Şimdi Ara

audi a3 motor yağı kullanımım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • audi a3 1998 model 1,6 tomasetto marka LPG:

-154.400 km de 4 lt opet 10W40

-160.430 km de 4,5 lt castrol 10W40 + bor (yağ değişimi yapıldı)

-166.200 km de 4 lt castrol 10W40

-175.100 km de 4 lt castrol gtx yarı sentetik 10W40

üflemesine baktırdım normal, mavi duman yok, akıtma yok..

fazla mı yağ yakıyor bu sonuçlara göre?

• yok mu bir yorum?
  • 1.6 Benzinliler 10 40 yağ mı kullanıyordu ya ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minova

1.6 Benzinliler 10 40 yağ mı kullanıyordu ya ilginç

bana tavsiye edilen bu hocam
  • Aracın km.sini yazmamışsın, motorun aşınma durumuna göre, yağ yakma artabilir, yağ yakma standart dışı artarsa, bu durumda biraz daha kalın yağ tercih edilebilir, ancak audi motorları zaten 5000 km. de 0.5-1.0 lt. yağ yakıoyr bu normal, kitapçıklarda da yazıyor, sana castrol türkiye'nin int. sitesine girmeni, 0-30, 5-30, 10-40 vb. yağların özelliklerini okumanı öneririm. Asıl önemli olan kullandığın yağ aracın kitabında belirtilen numarayı karşılayan, o özellikte yağ olmasıdır, servisler castrol kullanıyor, ancak ben tam sentetik mobil 1 kullanıyorum aracımda, onunda motor ömrüne göre farklı gruplandırmaları var.
    Castrol Türkiye
    Mobil Trkiye’ye Biri böyle yazmış başka bir forumda 10 40 imiş doğrudur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minova

Aracın km.sini yazmamışsın, motorun aşınma durumuna göre, yağ yakma artabilir, yağ yakma standart dışı artarsa, bu durumda biraz daha kalın yağ tercih edilebilir, ancak audi motorları zaten 5000 km. de 0.5-1.0 lt. yağ yakıoyr bu normal, kitapçıklarda da yazıyor, sana castrol türkiye'nin int. sitesine girmeni, 0-30, 5-30, 10-40 vb. yağların özelliklerini okumanı öneririm. Asıl önemli olan kullandığın yağ aracın kitabında belirtilen numarayı karşılayan, o özellikte yağ olmasıdır, servisler castrol kullanıyor, ancak ben tam sentetik mobil 1 kullanıyorum aracımda, onunda motor ömrüne göre farklı gruplandırmaları var.
    Castrol Türkiye
    Mobil Trkiye’ye Biri böyle yazmış başka bir forumda 10 40 imiş doğrudur yani

bilgiler için teşekkürler , faydali oldu gercekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.