Şimdi Ara

Audi A3 mu A4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su iki araba arasinda kaldim bana yardim edin A3 1.6 sportpack attraction paket tiptironic ve aksesuar olarakta full bi araba direksyondan kumandali falan. a$ de 1.6 duz vites ve full e yakin bi araba arada fiyat farki 1500 euro bana yardim edin yaw A3 u ok lemistim ama A4 te bu fiyat cikinca sasirdim 1.6 motor A4 u ne kadar kaldidiri cekiste sorun yaratirmi acaba sizce hangisini tercih edeyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi A3 mü A4 mü: Seçim Rehberi

Premium kompakt otomobiller söz konusu olduğunda Audi A3 ve A4, öne çıkan iki seçenektir. Her iki model de Alman mühendisliğinin kalitesini ve lüksünü sunarken, kendilerine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır. Bu rehberde, Audi A3 ile A4 arasındaki temel farkları inceleyeceğiz ve sizin için en uygun seçeneği belirlemenize yardımcı olacağız.

Boyutlar ve Tasarım:

Audi A3, beş kapılı bir hatchback veya dört kapılı bir sedan olarak mevcuttur. A4 ise dört kapılı bir sedan, beş kapılı bir station wagon (Avant) veya iki kapılı bir cabriolet olarak sunulur. A4, A3'ten daha büyüktür ve bu da daha fazla iç ve bagaj alanı sağlar. Tasarım olarak her iki otomobil de Audi'nin keskin hatları ve şık estetiğiyle karakterizedir.

Motor ve Performans:

A3 ve A4, çeşitli motor seçenekleri sunar. A3, 1.5 litrelik dört silindirli bir motordan 2.0 litrelik turboşarjlı bir motora kadar değişen seçeneklere sahiptir. A4, 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motordan güçlü 3.0 litrelik V6 motora kadar daha güçlü motor seçenekleriyle gelir. A4 genel olarak A3'ten daha güçlüdür ve daha iyi performans sunar.

İç Mekan ve Donanım:

Her iki otomobil de yüksek kaliteli malzemeler ve ileri teknoloji özelliklerle donatılmış lüks iç mekanlar sunar. A3'ün iç mekanı daha kompakttır, ancak yine de geniş ve konforludur. A4, daha büyük boyutları sayesinde daha geniş bir iç mekana sahiptir ve daha fazla yolcu ve bagaj için alan sağlar. Her iki otomobil de son teknoloji bilgi-eğlence sistemleri, deri döşemeler ve gelişmiş güvenlik özellikleri gibi benzer donanımlara sahiptir.

Fiyat ve Değer:

Audi A3, A4'ten daha uygun fiyatlıdır. A4 ise daha güçlü motorlar, daha büyük iç mekan ve daha kapsamlı donanım seçenekleriyle daha yüksek bir fiyat etiketine sahiptir. Seçiminiz, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olacaktır.

Sonuç:

Audi A3 ve A4, farklı ihtiyaçları karşılayan iki mükemmel otomobildir. A3, uygun fiyatlı, kompakt ve şık bir seçenek arıyorsanız idealdir. A4, daha güçlü performans, daha geniş iç mekan ve lüks donanımlar istiyorsanız daha iyi bir seçimdir. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dikkatlice değerlendirerek sizin için en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok farklı araçlar bence biri daha sportif biri daha makam arabası. İkiside gerçekten hoş aletler ama ben olsam o 1500€ yada gider kalite bi 18'' jant alırım bide a3 alırım. A4 ün a3 den çook bi farkı yok biri hatch. biri sedan. Bence A3
  • quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Çok farklı araçlar bence biri daha sportif biri daha makam arabası. İkiside gerçekten hoş aletler ama ben olsam o 1500€ yada gider kalite bi 18'' jant alırım bide a3 alırım. A4 ün a3 den çook bi farkı yok biri hatch. biri sedan. Bence A3

doru diyosun..a3 alırım..1500 avro ya da güsel bi jant alırım..bide 3 cm yay..çok şık olur araba
  • ama ark. bizim sportif dedigimiz 3k a3ü degil 5k yı almayı düşünüor..bence a4 almalısın..1.6 o arabayı kaldırır mı die bsy yok..a3ü bile kaldrıamıo onu hic kaldıramaz....zaten senin performans beklememen lazım
  • yok zaten performans falan beklemiyorum tabikii/ 3 kapi istemioyorum A3 u de 17 jantla veriolar
  • audi hayalimdeki araba. çok prestijli ayrı bir havası olan marka. a3 sportback de a4 de çok klas arabalar. ama audi alınacaksa da quatrro alınmalı. diğer markalardan en büyük farkı bu zaten. ha a3 mü a4 mü dersen bence hangisi full aksesuarsa onu al. inşallah allah bana da bu seçimleri yapacağım günleri gösterir. şimdiden hayırlı olsun.
  • quatroda fiyatlar iyice ucuyo kardes insallah sanada nasip olur arkadas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A4 MÜ ? VW CC Mİ
    8 yıl önce açıldı
    audi A4
    19 yıl önce açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkocoglu

quatroda fiyatlar iyice ucuyo kardes insallah sanada nasip olur arkadas

amin. a3 sportback 1.9 tdi düşündün mü . a4 le arasında pek fark yok. bi söyleyeyim dedim. hergün audi sayfasını girmekten fiyatları da ezberledim.
  • yok ya tdi dusunmuyorum sanirim a3 olucak ama cidden kararsizim
  • Beklentine göre değişir çok farklı araçlar ama boş a4 alma birde gençsen full a3 daha iyi gider ama aile arabasıysa a4 al ama 1.6 a4 fazla performans bekleme...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.