Şimdi Ara

Audi A3 su eksiltme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    Araç , 2003 Model Audi a3 1.6 motor

    Yaklaşık 2 haftadır 2-3 günde bir 2-3 litre su ekliyorum araca , termostatın hemen yanındaki parçanın bağlantı yerinden su ısındıgı zaman basınçla su atıyor dışarı. Küçük bir parça conta veya oring var sanırım parça ismi ,fiyat vs. konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim fotografları ekliyorum
    Not: İzmirdeyim

     Audi A3 su eksiltme sorunu
     Audi A3 su eksiltme sorunu







  • Yetkili servise gidin. Şasi numarasını girip onlar parçayı bulurlar. Conta ve o-ring dahil 40 TL gibi bir ücreti var o parçanın. Hazır sökmüşken termostatı da değiştirin. O da 35 TL civarı. Bu parçaları mutlaka ama mutlaka orjinal alın. Zaten söylediğim gibi cüzi fiyatları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecar limon

    Yetkili servise gidin. Şasi numarasını girip onlar parçayı bulurlar. Conta ve o-ring dahil 40 TL gibi bir ücreti var o parçanın. Hazır sökmüşken termostatı da değiştirin. O da 35 TL civarı. Bu parçaları mutlaka ama mutlaka orjinal alın. Zaten söylediğim gibi cüzi fiyatları var.

    Teşekkür ederim , termostatın o kadar ucuz olacagını tahmin etmiyordum. Uygun bi zamanda servise gitmeye çalışacağım
  • hırdavat dükkanlarında sıvı conta satılır 1 tüpü 10 lira olur genelde slikon tabancasıyla sıkılır. bi tüp ondan alın bide zımpara alın. su sızdıran parçayı söküp sızdıran yerini önce zımparalayıp temizleyin sonra sıvı conta sıkıp tekrar birleştirin su sızdırması kesilecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muradisdan

    hırdavat dükkanlarında sıvı conta satılır 1 tüpü 10 lira olur genelde slikon tabancasıyla sıkılır. bi tüp ondan alın bide zımpara alın. su sızdıran parçayı söküp sızdıran yerini önce zımparalayıp temizleyin sonra sıvı conta sıkıp tekrar birleştirin su sızdırması kesilecektir.

    Tesekkür ederim tavsiyeniz için , ama parçada arkadasın dedigi gibi oring veya conta var sanırım henuz sökme şansım olmadı , sökmedende görebileceğim yerde değil açıkcası ama öyle birşeyse eger dediğinizi uygularım

    tesekkurler tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.