorum sade bi program.ve de cok kolay
  • dbpoweramp Kullanın ücretsiz codeclerini yükleyip her formatı her formata Dönüştürebilirsiniz
  • imtoo converter lar la yapıyorum bu işi
  • windows media player , Ek yüklemeye ne gerek var ?
  • power mp3 wma converter cok kolay ve guzel diger formatlarıda birbirine çevirebiliyosunuz ayrıca türkçeyi destekliyo türkçe dil dosyasını bizzat hazırladım site:www.cooolsoft.com
  • en güzel ve basit olanı cdex
  • "Acoustica mp3 audio mixer" daha kullanışlı bir program olduğunu zannetmiyorum mükkemel bir prog. kolay ve bir sürü format destekliyor.Kesinlikle herkes denemeli.........
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.