Şimdi Ara

Audi A6 Tdi Ultra Sürüş İzlenimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz günlerde A6 ultra 2.0 tdi 190 hp 'nin testini yaptım. Eskisi kadar vakit bulamadığım için konusunu şimdi açabildim arkadaşlar

E segmentinde Bmw 5 serisi ve Mercedes E serisi'ni de kullanan birisi olarak kıyaslama yaptığımda A6 eskiyen iç ve dış tasarımına rağmen hala kendine baktırıyor. Özellikle 2 litre dizel motorun altında satışının olmaması araca bir çizgi tutturmuş. Yollarda çok gözükmüyor ama alınan birçok araç oldukça dolu. Birde Audi 2.0 Tdi A6 'lar da güzel bir hamle yaptı ve Quattro'yu da opsiyon olarak sundu. Bu da tercih eden kitleyi daha da artırdı.

Lafı çok uzatmayım. Herkese iyi seyirler.
    Araç ile ilgili sorunuz olursa cevap vermeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 6 Mart 2017; 13:1:34 >

• Ultra'nın 190hp'lik Motor için kullanılan verimli motorlada olan adlandırma olarak biliyordum, Donanım paketi olarak geçtiğinie emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 6 Mart 2017; 13:20:58 >
  • Muharrem kardeşim ben yeni A4 ü kullandığımda kalite-konfor seviyesini özellikle işçiliğini sınıfına göre başarılı bulmuştum, bu durum A6 da nasıl?

A6 kullanmadım ama galeride kısa süreliğine baktığımda bana E ve 5 e nazaran daha iyi gelmemişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo 1.2 TDI sürüş izlenimi
    14 yıl önce açıldı
    Audi a3 vs bmw 118i
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.