Şimdi Ara

AUDI A6 2.5 TDI Station Wagon alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulgaristan göçmeni bir aileyiz,yazları genellikle bulgaristanda geçiriyoruz. Ordan bir araba alalım istiyoruz hem bulgaristana gittiğimizde orada kullanabileceğimiz hemde 6 ayda bir buraya sokup burada kullanabileceğimiz. Ailecek şu model araçta karar kıldık fakat bilgi almak istiyorum sizlerden

Türkiye'de ;

Bu aracı kullanmak bizi üzer mi? 7000TL civarı bir paraya almış olacağız,9-11lt arasından fazla yakmaz sanırım? Parça sıkıntısı olur mu? Türkiye için uygun bir araçmıdır?

• Sedan olanını bolca kullandım. Üzerindeki V6 motor çok keyifli bir ünitedir. Yakıtı da dediğiniz değerleri geçmez. Şanzımanına dikkat edin ama. CVT şanzıman bu kadar güce uzun süre dayanamayabiliyor. Zincirlerde ve beyinde sorun çıkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Sedan olanını bolca kullandım. Üzerindeki V6 motor çok keyifli bir ünitedir. Yakıtı da dediğiniz değerleri geçmez. Şanzımanına dikkat edin ama. CVT şanzıman bu kadar güce uzun süre dayanamayabiliyor. Zincirlerde ve beyinde sorun çıkabiliyor.

Merhaba

Aracı tüm yıl boyunca ve sürekli kullanma imkanımız yok. Türkiye'ye soktuğumuzda 6 aycık Bulgaristanda da 1 aycık olsun. Yılda toplam 7 ay hepi topu,fazla zorlayacağımızı da zannetmiyorum. Zaten 6500-7000tl arası,tüm bakımlarını düzenli yaptırdığımızda problem çıkartabileceğini zannetmiyorum

• alınır,bildiğin tank gibi araba.
  • Bu vergiler kalksa artık adam gibi arabaya binsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

alınır,bildiğin tank gibi araba.

Sen de onayı verdiysen konu kapanmıştır soru işaretleri cevabını bulmuştur. Tşkler

• o değilde 7000 e burda şahin satmıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Sedan olanını bolca kullandım. Üzerindeki V6 motor çok keyifli bir ünitedir. Yakıtı da dediğiniz değerleri geçmez. Şanzımanına dikkat edin ama. CVT şanzıman bu kadar güce uzun süre dayanamayabiliyor. Zincirlerde ve beyinde sorun çıkabiliyor.

Merhaba

Aracı tüm yıl boyunca ve sürekli kullanma imkanımız yok. Türkiye'ye soktuğumuzda 6 aycık Bulgaristanda da 1 aycık olsun. Yılda toplam 7 ay hepi topu,fazla zorlayacağımızı da zannetmiyorum. Zaten 6500-7000tl arası,tüm bakımlarını düzenli yaptırdığımızda problem çıkartabileceğini zannetmiyorum

Siz şanzıman konusunda bence yine de hassas olun. İyice kontrol ettirin şanzımanı. Sonuçta ilk sahibi siz değilsiniz aracın. Kullanım olarak da dediğim gibi keyif alacağınızdan şüphem yok. 2.5 V6 TDI çok rafine bir motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Bu vergiler kalksa artık adam gibi arabaya binsek.

Türkiye'de vergiler kalkıyor ama öteki türlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba

Siz şanzıman konusunda bence yine de hassas olun. İyice kontrol ettirin şanzımanı. Sonuçta ilk sahibi siz değilsiniz aracın. Kullanım olarak da dediğim gibi keyif alacağınızdan şüphem yok. 2.5 V6 TDI çok rafine bir motor.

Anladim,en fazla üzerinde durmamiz gereken konu orasi yani. Tesekkurler

• alın binin bizde geçen 320 bmw aldık bulgardan araba benim adımaydı babama vekalet verdim arabayı geçirmesi için kapıya kadar gitti 1 yılda 180 gün yurtdışı süresi istemişler babamda o kadar yoktu geri çevirdiler arabayı sonra babam geldi beni aldı ben geçirdim bıraktım tr de arabayı geldim.bunlara dikkat edin bazen kapılarda çok sıkıyorlar
  • balkanlarda çok ciddi bir çalıntı araç piyasası var bu nedenle süper modeller bedavaya satılıyor. adriyatik kıyısındaki şehirlerden çalıp bu tarafa getiriyorlar
  • Tank gibi araba maşallah alınır mis gibi de binilir.

7000 TL ye burada eli yüzü düzgün Tofaş ı bile vermiyorlar.
  • Şu araba 7000 TL mi?

Şaka mısın Türkiye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

balkanlarda çok ciddi bir çalıntı araç piyasası var bu nedenle süper modeller bedavaya satılıyor. adriyatik kıyısındaki şehirlerden çalıp bu tarafa getiriyorlar

çalıntı ile alakası yok araçlar avrupada trafikten çekilmiş olan araçlardır.genelde almanyada italyada trafikten kaydı silinmiş arabaları çok ucuz fiyata satarlar bulgaristandan da galericiler gidip o arabaları ucuz miktara alıp otoçeker tırlara yükleyerek getirirler bulgarda satarlar.
  • 7.000 TL'ye bizim memlekette de bu alınıyor, malum Avrupa ekonomileri tarafından kıskanılmak kolay değil marjinal olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: etlik

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Bu vergiler kalksa artık adam gibi arabaya binsek.

Türkiye'de vergiler kalkıyor ama öteki türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: tassa

alın binin bizde geçen 320 bmw aldık bulgardan araba benim adımaydı babama vekalet verdim arabayı geçirmesi için kapıya kadar gitti 1 yılda 180 gün yurtdışı süresi istemişler babamda o kadar yoktu geri çevirdiler arabayı sonra babam geldi beni aldı ben geçirdim bıraktım tr de arabayı geldim.bunlara dikkat edin bazen kapılarda çok sıkıyorlar

Tamamen şans işi biliyormusunuz.. Karşı komşumuz sofyadan grand voyager aldı ertesi günü buraya soktu. 6 ay tutup bulgara geri döndü ertesi gün sokmayı denedi sokamadı. Vardiya değişimini bekleyip diyer vardiya izin verince hiç beklemeden yine soktu buraya.. Kapıkule tam komedi bir sınır kapısı..

• 7000TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tassa

alın binin bizde geçen 320 bmw aldık bulgardan araba benim adımaydı babama vekalet verdim arabayı geçirmesi için kapıya kadar gitti 1 yılda 180 gün yurtdışı süresi istemişler babamda o kadar yoktu geri çevirdiler arabayı sonra babam geldi beni aldı ben geçirdim bıraktım tr de arabayı geldim.bunlara dikkat edin bazen kapılarda çok sıkıyorlar

Tamamen şans işi biliyormusunuz.. Karşı komşumuz sofyadan grand voyager aldı ertesi günü buraya soktu. 6 ay tutup bulgara geri döndü ertesi gün sokmayı denedi sokamadı. Vardiya değişimini bekleyip diyer vardiya izin verince hiç beklemeden yine soktu buraya.. Kapıkule tam komedi bir sınır kapısı..

kapıdaki gümrükçülere bağlı kafası eseni salıyor kafası eseni geri çeviriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.