Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aahastra

bu deneme sonuçlarını merakla ve ilgiyle okuyorum.

yalnız bazı şeyleri sadece yazılımla olmayacağını düşünüyorum.

yani siz 50 w bir hopörlörü yazılımla 150w yapabilir misiniz ??

Alıntıları Göster
    driveri kurdum fakat windows logo güvenlk uygulamasından geçmedi diyerek downloadu durdurdu dewam et deyip kurdum zar zor.Xi-fi mod olarak gorunuyor capslerdeki gibi herşey fakat sesde azalma gibi gördüm ama daha kaliteli ses almaya başladım gerçekten işe yarıyor.Ama ne kadar güvenli orası problem yaratmaz umarım..Tşkler herşey için tabi emeğe saygı

• quote:

Orijinalden alıntı: saydam_sevgili

driveri kurdum fakat windows logo güvenlk uygulamasından geçmedi diyerek downloadu durdurdu dewam et deyip kurdum zar zor.Xi-fi mod olarak gorunuyor capslerdeki gibi herşey fakat sesde azalma gibi gördüm ama daha kaliteli ses almaya başladım gerçekten işe yarıyor.Ama ne kadar güvenli orası problem yaratmaz umarım..Tşkler herşey için tabi emeğe saygı

Alıntıları Göster
    Hele şükür kurmayı başardım,driverları temiz kurmak gerekiyormuş

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 1 Ekim 2009; 12:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

arkadasnlar bende creative audigy value 7.1 ses kartı var işletim sistemim win 7 rtm 64 bit. buna en uygun driver hangisi acaba?

http://rapid.share.com/files/264594018/P17X_SupportPack_2_0.exe
    en son sürüm bu hocam

pki baskan bu benim sistemle tam uyumlumu bide kurulum rehberi falan varmı hani sunu sunu yapın diye cunku ben driverini falan kurmadım windows otomatik buldu ne yapmam gerekir falan?

Alıntıları Göster
    SB P17X Series Support Pack 2.0 bu dosyayı rapidten indirmek işkence yeni link

http://www.4shared.com/file/136729582/14108317/P17X_SupportPack_2_0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

SB P17X Series Support Pack 2.0 bu dosyayı rapidten indirmek işkence yeni link

http://www.4shared.com/file/136729582/14108317/P17X_SupportPack_2_0.html

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: leech

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    yeni driveri yükledim çokta beğendim fakat sistemi kurduğum odada biraz bile bass alamıyorum fakat diğer odaya gidince duvarlar yıkılacak seviyede bass geliyor bu sorun nerden kaynaklanıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

yeni driveri yükledim çokta beğendim fakat sistemi kurduğum odada biraz bile bass alamıyorum fakat diğer odaya gidince duvarlar yıkılacak seviyede bass geliyor bu sorun nerden kaynaklanıyor acaba?

Alıntıları Göster
    bendede pıt ediyor durmadan ses başka pc de deniycem sorun çıkarsa yine karttan kurtulcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

bendede pıt ediyor durmadan ses başka pc de deniycem sorun çıkarsa yine karttan kurtulcaz

Alıntıları Göster
    Driver ı kurdum ancak Pc de ses gitti =)) orjinal driver kurdum ama sistem tray daki konsol ayar menü simgesi kayboldu, ilgili ayarları yapamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyk

Driver ı kurdum ancak Pc de ses gitti =)) orjinal driver kurdum ama sistem tray daki konsol ayar menü simgesi kayboldu, ilgili ayarları yapamıyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bunu win7ye kuran bi arkadas adam gibi bastan ne yaptigini anlatirsa sevinirim. Direk SB P17X Series Support Pack 2.0 bunumu kurcaz hic bisey yapmadan yoksa, win7nin kendi buldugu driver i kurup, ustune mi kurcaz hangisi. bu arada kullandigim win7 32bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitarium8787 -- 5 Ekim 2009; 20:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium8787

Arkadaslar bunu win7ye kuran bi arkadas adam gibi bastan ne yaptigini anlatirsa sevinirim. Direk SB P17X Series Support Pack 2.0 bunumu kurcaz hic bisey yapmadan yoksa, win7nin kendi buldugu driver i kurup, ustune mi kurcaz hangisi. bu arada kullandigim win7 32bit

win 7 64 bit işletimsisteminde hiç sorunsuz kuruldu, yapacağın şey çok basit sistemi kurduktan sonra yukarda linki verilen Support Pack 2.0 kuracan bu kadar, ikinci olarak kurulumu yaptıktan sonra sistemi kapat güvenli modda aç ve driver dosyasının içindeki ''CrystalizerUnlocker'' programını çalıştır sonra sistemi normal bir şekilde aç ses ayarlarında Crystalize kısmıda açılıyor sonrası sana kalmış istediğin ayarı yaparsın, kısacası hem 32 hem 64 bit win7 lere sorunsuzca kuruluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: şeref

