Şimdi Ara

Audi A3 Sedan vs. BMW 320i? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 Serisi D segment
    5 serisi E segment
    7 serisi F Segment
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Ufakcık 1 C segmenti mi ? Neyse teşekkür ederim bilgilendirme için 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 serisini yurutebiliceksen sorman bile abes ikisi arasında bmw alınır,ama bu arabalar heryerde var madem prestij istiyorsun e coupeler var 120 bine hem düşük km de denk getirirsin

• Kimse önermemiş?

Passat düşündünüz mü hiç?

Volvo s60 ta olabilir,

Daha uygun fiyatlar bulunabilir
  • Otoshops
    Araç Segmentleri 2018: Hangi Segment Size Göre? | Otoshops
    https://www.otoshops.com/arac-segmentleri---hangi-segment-size-gore-haber-261

İncelemenizi öneririm.

Rica ederim.

• S80

• İlk alım masrafı dışında yürütme masrafı olarak arada uçurum olmaz. Bu durumda bence 1.4 150 c segment önden çeker A3 yerine 1.6 170 d segment arkadan itiş 320i’yi almanızı tavsiye ederim. İleride aile düşüncesi varsa 320i yine daha rahat ettirecektir büyük olması sebebi ile. Arkadan itiş olması ile de eğlenmek istediğinizde yüzünüze ufak gülücükler kondurabilecektir. 320i her türlü daha iyi bir seçim olur 40.000₺’lik fark sorun değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: onrptrc

İlk alım masrafı dışında yürütme masrafı olarak arada uçurum olmaz. Bu durumda bence 1.4 150 c segment önden çeker A3 yerine 1.6 170 d segment arkadan itiş 320i’yi almanızı tavsiye ederim. İleride aile düşüncesi varsa 320i yine daha rahat ettirecektir büyük olması sebebi ile. Arkadan itiş olması ile de eğlenmek istediğinizde yüzünüze ufak gülücükler kondurabilecektir. 320i her türlü daha iyi bir seçim olur 40.000₺’lik fark sorun değilse.
    Hocam sen bilgili birine benziyorsun 150bin tl kadar 2.el en iyi hangi bmw serisi paketi alinir ve ilk olarak aracin konforu ve arac ici genisligi onemli benim icin 320i ile 320d arasinda ic hacim genişliği cok farki varmı

• müvekkil avukat aracı konusunda ciddi olmadığınızı düşünüyorum şaka yapıyorsunuzdur bence

ha yok şaka yapmıyor ciddiyseniz, arabanın üzerinde avukat x diye ad soyad falan yazdırıyorsunuz galiba, hukuki birçok konuda danışmanlık aldım, birçok şirket davası avukatı vs muhattap oldum ama hiçbir avukatın aracını merak etmedim veya bu yönde fikir yürütüp bu adam kazanmıyor ya veya kazanıyor da demedim :)

neyse
    2 araç arasında bence a3
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

A3 sedanın içi çok dar. Özellikle diz mesafesi çok kötü.
    Hocam bir cok c segmentten iyidir arka diz mesafesi. Ben 1,87 bir a3 sedan kullanicisi olarak soyluyorum. Hatta arttirayim, b7 a4’umuz var onla yarisabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Hocam sen bilgili birine benziyorsun 150bin tl kadar 2.el en iyi hangi bmw serisi paketi alinir ve ilk olarak aracin konforu ve arac ici genisligi onemli benim icin 320i ile 320d arasinda ic hacim genişliği cok farki varmı

Alıntıları Göster
    O değişimler sadece motor ile alakalı kasa aynı hepsinde. 320i 1.6 cc 170hp benzinli, 320d 2.0 cc 190hp dizel. 320d’yi 150.000₺’ya temiz bulmak zor olur kanımca o yüzden 316i, 318i veya 320i bakın. 316i 1.6 136hp benzinli 4 silindir 318i ise bu motorun yerine çıkan 1.5 136hp benzinli 3 silindir motordur.

