Şimdi Ara

Audigy Value Almaya Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar creativenin sound blaster 5.1 ses kartı var..logitech x540 var elimde...bu ses kartının kendine dair eq ayarı bulunmadığından birde sesi açtığımda yarıdan fazla woofer can çekişmeye başlıyor dün bi arkadaş crossover ayarından bahsetmişti onu bulamadım... audigy value alacam..aradaki fark pek hissedilir mi yoksa pek bişi farketmez mi yorumlarınızı beklıyorum....

• Hissedilir Bir Fark Olması İçin En Azından Audigy 2zs yada 2. El M-Audio Revolotion'u İncelemenizi Tavsiye Ederim.
  • bu kartı siparişi verdim yarın elimde olur. forumda kullananlar memnun mod driveri fln iyi iş yapıyo fln diyolar. alc888 onboard kullanıyom x530la. elime gecsin yarın farkı yazarım
  • Ben iki senedir kullanıyorum ve hissedilir derecede fark yaşadım.Fazla bütçesi olmayanlar için ideal bir kart bence tavsiye ederim...
  • Almaya değer mi mi :D sanki kötü bi kartmış gibi :) Ucuz ve kaliteli derler ya işte o misal :) tawsiye edilir.Gereken acıklamayı zaten EnigM@ adlı arkadaş yapmışş
  • yani demek istediğim sound blaster 5.1 ses kartını bu kartla değişmeme değer mi diyorum karta attığım bi laf oldugunu sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

yani demek istediğim sound blaster 5.1 ses kartını bu kartla değişmeme değer mi diyorum karta attığım bi laf oldugunu sanmıyorum

yok zaten bende sana laf attın demedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 Almaya değer mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorumada cevap veren biri çıksa çok sevinecem x-fi mod audio driveri benim karta olur mu
  • Olur olur ama ben iyi bi sonuç almadım istersen sen de dene.
  • bugün aldım bu kartı. direk mod driverini kurdum. sesler netlesti tizler artı ama sesi bozmadan tizleri kısmayı ayarlamaya calısıyom. cunku fazla tizler kulaklarımı acıtıyo. baslar baya bi fark etti. onboardan alırken yükses seste basdan port port sesi geliyodu. onlar gecti daha temiz sesler aldım kart tavsiyemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.