Şimdi Ara

Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
12.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2023)
Giriş
  • Audi A5 A5 S.BACK 2.0 TDI 177 hp Multitronic PI

BMW 4.20D 184 HP

Konfor açısından yol tutuşu açısından yakışıklılık. Açısından sizce hangisi? İki aracıda çok merak ediyorum. Yorumlarınızıda bekliyorum

Edit: 3 serisini kaldırdım. 420d ekledim..

Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machple -- 26 Haziran 2014; 15:43:30 >

• A5 Sportback + Kırmızı Tadından yenmez vallahi
  • Şu iki araç için konuşursak A5 daha ilgi çekici duruyor. Yolda falan gördüğünde kafanı çeviriyorsun en azından. 320D çok gözüküyor artık.
  • Önce A5 Sportback kullanıp daha sonra 4.20D' e geçen arkadaşım, keşke değiştirmeseydim diyor. A5 Sportback' den daha fazla memnun kaldığını söylüyor.
  • A5 çok daha sportif duruyor. En azından ben yolda A5 gördüğüm zaman dönüp bakıyorum.
  • A5 kesinlikle. Ama fotoğraflar yaniltici. A5 resimlerde siradan duruyor. Ama sokakta gorunce cok dikkat cekiyor ve yakisikli geliyor. Bmw 3.20 zibil gibi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5 quattro 3 serisinin xdrive indan daha iyidir her turlu ama A5 quattro deilse 3 serisi motordan dolayi onde oluo. Hacim aramiosaniz 3 serisi bu durumda daha iyi olacaktir ama araci tek basiniza kullanmayacaksaniz A5 3 serisinden cok daha genis. Bu arada resimlerdeki ic mekan 3 degil 5 serisinin ici...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat vs Golf (B8 vs 7-7,5)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bmw iç resimdeki 3 değil 5 serisi olmuş. 320 değil de 420 alınır

• 3 serisinin içi değil o 5 serisinin için,ben olsam A5 tercih ederdim hem daha şık geliyor hemde daha bir üst sınıfmış havası yaratıyor onları geçtim 3 serisi artık heryerde yani bir farklılığınız olmuyor A5 görmek çok daha zor 3 serisine göre birde arkadan itişler yağışlı havalarda falan tehlikeli ve kullanışsız olabiliyor.
  • Yakisiklilik acisindan a5 onde belki konfor acisindan da ondedir o konuda yorum yapamiyorum ama geri kalan her sey icin bmw. Benim de aklimda olan bir karsilastirma bu, ben a5 alabilirim gercekten asigim durusuna arabanin

• Tabii ki A5

• a5 elbette....
    ama fiyat performans ise octavia rs dsg tdi
  • Karizma olarak A5 çok önde.
  • Ben değil A5, A4'ü bile tercih ederim çok net bir şekilde.

Fakat dizel motor olayında BMW çok başarılı bunu da kabul etmek gerek.
  • King audi
    Bmw tras sonradan gorme araci

• Kirmizi s line a5 tabiki aslinda gonul ister bi a7 olsun ama nerdee

• Yakisiklilik görecelidir. Konfor açısından audinin önde olduğunu belirteyim. Sert süspansiyonlarî sayesinde yol tutuşun bmwde olduğunu söyleyeyim. Gerisine siz karar verin.

• A5 yüz olarak eskidi ama Audi'de yeni kasa da gelse çok değişim olmuyor

A5 quattro değil hem de 3 serisi dizel xdrive.

Herkes Quattrı Xdrive'dan iyi tarzı yorumlar yapmış ama bence xdrive daha iyi bir aktarma organı.

Sonra BMW 3 serisinden 8 ileri ZF diye bir etken var.

BMW motorunun ne kadar az yaktığı meşhur zaten.

0-100 leri aynı BMW 8.0 Audi 8.1

Tork BMW dizel olunca zaten BMW 380 nm tork var buna karşın Audi'de 320 nm tork var.

Ama mesela A5'de iç hacim olarak BMW 3 serisinden daha iyi.

Ben yerinizde olmaz ucuz bir 525xdrive kovalardım 2.el

Ben olsam 3 serisi tercih ederdim çünkü Audi A7 ve RS6 dışında hiç birinin tasarımını beğenmiyorum.Bir de Q7 var.

• "BMW her yerde görülüyor o yüzden alma"

Gibisinden şeyler yazmak size de saçma gelmiyor mu?

Aracın çok satılması o aracın ne kadar başarılı olduğu anlamına gelmez mi?
  • Arkadaşlar yorumlarınız iççin her birinize tek tek teşekkür ediyorum konuyu daha takipteyim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.