Şimdi Ara

AUDI SATIŞLARI 1.5 MİLYONU GEÇTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Audi, bu yılki 1.5 milyonuncu satışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Satılan araç siyah bir A3 Sportback ve müşterisi Alman.

Ayrıca audi 11 adet yeni model duyuracağını açıkladı. Bu modellerin arasında Q1, Q2, Q4, Q6, Q8 ve A9 gibi otomobiller olacak.

Rakiplerin kasım sonu itibarıyla satış adetleri şöyle : BMW 1.5 milyon, Mercedes 1.32 milyon adet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 17 Aralık 2013; 1:16:05 >

• vay arkadas.
    auidiyi hep sevmisim cok karizma bir arac ama merso kadar prestiji yok iste.

tr dede bildigim kadariyla iyi satiyor. her binenede vay arkadas bu adamlar ne is yapar diye sorarim ne zaman gorsem. bu kadar zengin var mi bu ulkede derim bi de:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google görsellere audi a9 yazdım bunlar çıktı

• Bu sene 3 büyüklerin rekor yılı oldu Merso biraz daha yaklaşmış sanırım satışlarda Bmw ve Audi'ye..Gelecek sene yeni C ve CLA'nin etkisiyle zirveye oynayabilir..
  • Yuh geçmiş hepsini
  • vosvos versin alt yapıyı motorları şanzımanları sen premium rakipleri geride bırak haksızlık bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

vay arkadas.
    auidiyi hep sevmisim cok karizma bir arac ama merso kadar prestiji yok iste.

tr dede bildigim kadariyla iyi satiyor. her binenede vay arkadas bu adamlar ne is yapar diye sorarim ne zaman gorsem. bu kadar zengin var mi bu ulkede derim bi de:)

Gizli iş yapıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her ne kadar D ve E segmenti araclara 1.6 lt motorlar gelip satislarini dusursede Audi'nin yinede prestijli ve ulkemizde oldukca tutulan bir marka

• Q8 ve A9'u merak ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.