Şimdi Ara

AUDİ TT ALMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
19.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkeze iyi forumlar... Biraz macera arıyomuşum gibi geldi bana ama neyse konuya geçelim...

Arkadaşlar benim imza'daki aracı satıp üstüne az para koyup 2000 model audi tt alınırmı sizce saçmalıkmı yapıyorum o kadar parayı 13 yaşındaki araca bağlamak doğrumu?

ne dersiniz örnek bir ilan göstereyim :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acil-2000-model-audi-tt-1.8-turbo-hatasizzz-ikinci-sahibinden-116263499/detay böyle bir şey demek istediğim sizce doğrumu yapıyorum?

• bence teknik servise sormak daha mantıklı

nelerde karşılaşacağını daha net söyleyebilirler.

> > < <
  • Hocam arabayo alabilirsiniz ama yürütmek önemli.
    Mesala bi sinyal ampulu dahi 20 lira. :)
    Ben sizin yerinizde olsam almam.
  • farklı ampullerin farklı fiyatları var bunu araç Audi diye bağlamak çok yanlış bu aracın sadece kaporta parçaları pahalıdır oda kaskolu binmek gerekir onun harici yürüyen aksam ve motor parçalarının birçoğu vw modelleri ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyofat -- 26 Şubat 2013; 0:01:30 >
  • Abi bence hiç bulaşma imzandaki iphone 4S i satıp iphone 5 al
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alınmaz eski kasanın eski kasası alanda kalır artık masrafı vs cok olur 30binede verseler almazdım ben bir önceki kasa olsaydı düşünürdüm belki

Orijinalden alıntı: biyofat

farklı ampullerin farklı fiyatları var bunu araç Audi diye bağlamak çok yanlış bu aracın sadece kaporta parçaları pahalıdır oda kaskolu binmek gerekir onun harici yürüyen aksam ve motor parçalarının birçoğu vw modelleri ile aynı

böyle bir araca 13 yaşında kasko yaparlarmı acep?? yapsalar da arabanın parasının yarısını istemezlermi?
  • Wikipedia'dan alıntıdır (1998-2006 yıllarında üretilen eski kasa TT'lerin ilk versiyonları için olan güvenlik sorunu belirtilmiş)

Early TT models gained press coverage for a series of high-speed accidents in Europe. Reported crashes and related fatalities occurred at speeds in excess of 180 kilometres per hour (110 mph), during abrupt lane changes or sharp turns. Both the Coupé and Roadster models were recalled in late 1999/early 2000, to improve predictability of the car's handling at very high speeds. Audi's Electronic Stability Programme, and rear spoiler were added, along with suspension modifications. All changes were subsequently incorporated into future series production versions of the car.

Düzeltilmiş Google Türkçe çevirisi:

Erken TT modellerinde, Avrupa'da yüksek hızda bir dizi kaza olması basına yansıdı. Rapor edilen kazalar ve ilgili ölümler saatte 180 kilometreyi (110 mil) aşan hızlardaki şerit değiştirme veya keskin dönüşler sırasında meydana geldi. Coupé ve Roadster modelleri, çok yüksek hızlarda aracın yol tutuş kararlılığını artırmak için, geç 1999/erken 2000 yıllarında geri çağırılmıştır. Audi'nin Elektronik Stabilite Programı ve arka spoyler ile süspansiyon değişiklikleri sonradan araca birlikte eklenmiştir. Tüm değişiklikler aracın sonraki seri üretim versiyonlarına dahil edildi.

Aracı almak istiyorsanız çok dikkatli bir şekilde araştırmış olmanız gerekmekte. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 26 Şubat 2013; 15:49:07 >

• Yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim... Alasım varda işte araç 13 yaşında ne sorunlar ile karşılaşacağımı bilmiyorum Haklısınız TT Ayrı bir dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

sıfır araba verilip 13 yaşında araba alınır mı 2007-2008 desen neyse

hocam arabam sıfır değil yahu 2007 model ama audi tt yani o yüzden bi aklımı çeliyo meret ama almıyacam gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=8nVBzpLdzzI Brutal Acceleration

Dizel Otomatik Auris 0-100 ü Olmayan Araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

quote:

hocam arabam sıfır değil yahu 2007 model ama audi tt yani o yüzden bi aklımı çeliyo meret ama almıyacam gibi.

pardon bende bu aralar z4, tt ve rcz bakıyorum temiz bişiler bulursam belki alıcam hayırlısı ama o kadar eskilere gitme derim

• Hocam imzanda ki araba kaç model eski kasa mı yeni kasa mı bilemem ama bence değmez. Problem çıkarabilir. Kafaya koydum alacağım dersen de
    mutlaka yetkili servise göster

quote:

quote:

pardon bende bu aralar z4, tt ve rcz bakıyorum temiz bişiler bulursam belki alıcam hayırlısı ama o kadar eskilere gitme derim

Ahhh ahhh z4 mü z4 lafını duyunca çıldırıyorum hayalimdeki araç... ayrıca rcz falanda güzel yani :))) Hayırlısı olsun İNŞALLAH İstediğini alırsın

Z4'ü model düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 26 Şubat 2013; 19:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Hocam imzanda ki araba kaç model eski kasa mı yeni kasa mı bilemem ama bence değmez. Problem çıkarabilir. Kafaya koydum alacağım dersen de

Hocam imza'daki aracım 2007 model. İşte değermi değmezmi diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Gereksizlik

Kardeşim eğer maddiyatta çok sıkıntın yoksa al gitsin . Ne için yaşıyoryuz şu 3 günlük dünyada . Olmadı 3-5 Bin zarar eder satarsın . Ayrıca 13 yıllık diye birşey yok eğer temiz kullanıldıysa . Ben ne araçlar gördüm 2 senelik 200 Bini devirmiş kilometresi yarısına düşürülmüş kaç kere süspansiyon patlatmış vs. vs. Eğer temiz olduğuna kanaat getirirseniz ben görüşlerim bu yönde

Hocam şimdi maddiyat ilgili derken ne gibi bir sıkıntı yani çok paramı harcamam gerekiyor bu araca ?benzin parası çok gidecek bir de benzin 5 tl yani naparım acaba bu yönden sıkıntılı gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Hocam imzanda ki araba kaç model eski kasa mı yeni kasa mı bilemem ama bence değmez. Problem çıkarabilir. Kafaya koydum alacağım dersen de

Hocam imza'daki aracım 2007 model. İşte değermi değmezmi diye düşünüyorum

Hocam aracın temiz ise bir sorunu yoksa bence değmez. Hocam TT'yi alırsan model yılını düşüreceksin, daha fazla kilometre yapmış bir araç alacaksın.
    Ama böyle bir hayalin varsa "dünya'ya bir daha mı geliceğim" diyerek alabilirsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.