quote:

win 7 64 bit işletimsisteminde hiç sorunsuz kuruldu, yapacağın şey çok basit sistemi kurduktan sonra yukarda linki verilen Support Pack 2.0 kuracan bu kadar, ikinci olarak kurulumu yaptıktan sonra sistemi kapat güvenli modda aç ve driver dosyasının içindeki ''CrystalizerUnlocker'' programını çalıştır sonra sistemi normal bir şekilde aç ses ayarlarında Crystalize kısmıda açılıyor sonrası sana kalmış istediğin ayarı yaparsın, kısacası hem 32 hem 64 bit win7 lere sorunsuzca kuruluyor.

Çok sağolun teşekkür ederim win7de yaptım ama kötü oldu? : xp'de ses mükembeldi. win7'de ise ses bi tuaf geldi kulağıma seste ciddi bi farklılık var x-finin kalitesi yok, sanırım adam gibi driver çıkana kadar winxp kullanmaya devam edicem,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitarium8787 -- 6 Ekim 2009; 16:45:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şeref

quote:

Çok sağolun teşekkür ederim win7de yaptım ama kötü oldu? : xp'de ses mükembeldi. win7'de ise ses bi tuaf geldi kulağıma seste ciddi bi farklılık var x-finin kalitesi yok, sanırım adam gibi driver çıkana kadar winxp kullanmaya devam edicem,

Alıntıları Göster
    dostum eğer windows 7 de sorun yaşıyorsanız bunu kurun
    link :http://rapid*share.com/files/292488471/Audigy_SupportPack_3_5.exe
    aradaki * işaretini kaldırın linkteki.
    x-fi yok ama ben windows 7 de bunu kullaniyorum ses kalitesi gerçekten fark ediyor windowsun kendi kurduğu driver ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 17 Ekim 2009; 11:38:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elensar

x-fi yok ama ben windows 7 de bunu kullaniyorum ses kalitesi gerçekten fark ediyor windowsun kendi kurduğu driver ile.

bende win7 64bit kullanıyorum ürün audigy es... sorunsuz kurdum ve sorunsuz ses... teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

quote:

Orijinalden alıntı: elensar

bende win7 64bit kullanıyorum ürün audigy es... sorunsuz kurdum ve sorunsuz ses... teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    indiriyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

indiriyorum teşekkürler

Alıntıları Göster
    xp kullanıcısıyım driveri ve programı kurdum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkocaer

xp kullanıcısıyım driveri ve programı kurdum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

Alıntıları Göster
    bugün CREATIVE sb audigy value 7.1 live aldım deneyelim bu modu bakalım bir değişme olacakmı bu arada bu kartın gta san andreas ile bir sorunu var sanırım ses bi tuhaf geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 20 Ekim 2009; 18:06:30 >
  • Arkadaşlar Windows Xp Professional 32 bit lik işletim sistemi için hangi driveri indirmek gerekiyo... Çok acil cvplarsaniz süper olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Windows 7 64 Bitte deneyen arkadaşlar varmı? Yorumlarınız neler?

1. sayfadaki 2 driverıda denedim 2 side çalışmadı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

Arkadaşlar Windows Xp Professional 32 bit lik işletim sistemi için hangi driveri indirmek gerekiyo... Çok acil cvplarsaniz süper olucak..

Soruma cvp alamadim bilgisi olan cvplarmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

Arkadaşlar Windows Xp Professional 32 bit lik işletim sistemi için hangi driveri indirmek gerekiyo... Çok acil cvplarsaniz süper olucak..

Soruma cvp alamadim bilgisi olan cvplarmi acaba

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Creative Sound Blaster Audigy Value Windows 7 64 bit driver i olarak P17X Support Pack 2 0 i kurmak istediğimde böyle bir hata mesajı alıyorum.
    Problemin kaynağı nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyy

Arkadaşlar Creative Sound Blaster Audigy Value Windows 7 64 bit driver i olarak P17X Support Pack 2 0 i kurmak istediğimde böyle bir hata mesajı alıyorum.
    Problemin kaynağı nedir acaba?

Alıntıları Göster
    windows xp de audigy 2 zs mükemmeldi.Windows 7 ye geçince ses birşeyler oldu acayip kötüleşti.Bende onboard alc882 ses kartını denedim sanki onboard ses kartı bana daha iyi ses veriyormuş gibi geldi .Gerçek ten öylemidir.Yoksa kulaklarımmı yanılıyor.Ona göre audigy 2 zs yi çıkartacağım

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.