• Sahsim adina bu iki aractan a3 u bu gerekceler ile 3 serisine tercih etmem.
    Alinacak 3 serisi hor kullanilmis bir urun degil ise farzettikleri masraf olmaz.Dizel degilse a3, 1,5lt tuketim farki olur sehir icinde.
    Yazilacak cok sey var ama normal bir uc serisinin verdigi hisler cok baskadir
    Misal a3 un ici dar.Ben sahsima alacak olsam belki kisilere garip gelebilir ama golfu tercih ederim.
    Tek tavsiyem 3 alirsaaniz sanziman yagi ve lastikleri run flat olmaya bir model ile degistirmenizdir.
    Simdiden afiyet ile binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 29 Mart 2019; 15:48:29 >
  • Yıllık masraf olarak çok büyük fark olmaz. Yürütme maliyetini hesapla sonra bekar işi bir şey al.

Bkz: illa 4 kapı diyorsan 1 serisi veya 2 serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ankata_

müvekkil avukat aracı konusunda ciddi olmadığınızı düşünüyorum şaka yapıyorsunuzdur bence

ha yok şaka yapmıyor ciddiyseniz, arabanın üzerinde avukat x diye ad soyad falan yazdırıyorsunuz galiba, hukuki birçok konuda danışmanlık aldım, birçok şirket davası avukatı vs muhattap oldum ama hiçbir avukatın aracını merak etmedim veya bu yönde fikir yürütüp bu adam kazanmıyor ya veya kazanıyor da demedim :)

neyse
    2 araç arasında bence a3
    Araç olayı çoğu zaman en son dikkat çeker. Hatta genç bir avukatın lüks araç alması kötü etki yaratıyor çoğu zaman. İş hayatında şunu düşünüyor insanlar

Bu yaşta bunun altında bu araç varsa ya baba parası yiyordur iş yapmaz. Ya da bir şey bilmiyordur göz boyamaya çalışıyordur.

Özellikle bu tarz bilindik araçlarda genel kanı bu oluyor. Bir tık sonrasında işin içine isim giriyor zaten. Plakaya Av yerine ismin harfleri konuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Araç olayı çoğu zaman en son dikkat çeker. Hatta genç bir avukatın lüks araç alması kötü etki yaratıyor çoğu zaman. İş hayatında şunu düşünüyor insanlar

Bu yaşta bunun altında bu araç varsa ya baba parası yiyordur iş yapmaz. Ya da bir şey bilmiyordur göz boyamaya çalışıyordur.

Özellikle bu tarz bilindik araçlarda genel kanı bu oluyor. Bir tık sonrasında işin içine isim giriyor zaten. Plakaya Av yerine ismin harfleri konuyo

Alıntıları Göster
    gerçekten ilginç hoş neler görüp duyuyoruz bu normal bile kalıyor yanlarında. benim için yanlış düşünceler ama sorsak yaşayan da vardır bu durumu belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ankata_

gerçekten ilginç hoş neler görüp duyuyoruz bu normal bile kalıyor yanlarında. benim için yanlış düşünceler ama sorsak yaşayan da vardır bu durumu belki.

Alıntıları Göster
    Piyasa öyle bir noktada ki iş bağlama, para kazanma için her şey deneniyor neredeyse.

Bir çok sektörde var böyle şeyler. Şekil şükül de seven milletiz vesselam. En kötü meslektaşları şu eleman parayı bulmuş diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Piyasa öyle bir noktada ki iş bağlama, para kazanma için her şey deneniyor neredeyse.

Bir çok sektörde var böyle şeyler. Şekil şükül de seven milletiz vesselam. En kötü meslektaşları şu eleman parayı bulmuş diyor

Alıntıları Göster
    ''' Şekil şükül de seven milletiz vesselam '''

altın nokta tamda bu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.